Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

gunaydin hayirli haftalar bugunden baslamis olsun insallah tum haftamiz hepimizin istedigibi gecsin

iyim canim saol sen nasilsin simdi dusunuyorum kizima kahvalti etirip carsiya cikalim ozele gidip kan testi yaptirim kizima adete 2 gun kala pozitif cikmisti yine duramiyorum ama negatif alirsam uzulurum diyede k:26rkuyorum

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız bakalım ben bugün gördüğüm rüyanın etkisindeyim ve mutluyum rüyamda test yapıyorum testi yaptıktan sonra yakıyorum ve iki çizgi çıkıyor hamileyim diye seviniyorum eşimede bak testi yakınca bile iki çizgi çıktı kesin hamileyim eğer yakınca çıkmazsa şüphe edebilirdik ama şüphe etmemize gerek yok diyorum hayır olur inşallah takmıyorum diyorum ama içten içe takıyorum sanırım ya birde dün ikiz bebekleri olan arkadaşların bebişlerini sevdik sanırım ondan biraz depreşip böyle rüyalar gördüm ama çok tatlılardı ya bende istiyorum

iyim canim saol sen nasilsin simdi dusunuyorum kizima kahvalti etirip carsiya cikalim ozele gidip kan testi yaptirim kizima adete 2 gun kala pozitif cikmisti yine duramiyorum ama negatif alirsam uzulurum diyede k:26rkuyorum

bende iyiyim canım. ya erken öğrenmek guzelde dediğin gibi olumusuz sonuc alırsan uzulursun bence gununun gecmesini bekle.

kan testi fiyatlarina bakarmisiniz yuzyil gebze 54 tl merkez hastanesi 45 tl ssk hastaneleri gidince yapiyomu kan testi kizlar ozele hep gitim icin kizimda hamileken ssk falan hic bilmiyorum esim sabah kredi kartinii birakti gidersen diye once bi ssk yami yapsam o kadar para vermesem kafam karisti

canım ya eğer senin için zor olmaycaksa ssk ya bak öncelikler derim türkiyede nasıl bir durum var bilmiyorum ama ben kıbrısta devlet hastanesınde yaptırıdıyorum gercı annem orda calısıyor arkadasımda kimyager orda o nedenle hemen ısımı hallediyorlar.

bende iyiyim canım. ya erken öğrenmek guzelde dediğin gibi olumusuz sonuc alırsan uzulursun bence gununun gecmesini bekle.

Hapşuuuu tatlım tablom dün çizgi çekti bana, bi baksana,
Tabloya göre ayın 20 sinde çatlamış, doktora 21inde gittim ben, çatladığını söyledi ama eğer bir gün önce olmuş olsaydı
söylemezmiydi o günkü çalışma mesela etki etmezmiydi bana bu artık geçmiş bunu için çalışma dedi :S
Ya çok kafam karrıştı ne zaman çatladım ben :))

ssk ya git ya yazik o kadar paraya yada saglik ocagina 10 gun gecti dersin.
10 gun gecmeden yapmiyorlarmis ne saglamcilar ya :)
canım gunaydın nasılsın ?
tesekkurler iyiyim. ustumde bir miskinlik var yemek yapmam lazim ama benim yatasim var bakalim
ne kadar dayanicam uykusuzliga :)
sende iyisindir umarim .
ikiz aman ben istemem
mhvolur insan ya cok zor ikiz .
yani ben 1 taneyi buyuturken baya zorlandim 2 olsa Allahim sana geliyorum derdim:)
teker teker en guzeli otomatge aliriz biraz buyunce bir daha :))
bu arada bende goruyordum ruyalar bosa cimaz emin ol
gecen ay ruyamda test yaptim negatif cikti
bu ay yine test yaptim pozitif ama cizgiler enlemesineymis olsun oda olur

cosmo sen ne yaptin? Sana mesaj yazdim ama kaynadi gitti?
Dr dan memnunmusun bastan biraz kizmistin galiba ??

günaydın canım iyiyim gerci akşam gördüğüm rüyanın etkisinden cıkamadım daha . sen nasılsın?

Ne gördün canımm hayır olsun ?

önceki sayfada kaldı :)

ya bende su doktorları anlamıyorum ama dun okudugum bir yazıda ateş yukseldıkten sonra zorlasıyormus hamıle kalmak yazıyordu bu arada doktorun sana calısma dememesı lazımdı cunku hiç belli olmuyor ne zaman hamıle kalınacagı. ben dunku ovulasyon hakkında okudugum yazıyı bulup yayınlayım burdan ama bence gun asırı calısmaya devam et.

Yani ben özellikle sordum çatlamış deyince ihtimal varmı hala dedim yok bu bitmilş dedi,
ama tekrar yumurtlarsan bu bi ihtimal o yüzden bırakma dedi,
Öyle deyince ben çatlamanın baya önce olduğunu düşündüm hani senle de konuştuk ya 12- 13 gibi çatladım heralde fln diye,
Ama dün tablo çizgi çekti :S Anlamadım, tabloya göre sence ne diyosun ?
Ovulasyon testleri geçen hafta başında kii Çarş kdr yaptım direk tek çizgiydi,
Bilmiyorum ya anlamadım çatlamamı anlayabilsem ona göre batımı bekliycem bilemiyorum ayın kaçında olucağımı şimdi :S

Ne gördün canımm hayır olsun ?

önceki sayfada kaldı :)

canım ya annemler bana ucak bileti kesmiş istanbula süpriz olsun diye hava alanna gıdıyoruz bır bakıyoruz ucak sabahmıs kacırmısım sora değişiyolar ilk ucakla gıdeceksiniz diyorlarmıs aa bir bakıyorum bavul yok. sonra yalnız gıtmeyım dıye arkadasımı arıyorum tamam dıyor valızlerı alıp gelıyorum beklıyorum gelmıyor telefon edıyorum dayım öldü gelemıyorum diyor ay bir stress içinde uyandımki anlatamam sana arkadasımın da vanda ailesi var inşallah birine birşey olmamıstır birazdan arayıp soracam.

canım ff yazdıgın bılgılere gore cekiyor cızgıyı bana doğru cekmıstı gecen ay ama tabii sende ne oldu bende bilemiyorum beki ikinci kez yumurtladın zaten tahmınım ff ovulasyon bittiğinde cekiyor cizgiyi :)

Hay allah, baya bi ekşın olmuş sabah sabah
Uçak ne demek acaba baktın mı anlamına bebek falandır belki :)
Hayırlara çıksın inş rüyalarımız, kafalar karışık olunca rüyalarımızda sapıtıyoo valla

Son düzenleme:
canım ff yazdıgın bılgılere gore cekiyor cızgıyı bana doğru cekmıstı gecen ay ama tabii sende ne oldu bende bilemiyorum beki ikinci kez yumurtladın zaten tahmınım ff ovulasyon bittiğinde cekiyor cizgiyi :)

Evet 3 gün sonra çekiyor, daha doğrusu ateş değerine göre belirliyor artış devam ettikçe emin oluyor,
Bana 20sinde yumurtlamışım gösteriyor 23ünde çekti çizgiyi :))
Ne anladım bu işten yav önceden bildirsene :)

29 ekimde adet olmam gerkirken dün gece az az pembemsi bir kanamam oldu.
Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama pek öyle gözükmüyor.
İlk aşılama denemem negatif. Yarın doktora gideceğim 2. aşılama tedavisi için.
Hadi bakalım darısı bu seferkine ama ben çok ÜZGÜNÜM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…