Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

mrb arkadaslar sızlere bıraz bıseyler yazıp umut olmak ıstedım cunku hepınızın yasadıklarını cok ıyı anlayabılıyorum.Bekarken bendede pko vardı ve doktra gttm bana 8 ay gynelle dogum kontrl hapı verdı ve 8 ayda kıstcıklerım yok oldu ve sonrasında evlendım ılk yıl bebek dusunmedıgımızden sorun etmedım nezaman kı bebk ıstemeye karar verdık bende bu formlarda ve daha oncesınde duydugum sogan suyu kurunu yalnzca 15gun uyguladım ama ınanarak bı ıhtımal kıstlerım gecer dye ve benım sıklusum duzensız ve 35 38 gunu bulurdu o ay duzenlıce adet oldum ve bır ay ara vereym yıne baslarım dedım ve onumdekı ay doktra gttm yumrtalık gelıstrıcı ılac falan yazssın dye artık yorulmustum her ay o kırmızıları gorunce uzulmekten doktra gttm ve benı alttan muayne ettı kıst falan kalmamıs bıde kan ver bakalım dedı kan verdım ve sonucunu aldım gttm odasına aaaaa dedı hamılesın bak tedavı ıcın geldın hamılesın o ankı mutlulugumu kımseye anlatamam esımde yanımdaydı ona hastanede demedım eve gelmeyı dort gozle bekledım ve evde mukdeyı patlattım ıkımızde cok sevındık ve aglamaya basladık aılelere soyledık sevıncımızı herkesle paylasttık 1 hafta sonra doktra gttıgımde kımyasal geblık yasadgımı soyledı dunya basıma yıkıldı ogun yagmur yagıyodu gozyaslarım eve gelene kadar sel olmustu doktrm yenı bır bebek dusunmem ıcın 1 ay rahmı dınlendırmemz gerek dedı ve bız o aydan sonra yıne denemeye basladık 2 ay olmadı yıne o kırmızılrı gordugum aylar cok uzuluyordum ben yıne sogan suyu ıcecm dedım o ay yne sogan kurunu yaptm duzenınde adet oldum buarada da bal tarcın ve corek otuyla hamıle kalanların okadar cok oldugunu okudum bu formda adetlıykende onu yaptım ve allahıma bıraktım nasıpse olur ben cabamı gosterdım dedım ve beklemeye aldım kendımı dgr adet gunume yaklastıkca goguslerım sıstı agrıyolar nasıl tamam kesın adet olcam yıne dedım ve hc dusunmedım oovulasyon testlerım vardı evde yıne bu formda eger adete 1yada 2gun kala ovulasyon testı kop koyu kırmızlar cıft cızgı cıkıyosa hamılesınız dye hep okumustm du dedım bı yapayım degılım ama testım coktu deneyeyım bı dedım ve yaptım kı kırmızıları yumurtlama gunumde bıle okadar koyu gormemestım bı baktım cıft cızgı bana bakıyor esıme telfn actm gelrken bana mutlaka gebelık testı getr dedım onun eve gelmesını nasıl beklıyorum esım geldı hemn testı yaptım ve bı baktım ıkıncı cızgı sılık teste sılık ıkıncı cızgı cıksa bıle hamılesınız bız goozlerımıze ınanamadık ve 3 gun ardarda halen geblık testı yaptık sonrasında doktra gttk kandada cıkınca ınandım hamıle olduguma hıkayemı sunun ıcın anlattım o ay yıne sogan kurunu yaptım ve ardında bal corek otu tarcın karısımını yapmıstım ve allhn da ıznıyle oldu sıze tavsıyem sogan kurunu ve btc karısımını yapın ınann ben cok faydsnı gordum coksukur bde braz aklınızdanda cıkarınca ınsallh olr dualrımdasınız

iyiym canım sen nasılsın

iyiyim canım ama sabah 5 te yattım sabah 10 da kalktım evın içinde ruh gibi geziniyorum :) oyuna fazla kaptırmısız eşimle :) simdide evi temizlemem lazım ama hiç içimden gelmiyor

iyiyim canım ama sabah 5 te yattım sabah 10 da kalktım evın içinde ruh gibi geziniyorum :) oyuna fazla kaptırmısız eşimle :) simdide evi temizlemem lazım ama hiç içimden gelmiyor

boşver kalsın öle benim evde aynen öle hiç içimden gelmiyo benim kociş gece 3te geldi(

boşver kalsın öle benim evde aynen öle hiç içimden gelmiyo benim kociş gece 3te geldi(

anlıyorum canım :) birşey deil sürekli olmaz bu gecikme üzme kendini. hafta içi çalıstıgımdan yapamıyorum iş o nedenle bugun yapmalıyım birazdan kalkıp başlıycam 3 saat içinde de biter umarım esim işte o gelmeden bitirmem lazım.

zaten bi başlasak devamı gelirde iş başlamakta:)

sen nasılsın canım dün gece baya bi umutlandırdın beni gece rüyama girdi valla

Slm cnm iyi valla ne olsun test alacağım ama kız yüzünden dışarı çıkamıyorum bide yiğenim geldi birlikte oynuyorlar bugün kaldı yarın alacağım bakalım akşama kadar bi yere çıkabilirsem haber veririm inşallah hamilesindir cnm hayırlısı

inş canım rüyamda doktora gidiyodum ama sonuç negatifti

kızlar merhabalarrr
benide aranıza alırmısınız bende katılmak istiyorum ,ara vermiştik ama tekrar başlıyoruz çalışmalaraaaaaaa bu aydan pek umutlu değilim ama yine de bir beklemedeyimm
listeniz varsaaa yerde varsaa bende katılmak istiyorum bende bilgi vereyim kendim hakkımda

29 yaşındayım 175 boyunda 61 kg mım
toplamda 7-8 aydır deniyoruzz artık nekadar daha uğraşırız Allah biliyor ((

hoşgeldin canım olur olur kısmet

slm kızlar gece ne güzel kaynatmışsınız cok güldüm

Evet canım çok güldük gece ben hala gülümsüyorum:)) sen neler yapıyosun..
Hapsuu cum sana kolay gelsin.. Benim de bı evi üstten silip supurmem lazım bı de giyecekler toplanacak ama hiç içimden gelmio kocis olmadıgı için belki bisi olur die korkuom doğmamış cocuuma.. İhi hi..

selam kızlarr.. bugün regl günüm...
inşallah olmam da size güzel haberler veririm.
beyaz akıntım devam ediyo hala..
HAYIRLISI DİYORUM ARTIK..
bu arada yine rüyamda test yapıyorum çift çizgi
çıkıyor. hem de kıpkırmızı..
bu rüyayı bu ay 3-5 defa görmüşümdür... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…