Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kizlar ben geldiim ya kizlar hamile deilim ama yemegin kokusundan midem bulandi ustelik ben pisirdim offf ya hamile kalırsam bir gun bakalim nasil dayanicam kokuya

arkadaşlarrr söylediğiniz doğruymuş...

reglime 7 gün var, bugün kan testi yaptırdım... sonuç negatif :))

hemşire regl geçmeden belli olmaz kesinlikle dedi..

internetteki bilgilere bakma falan diye konuştu durdu

ya ama benim ağzımda acı bir tat var iki gündür, bi de dün gece yarısı kalkıp bi iştahla yeşil elma yedim... ilk kez oluyor

of ya bebiş gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

kızlar şimdi bir topikte okudumda 1 bardak suya 1001 ihlas okuyup yarısını biz içip yarısını eşimize içiriyomuşuz rabbim dualarımızı kabul eder inşallah sizlerle paylaşıyım dedim

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz dun ozel hastaneye gitim danismadan ki calisan kizima hamileken hep gitim icin taniyo beni hamilelik kan testi yapcam deyince once doktor randevusu verim sana bide kan testi yazim kan testi cikinca doktora hem kontrol olur sun hemde kan testine bakar dedi kan verdim 2 sat bekledim doktora girdim 2 aydir kasiklarimda hep sanci oldugunu akintim oldugunu deyince catala cik bakalim dedi rahimde itaplanma varmis ilaclar verdi kizlar taabi kan testim de 0.18 cikti adetime daha 3 gun falan var dedim olsaydi cikardi dedi haplari ic yine devam bebeye dedi gitmesem doktora akintimin hamilelikten veya yumurtalamadan oldugunu hep dususnucektim

Arkdaşlar biliyorsunuz ilk aşılamam negatif.
İkincisi için bugün doktora gittim.
Ben yumurta oluşumu için Pregon aldım günlük 150 ünite ve
7 gün kullandım.
İlaç ben de hemen tepki verdi ve toplam 8 adet yumurtam oldu.
Bunlardan üçü büyüktü. Şimdi adetimin ikinci günündeyim ve sağda 2, solda 3 yumurta gözüktü ultrasonda.
Adetim bitince bu yumurtalar da gidermi
Yoksa bu ayki gebelik için bu yumurtalar işe yarar mı?
Ne diyorsunuz?
Lütfen cevap verin..

Kizlar size kirildimmmm bana niyee cvp vermiyonuzz hii:) ya benim adetm 3gun Gecti testler de negAtiv anladim. Belirtiler agzimda kotu tat her sabah 1haftadir.belimde agri karnimda da agri asiri akinti vardi dun ve kokuyordu buuuukadar belirtim normalmii sizce

canım merhaba testin negatif çıkmışsa ve hala adet olmadıysan birkaç gün sonra tahlilini tekrarlamalısın yada git kan tahlili yaptır. belki geç döllenme olmuştur öyle olunca kan tahlilinde bile bazen geç çıkar. ama eğer iltihaptan dolayı akıntın varsa önce onun tedavisini gör çünkü iltihap varken hamiş olması zor. kardeşimden biliyorum. onunda iltihabı vardı hamile kalamıyordu tedavi oldu ve birdahaki ay hamişti.

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER

Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

NewArch....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Carmellia.....................................27 Ekim

Meleksen....................................27 EKİM

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

goonca........................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

leyl_e...................................... 3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Pnrali........................................8 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

sinhus.........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Gamzelal.................................... 15 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

aysialem.....................................12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

Sarslansoy................................19 KASIM

everythingwillbegreat ..................20 KASIM

Msg38......................................20 KASIM

Sub..........................................???

ofluu.......................................????

Günaydın kızlar :)) keyifler nasıl bu arada hamile haberi var mı geçmişi okumaya fırsatım yok malesef umarım vardır hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar :)) keyifler nasıl bu arada hamile haberi var mı geçmişi okumaya fırsatım yok malesef umarım vardır hepinizi öpüyorum

günaydın canım ben iim sen nasılsın? şimdilik yok hamile olan ama silik çizgi görenler var onlardan haber bekliyoruz canım

İyiyim canım seni sormalı ?

bende iyiyim canım işte uğraşma yine yoğun bir gün

aaaa benim batı yanlış girmişiz..benim bat 21 ekimdi..bugün 5 gün itibariyle geçmiş bulunuyor..
ama test filan yapmadım öğleden sonra belki doktora giderim..ilk defa geçiyor adetim.kendimi salak gibi hissediyorum

günaydın canım yanlıs yazmıs olabilirim duzeltırız ama ne duruyosun 5 gun gectyse yap idrar test. inşallah hamilesindir.

günaydın canım yanlıs yazmıs olabilirim duzeltırız ama ne duruyosun 5 gun gectyse yap idrar test. inşallah hamilesindir.

bilmiyorum canım hala neyi bekliyorum..her ay zorla kendi kendimi hamile zannediyordum adetim geçmediği halde,şimdiyse bi türlü inanmak istemiyorum.sanırım tekrar kırılmaktan korkuyorum

bilmiyorum canım hala neyi bekliyorum..her ay zorla kendi kendimi hamile zannediyordum adetim geçmediği halde,şimdiyse bi türlü inanmak istemiyorum.sanırım tekrar kırılmaktan korkuyorum

anlıyorum canım ama 5 gün geçikmiş bence test yap belirsizlik daha kötü acaba sorususunu sürekli kendine sormuyomusun ?

deprem haberlerini izleyip bir üzülüp bir seviniyoruz...

Arkadaşlar size hikayemi anlatayım. Benim yumurtlamam hep geç olmuştur. 32 günde bir olurum adetimi. İlk bebeğimdede haftayı hep geriden takip etmiştim. Şimdi 4 yaşında kızım var.SAt ım 18 Ekim ve hala regl olmadım. Ancak 22 ekimde kanda negatif çıktı. 32 yaşındayım reglim hiç gecikmemişti şimdiye kadar. Beklemedeyim sizin anlayacağınız. İçindem bir ses kesin hamileyim diyor ama kan da negatif çıktığı için ay sonuna kadar beklicem. Bu arada belirtilerim, göğüslerimde şişlik yok, karnıma şişlik, midemde hafif bulantı, kasıklarında iğne batması şeklinde ağrı, başım ara ara dönüyor. Eğer hamişsem mucize gib bisey olacak. 4 aydır deniyoruz bu arada...Sizi sürekli takip ediyor ve hepimiz için dualarımı eksik etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…