slm kızlar gece ne güzel kaynatmışsınız cok güldüm
iyiym canım sen nasılsın
iyiyim canım ama sabah 5 te yattım sabah 10 da kalktım evın içinde ruh gibi geziniyorum :) oyuna fazla kaptırmısız eşimle :) simdide evi temizlemem lazım ama hiç içimden gelmiyor
boşver kalsın öle benim evde aynen öle hiç içimden gelmiyo benim kociş gece 3te geldi(
anlıyorum canım :) birşey deil sürekli olmaz bu gecikme üzme kendini. hafta içi çalıstıgımdan yapamıyorum iş o nedenle bugun yapmalıyımbirazdan kalkıp başlıycam 3 saat içinde de biter umarım esim işte o gelmeden bitirmem lazım.
sen nasılsın canım dün gece baya bi umutlandırdın beni gece rüyama girdi valla
zaten bi başlasak devamı gelirde iş başlamakta:)
Slm cnm iyi valla ne olsun test alacağım ama kız yüzünden dışarı çıkamıyorum bide yiğenim geldi birlikte oynuyorlar bugün kaldı yarın alacağım bakalım akşama kadar bi yere çıkabilirsem haber veririm inşallah hamilesindir cnm hayırlısı
aynen öyle başlayınca birden bitiyor :)
umarım başlıyabilirsin canım ben yapmıcam:)
valla yapma canım sen ben mecbur yapcam. hadi ben temizliğe koyuluyorum hazır güneşli bir gün iyi temizlik yapılır.
inş canım rüyamda doktora gidiyodum ama sonuç negatifti
Rüyaların tersi çıkar derler inş. öyle olur müjdeli haberi alırız
kızlar merhabalarrr
benide aranıza alırmısınız bende katılmak istiyorum ,ara vermiştik ama tekrar başlıyoruz çalışmalaraaaaaaa bu aydan pek umutlu değilim ama yine de bir beklemedeyimm
listeniz varsaaa yerde varsaa bende katılmak istiyorum bende bilgi vereyim kendim hakkımda
29 yaşındayım 175 boyunda 61 kg mım
toplamda 7-8 aydır deniyoruzz artık nekadar daha uğraşırız Allah biliyor((
slm kızlar gece ne güzel kaynatmışsınız cok güldüm
hoşbuldukkk canımmmm inş. olurrrr sizleride tanımak isterim ama mümkünmüdürhoşgeldin canım olur olur kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?