selam kızlarr.. bugün regl günüm...
inşallah olmam da size güzel haberler veririm.
beyaz akıntım devam ediyo hala..
HAYIRLISI DİYORUM ARTIK..
bu arada yine rüyamda test yapıyorum çift çizgi
çıkıyor. hem de kıpkırmızı..
bu rüyayı bu ay 3-5 defa görmüşümdür... :26:
Adilecim.. Umarım Allahım gönlüne göre vermiştir ve hamilesindir...benim de belim kopacak gibi agrior..ama adet bekirtisidir diyorum..test yapiyom negatif cunku..hadi sen de bı test yap da öğrenelim..
Yeşim canım ben sana demedim mı erkekler öle uzaktan anlamaz ne hissettiğini.. Gelip görmesi lazım bak görünce demiş neden yaptın ben sizi uyuyo sanuyodum:))) napalim Allah onları da öyle yaratmış:))) onları da öyle kabul etmek lazım tatlıya bağlandığına çok sevindim.. Konusmamazlik ben de yapamıyorum.. Bu da sanırım onlardan başka konuşacak yok ya yanımızda ondan oluyo:)) olsa sole bı iki kardes akraba... Bak sen neler oluyo..:))
selam kızlarr.. bugün regl günüm...
inşallah olmam da size güzel haberler veririm.
beyaz akıntım devam ediyo hala..
HAYIRLISI DİYORUM ARTIK..
bu arada yine rüyamda test yapıyorum çift çizgi
çıkıyor. hem de kıpkırmızı..
bu rüyayı bu ay 3-5 defa görmüşümdür... :26:
Adilecim.. Umarım Allahım gönlüne göre vermiştir ve hamilesindir...benim de belim kopacak gibi agrior..ama adet bekirtisidir diyorum..test yapiyom negatif cunku..hadi sen de bı test yap da öğrenelim..
Yeşim canım ben sana demedim mı erkekler öle uzaktan anlamaz ne hissettiğini.. Gelip görmesi lazım bak görünce demiş neden yaptın ben sizi uyuyo sanuyodum:))) napalim Allah onları da öyle yaratmış:))) onları da öyle kabul etmek lazım tatlıya bağlandığına çok sevindim.. Konusmamazlik ben de yapamıyorum.. Bu da sanırım onlardan başka konuşacak yok ya yanımızda ondan oluyo:)) olsa sole bı iki kardes akraba... Bak sen neler oluyo..:))
Tesk cnm yaptim test malesef negativ, fakat sureklu tualete gidiyorum belime bi ari geliyor ansizin cok fena migdem bi tuaf insallah bebisdir
herkese meraba hanımlarrr
Selam kızlar, herkese iyi pazarlar nasılsınızzz?
merhabalar ben iyiyim sizler nasilsiniz?
simdiden dr bakiyorum gerci daha 20 haftam var ama :)))
merhabalar ben iyiyim sizler nasilsiniz?
simdiden dr bakiyorum gerci daha 20 haftam var ama :)))
benim bat im 12 ekim ins . olmaz
a.slm hoşgeldinnnslm ben burdayım
a.slm hoşgeldinnn
sağol cnm napıyosaunuz bakalım pazar pazar ben temizliği bitirdim ütüleri yaptım ohhh mis gibi oturuyom şimdi ama hava buzzzzzzzzzzz güneş yanıltıyo insanı valla sobayı açtım
valla bende oturuyorumm canım sıkılıo bide boğazlarım şişiyo hasta olucam sanırım
geçmiş olsun cnm bat kasım dimi seninde..... benim kasımda :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?