kızlar bnmde 6 gnm war ama dayaanamıorum:):))yarın kan testi yaptrcam çıkmazsa adetn geçmesini bklerim napim:)bn yaaaa
canım benimkide seninkiyle aynı tarihte biliyorsun. aynen bende çok heyecanlıyım. ben yaptırma derim. çünkü daha çok erken ve negatif çıkarsa çok üzülürsün. en iyisi gününü bekle
ama canım napimmm merak işte kan testi yaptryım az da olsa bi değer görülür heralde:):)bnde okumuştm 5 6 günde belli oluo die:)çatlıcam meraktan
canım seni öyle iyi anlıyorumki. inanki seninle aynı durumdayım. birde üstüne bugün karnım ve belim çok ağrıyor. sabah eşimle alışverişe gitmiştik üstüm çok inceydi. çok üşüdüm. umarım üşütmemişimdir. çok sabırsızlanıyorsan yaptır . ama negatif çıkarsa üzülme ve daha günüm değil regl tarihinde yeniden yaptırırım diye düşün. ama mutlaka haber ver. bende meraklandım .
merhabalar ben iyiyim sizler nasilsiniz?
simdiden dr bakiyorum gerci daha 20 haftam var ama :)))
İnşallah canım.. İnşallah bebislerimizin yuvası bu ay da yıkılmaz :))
Bugunde kirmizilar gelmeddi insallah gelmez ve kasiklarimda batma cogunlukla sagda agrim. var sizlerde de boyle oldumu test de yaptim negAtiv uff ne olur kirmizilar 9 aylik bi tatile ciksalar da bizde.as sevinsek :))
[/SUB]7]herkese meraba hanımlarrr[/QUOT
Merhaba nasilsinn
idrar testimi yaptrdın:)kan mı
bebek istiommm bebekkkkkkk
bende h.icini seviyrum calismadigim icin sanirim. sakin kafa oluyor. h.sonu cok yruluyorum cunkuKızlaaaarrr haftasonu bitti yine ya sinir oluyorum
ebnde oyle uzayan akinti varken iliskide bulundum bakalim ne olucak??selam hanımlarrr sat 14 ekimdi bat ımda 10 kasım gözüküyor yumurtlama günüm 27 28 ekim ama ben buğün sanırım yumurtlama günümdeyim gelen akıntı 10 cm kadar uzuyor.netten araştırdığım kadarıyla vucut ısısıda aynen öle işin kötüsü buğün eşim nöbetçi ben satın ilk gününden sayıldığında 7 günde deneedik buğün 10 günü yumurtlama oldu bu konuda fikri olan varsa lütfen yorum yazsın ayrıca duyduğuma yumurtlamadn hemen sonra ilişkide bulunulursa erkek bebek olurmuş sizce ne kadar doğru yorumlarınızı bekliyorummmmm...
co dayanamiyorsan yap ama gec dollendiyes cikmaz. birde erken yapinca yok artacakmi diye endise duyuyorsun. ben adet gecti 5 gun sonra yaptim 5 cikti. artsin diye bekledim hi sevinemedim. sonradan artti. ins persembede kesemizi goruruz.iyi geceler kizlar nasilsiniz bayagi konusmusunuz okurken yoruldum bugun bizde gezdik hastaligim ilesti allahtan hemen atlatim yarin diyorum gidip kan testi yapim dayanamiyorum adet gunume kadar daha da 3 veya 4 gunum var napsam kizlar ya
ama canım napimmm merak işte kan testi yaptryım az da olsa bi değer görülür heralde:):)bnde okumuştm 5 6 günde belli oluo die:)çatlıcam meraktan
slm cnm hayırlı olsun nerede oturuyorsun inş iyi bir doktor bulursun
gunaydin
sabah beri poker e daldim cikamadim
cok keyifli ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?