Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

inş. rüyaların gerçekleşirr arkadaşımmmmm regl olmazsın güzel haberler paylaşırsınnn:)

Aynen oyle canim ya. bugun yikadi bulasiklari :)
zaten gozumde hic yemiyordu dun evide temizlemistim birde sabahtan sulu kofte yaptim daha popoyu kaldirmicam yani:) yasasin tembellik ya.
oksurugum azaldi ama tam gecmedi yarin gecer sanirim

Hayırlısı olsun inşallah canimmmmm... Walla çok umutluyuz senden biliyosun forumcak..

Ben gecen ay araştırmıştım rahim duvari kalinlasip yumurta ile sperm dollenirse onun koruyucu tabakasını olusturuyomus.. Dollenmesse o kalınlasan yapı küçük pihtilar seklinde vücuttan atiliyormus iste o da bizim adet olmamız oluyomus.. Ben de o kalinlasan koruyucu yapıya bebeğimin yuvası adını taktım:))

Adet olunca da bebeğimin yuvası yıkıldı demiştim:))))

Bu ay da olursam yine öle dicem bakalım şimdiden yapiyom esprisini esime inşallah bebisimizin yuvası yıkılmaz yine diye.. Daha keyifli oluyo beklemek tavsiye edrim:)))

Tesk cnm yaptim test malesef negativ, fakat sureklu tualete gidiyorum belime bi ari geliyor ansizin cok fena migdem bi tuaf insallah bebisdir

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar nasılsınızzz?

merhabalar ben iyiyim sizler nasilsiniz?
simdiden dr bakiyorum gerci daha 20 haftam var ama :)))

İyiyim canım, beklemeye devam,
İnş iyi bir doktor bulursun en kısa sürede bu iş te çok önemli sağlam bi doktor bulmak lazım,
Darısı başımıza inş bizde bu telaşlara düşeriz en kısa zamanda,
Benim ateş tablom bugünkü ateşimi girince çizgi çekti, kafam karıştı
Ateş yorumu bilen birileri arıyorum şu tablomu bi yorumlasa diye :)

sağol cnm napıyosaunuz bakalım pazar pazar ben temizliği bitirdim ütüleri yaptım ohhh mis gibi oturuyom şimdi ama hava buzzzzzzzzzzz güneş yanıltıyo insanı valla sobayı açtım

valla bende oturuyorumm canım sıkılıo bide boğazlarım şişiyo hasta olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…