Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

İnş kızına kardeş gelir,güzel haberlerini bekliyoruz...

Güüünaaaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrr herkese,

Naber kızlar bi yaramazlık yok inşallah, varmı yeni hamişlerimizzzz

kızlar günaydın herkes iyidir umarım...

hayırolsun rüyamda bebek emziriyordum.Bilinçaltımız sanırım ya

günaydııın canım ben iyiyiiiimm sen nasılsın bakalım ?

İyiyim tatlım,
Ama bugün tam bir kış havası hakim burda, böööyle biraz içim sıkıldı uyandığımdan beri,
İnşallah gün içinde açılırım yeni hamiş haberlerimiz gelir de :)

idrar testinde sabah ilk idrar filan deniliyor.gerek var mı yoksa öğlen yapsam da olur mu?

genelde sabah öneriliyor ama ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde öğleden sonra yapmıstım ve birden ikinci cizgi cıkmıstı. ama benim 2 hafta oluyodu geceli adetim . 5 gün geçmiş senin öğlende olur ama tek cızgı cıkarsa da uzulme bekle bır kac gun daha yeşimdiye bir arkadasın gec cıkmıstı teste.

İyiyim tatlım,
Ama bugün tam bir kış havası hakim burda, böööyle biraz içim sıkıldı uyandığımdan beri,
İnşallah gün içinde açılırım yeni hamiş haberlerimiz gelir de :)

burda hava güneşli ama serin klasik kıbrıs havası işte yagmur olmadıgına kuru bir soğuk oluyor

Benim bugün midem bulanıyor ya
vizon eğer adetin 5 gün geçmişse ilk idrara gerek yok günün belirli bir saatinde yapabilirsin ama yeşim gibi geç döllenme varsa çıkmaya bilir onun içinde canını sıkma gerçi benim geçen ay 5. gün gelmişti kırmızılar ama inşallah senin öyle olmaz herhangi bir rahatsızlığın yoksa bebiş geliyodur belki hadi testi yap merak ettim şimdi

Alnımda 2 adet sivilce pörtledi bugün, kırmızılarla buluşma günüm yaklaşınca hep böyle oluyorrrrrrr

Alnımda 2 adet sivilce pörtledi bugün, kırmızılarla buluşma günüm yaklaşınca hep böyle oluyorrrrrrr

canım sivilcelere kanmaonlar yalancı haberci de olabiliyor :) olumlun düşün olumlu olsun herşey :)

canım sivilcelere kanmaonlar yalancı haberci de olabiliyor :) olumlun düşün olumlu olsun herşey :)

Evet canım öyle yapmaya çalışıyorum, ama böyle garip hisler içindeyim,
Resmen gelip gidiyooo aklım bi var bi yok bi var bi yok :)

günaydın arkadaşlar; bugün son adet tarihimden itibaren ki 27.günüm ve adetimede 8 gün var bu sabah wc ye gittiğimde t.kağıdına
minik pıhtı şeklinde bi kan geldi çok şaşırdım erken olma ihtimalim sıfır ben 33-34 günde bir adet olurum,kafam karıştı ve sol kolum da sanki romatizma gibi ağrı vardün akşamdan beri..anlam veremiyorum ne olabilir arkadaşlar fikri olan var mı??

Kızlar merhaba bende yeni üye sayılırım. Bu aydan umutluydum doğrusu ama yine yok sanırım çok sıkıntıdayım hiç sormayın
Son reglden sonra rahim filmi çekildim 30 ekimde tüplerim açık çıktı ağrım sızım olmadı gibi bişe ama damla damla da olsa 1 haftaya yakın kanamam oldu bu ayı değelendirdik ama ovulasyon testi dr kontrolü falan olmadı ben başka bi şehirde isteğe bağlı çektirdim sürekli gittiğim bi dr yok yani. Bu ay reglim 3-4 gün gecikti test yaptım hayalet çizgi gibi var çok çok dikkatli bakınca görülüyo ama bembeyazda değil bence negatif zaten hiçbi gebelik belirtimde yok. Regl belirtilerimde 2 gündür var belim ağrıyo ama önceden böyle ağrım oldumu hemen gelirdi şimdi yok çıldırcam:18:
Gebelikten umudum yok reglde hsgden gecikti belki ama ne zaman gelcek ya korkuyorum bi problemmi var diye sizlerin arasındada hsg çektiren olmuştur normalmi bu?

kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…