Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

12 kasım daha var benim .senin kasımın başı falanmı belirtier falanmı var yoksa hayırlısı inş.

valla canım olmadığını biliyorumda bu ay bi garip oldu burda anlattım dediler bi dene dün rüyama girdi negatifti ben bu ay 6gün önce adet oldum 2 gün sürdü 4 gün sonra leke geldi şimdide acayip kasık ağrım var rahime doğru bide çok yemek yiyorum ama yok biliyorum batımda 8 kasım

ben kaciyorum kizlar hadi size iyi sohbetler.
h.sonunuda atlattik kaldi 3 gun keseyi gormeye :))

Ben geldim seker.. Evet dediğin gibi pazar gunünü degerlendiriyolar..:)) benimki de yok hala.. Senin kocis de geç mı gelecek yine..

Kızlaaaarrr haftasonu bitti yine ya sinir oluyorum

Ben geldim seker.. Evet dediğin gibi pazar gunünü degerlendiriyolar..:)) benimki de yok hala.. Senin kocis de geç mı gelecek yine..

hoşgeldin bebiş benimkide yok geç gelicekmiş tosunum pufff şu günleri değerlendiremiyoruz sinir oluyorum yumurtlama haftammış

Evet yaa çok çabuk geçiyor günler.. Ne çabuk gecti hem de bugün birsuru is vardı kafamda hiç birini yapamadan gecti.. İnşallah haftaya haftasonuna kaldı isler..

Pnrali cim benden sana tavsiye.. Made m esın geç geliyo.. Sabah erken kalkın.. Hem sabah daha ii oluyomus spermlerin kalitesi.. Boş geçmeyin derim ben bugünleri iyi değerlendirin..

valla dün gece 3te geldi yorgunum falan filan banane dedim bu günleri boş geçirmiyelim gülüyo delirdi ya diyo:))

Herkese iyi akşamlar,

forumu mutlaka takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Umarım sohbetlerin devamı gelir.... Bekleyen tüm anne adaylarının meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin yüce Rabbim...

selaaaammmm kızlaarrrr napıyosunuz bakalım.. pazar pazar gezdik geldik yarın yine işbaşıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…