Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ya kızlar bişi sorucam şimdi ben herşeyi unuttum. Ben şu an hastayım ve yarın biticek inşallah. bundan sonra nasıl bi yöntem denemeliyim bana bi yardım edin lüüütfeen

Merhaba canım ilk denemeniz olacaksa hiç stres yapma rahat ol, yumurtlama dönemini boş geçirmemeye çalış...

saol canım sen benden daha kötüsünü yaşamıssın umarın senin bebeğin de sana kardesını gönermiştir kş öyle umuyorum ikinci çizgi silik çıkmış umarım silik çizgi netleşir ve bebeğine 9 ay sonra sağlıklı birşekilde kavusursun. tabiii isteyen herkesde

kızlaar ya uzun zaman sonra ilkez bukadar yoğun yumurta akında akıntım oldu cekti uzayan acaba yumurtladım mı yoksa yumurtlamak üzeremiyim.

canım uzulme ya inşallah gelecek ay olur bebiş. biliyorum üzlme demesi kolay ama ne yapalım beklemekten baska care yok

kızlaar ya uzun zaman sonra ilkez bukadar yoğun yumurta akında akıntım oldu cekti uzayan acaba yumurtladım mı yoksa yumurtlamak üzeremiyim.

Bu akıntıyı görünce çatladı çatlayacak diyolar,
Sen bu geceyi kesin değerlendir hayatım

Bu akıntıyı görünce çatladı çatlayacak diyolar,
Sen bu geceyi kesin değerlendir hayatım

ay eşimi ikna etmek kolay olmayacak başı cok kötüymül ölü gibi yatıp uyumak istiyorum dedi telefonda eyvah eyvahhh fecii sexy olmak lazım :))

ay eşimi ikna etmek kolay olmayacak başı cok kötüymül ölü gibi yatıp uyumak istiyorum dedi telefonda eyvah eyvahhh fecii sexy olmak lazım :))

baze o bile işe yaramıyor biliyomusun benim adamda bi gece aşırı yorgundu ve ne yapım ne ettimse sızdı kaldı resmen tamda benim ff nin çizgisine göre ben ogün yumurtlamışım ve biz o geceyi boş geçtik

adetinin ilk gününden itibaren 10. ve 16. günler arası yumurtlama olması muhtemel günler, ama kesin emin olmak istersen ovulasyon testi kullanabilirsin sen de... ben öyle yaptım

tşk ederim :) ovulasyon testini hiç kullanmadım alsam mı acaba

kızlar sımdı test sonuclarım cıkmıs dokotr demıs bu ay adetımın 3.gunu gıtmemıstım 7.gunu gıtmıstım ve bu ay artık gectı dedı onumuzdekı ay adetımın 3.gunu gelsın dedı herseyı normal bır catlama problemım varmıs ıgne olucakmısım yanı neyse bakalım bayramı duzgun gecıreyım gun hesablamadan ama ben gıne ovulosyon gunumu takıp edıorum ve belkı dogalyoldan oluverır nedersınız
neyse bakalım gorusurz sınırım bozuldu ya

sinirlerini bozma canım.herşey bizim için.ben doktora henüz gitmedim kimbilir ben gitsem neler diyecek ama hiç gitmekde istemiyorum..çünkü bir kere gittim kadın doğuma adet düzensizliği olmuştu bir yıl önce canım çok yanmıştı( gerçi birşey çıkmamıştı birdahada olmadı zaten adet düzensizliği.şimdi önümde 8-9 gün var batıma.
bakalım neler olacak.benim yüzüm 2-3 gündür yanıyor ya neden acaba sizce?

canımya sinirni bozma belli olmaz bu işler doğal yoldan da olabilir. hem ordaki doktorlar nasıl ya hep ters konusuyolar galiba

hehe ayni şey benim başıma da gelebilir :)

kızlar allah askınıza su vıdeoyu ızleyın bebege bakın yaaaaaaa

kopyalayın yapıstırın acılmıorsa sayfayı yenıleyın acılıyor ama muhakak ızleyınn[video]http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Abisinin-kulagini-emzik-sandi-DY0SiXXiw3Yu.html[/video]

Kesinlikle

Ah ah aynı sorun bende de var,
O kadar uğraş didin, çizgiyi bi gördüm tam boş geçen gün çıkmaz mı!
Deli oldum
Ama önceki 2 gün üstüste çalışmıştık,
Onlar etkili olur belki dimi

arkadasım gırersen msj ımı görursen kullandıgın ovulasyon testının markasını yazarmısın
koyu cızgı göremedım hıc dedınya onun markasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…