deprem haberlerini izleyip bir üzülüp bir seviniyoruz...
Arkadaşlar size hikayemi anlatayım. Benim yumurtlamam hep geç olmuştur. 32 günde bir olurum adetimi. İlk bebeğimdede haftayı hep geriden takip etmiştim. Şimdi 4 yaşında kızım var.SAt ım 18 Ekim ve hala regl olmadım. Ancak 22 ekimde kanda negatif çıktı. 32 yaşındayım reglim hiç gecikmemişti şimdiye kadar. Beklemedeyim sizin anlayacağınız. İçindem bir ses kesin hamileyim diyor ama kan da negatif çıktığı için ay sonuna kadar beklicem. Bu arada belirtilerim, göğüslerimde şişlik yok, karnıma şişlik, midemde hafif bulantı, kasıklarında iğne batması şeklinde ağrı, başım ara ara dönüyor. Eğer hamişsem mucize gib bisey olacak. 4 aydır deniyoruz bu arada...Sizi sürekli takip ediyor ve hepimiz için dualarımı eksik etmiyorum
Güüünaaaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrr herkese,
Naber kızlar bi yaramazlık yok inşallah, varmı yeni hamişlerimizzzz
anlıyorum canım ama 5 gün geçikmiş bence test yap belirsizlik daha kötü acaba sorususunu sürekli kendine sormuyomusun ?
günaydııın canım ben iyiyiiiimm sen nasılsın bakalım ?
idrar testinde sabah ilk idrar filan deniliyor.gerek var mı yoksa öğlen yapsam da olur mu?
İyiyim tatlım,
Ama bugün tam bir kış havası hakim burda, böööyle biraz içim sıkıldı uyandığımdan beri,
İnşallah gün içinde açılırım yeni hamiş haberlerimiz gelir de :)
Alnımda 2 adet sivilce pörtledi bugün, kırmızılarla buluşma günüm yaklaşınca hep böyle oluyorrrrrrr
canım sivilcelere kanmaonlar yalancı haberci de olabiliyor :) olumlun düşün olumlu olsun herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?