Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

selam hanımlarrr sat 14 ekimdi bat ımda 10 kasım gözüküyor yumurtlama günüm 27 28 ekim ama ben buğün sanırım yumurtlama günümdeyim gelen akıntı 10 cm kadar uzuyor.netten araştırdığım kadarıyla vucut ısısıda aynen öle işin kötüsü buğün eşim nöbetçi ben satın ilk gününden sayıldığında 7 günde deneedik buğün 10 günü yumurtlama oldu bu konuda fikri olan varsa lütfen yorum yazsın ayrıca duyduğuma yumurtlamadn hemen sonra ilişkide bulunulursa erkek bebek olurmuş sizce ne kadar doğru yorumlarınızı bekliyorummmmm...

10 cm mi bence bugün yarın durmadan çalışın bide erkek bebekmi olmasını istiyosunuz neden böyle bir soru sordun :26:

10 cm mi bence bugün yarın durmadan çalışın bide erkek bebekmi olmasını istiyosunuz neden böyle bir soru sordun :26:

inş. çalışcaz 7 yaşına yeni giren bi kızım var eşimin içinden erkek olsun geçiyor biliyorum açıkca demese bile o yüzden netten baktım yumurtlama sonra öyle oluyomuş bilen varmı bilmiyorum öncelikle hayırlısı olsun sağlıklı olsunda allah eşiminde hepimizin gönlüne göre olur çin trak.hakkında ne biliyorsunn

çin takvimi % 90 çıkıyo diyolar ama bilmiyorum:44: hamila kalma yaşı vr ayı gerekli olun için

çin takvimine şöyle bi baktımda 30 yaşındaki kadının erkek çocuğa hamile kalma olsalığı nekadar yüksek öyle 2 ay kız 10 ay erkek var ben 29 yaşındayım 1 yaş erken oldu galiba

canım hayırlı olsun yeni topiğiniz umarım hepiniz için umut olur burası ben artık ekimdende umudumu kestiğim için listeye girmeye bile hakkım yok sanırım :)

benide yazın noluuur bende çok istiyorum ama adetim okadar düzensizki net bi BAT tarihim yok en erken 28ekim engeçte 4 kasımda olmasını bekliyorum

benide yazın noluuur bende çok istiyorum ama adetim okadar düzensizki net bi BAT tarihim yok en erken 28ekim engeçte 4 kasımda olmasını bekliyorum

canım sende ateş ölçsene belki bu sayede tayin etmen kolaylaşır yumurta günleri açısından

iyi geceler kizlar nasilsiniz bayagi konusmusunuz okurken yoruldum bugun bizde gezdik hastaligim ilesti allahtan hemen atlatim yarin diyorum gidip kan testi yapim dayanamiyorum adet gunume kadar daha da 3 veya 4 gunum var napsam kizlar ya

iyi geceler kizlar nasilsiniz bayagi konusmusunuz okurken yoruldum bugun bizde gezdik hastaligim ilesti allahtan hemen atlatim yarin diyorum gidip kan testi yapim dayanamiyorum adet gunume kadar daha da 3 veya 4 gunum var napsam kizlar ya

bence biraz bekle canım 3-4 çok varsa da çıkmazsa kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…