Benim bugün midem bulanıyor ya
vizon eğer adetin 5 gün geçmişse ilk idrara gerek yok günün belirli bir saatinde yapabilirsin ama yeşim gibi geç döllenme varsa çıkmaya bilir onun içinde canını sıkma gerçi benim geçen ay 5. gün gelmişti kırmızılar ama inşallah senin öyle olmaz herhangi bir rahatsızlığın yoksa bebiş geliyodur belki hadi testi yap merak ettim şimdi
vizon canım neden hep en kötüsünü düşünüyorsun ki rahat ol sonuç ne olursa olsun sakin ol ve Allaha teslim ol 5 gün az bir zaman değil bitanem neden korkularına yenik düşüyorsun tamam gebe kalmayı çok istiyorsun ya değilsem hayal kırıklığına uğrarım düşüncesinden sıyrıl ya hamileysen onun sevincini düşün ha diyelim ki değilsin ne yani dünya başına mı yıkılacak hayır doğurganım sonuçta düzenli bir adet döngüm var ve Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebeğim diye düşün sadece bizim istememizle olmuyor plan üstü plan sahibinin ne istediği önemli onun için olumsuz düşünceleri lütfen at kafandan ve her şeyi oluruna bırak ben senin yerinde olsam yapardım testi hamilemiyim değilmiyim sorusundan kurtulurdum aklımı bu sorunun karıştırmasına izin vermezdim lütfen kötü şeyleri düşünüpte kalbini karartma her şey güzel olacak unutma
Bu arada bende bişey sormak istiyorum benim şimdi gelmesini istemediğim adet tarihim 7 kasım ve şuan göğüslerim çok ağrıyor yürürken acıyor az öncede mide bulantısı falan geldi ne bileyim ya üşütmüş olabilirim ama ya hamilelik belirtisiyse demektende kendimi alamıyorum bunun dışında üşütmeyle ilgili bir sıkıntım yok yani başka rahatsızlığım yok bulantımda şimdi geçti ama göğüslerim hala hassas şimdi bu adet belirtisi olabilir mi ya da hamilelik of ya aman neyse ne soru yok düşünce yok gelirse gelir bak vizon sana diyorum ben aklımdan bu düşünceleri atamıyorumama ben olumlu düşünüyorum bir farkla
Kızlar merhaba bende yeni üye sayılırım. Bu aydan umutluydum doğrusu ama yine yok sanırım çok sıkıntıdayım hiç sormayın
Son reglden sonra rahim filmi çekildim 30 ekimde tüplerim açık çıktı ağrım sızım olmadı gibi bişe ama damla damla da olsa 1 haftaya yakın kanamam oldu bu ayı değelendirdik ama ovulasyon testi dr kontrolü falan olmadı ben başka bi şehirde isteğe bağlı çektirdim sürekli gittiğim bi dr yok yani. Bu ay reglim 3-4 gün gecikti test yaptım hayalet çizgi gibi var çok çok dikkatli bakınca görülüyo ama bembeyazda değil bence negatif zaten hiçbi gebelik belirtimde yok. Regl belirtilerimde 2 gündür var belim ağrıyo ama önceden böyle ağrım oldumu hemen gelirdi şimdi yok çıldırcam:18:
Gebelikten umudum yok reglde hsgden gecikti belki ama ne zaman gelcek ya korkuyorum bi problemmi var diye sizlerin arasındada hsg çektiren olmuştur normalmi bu?
Bizim balatalar yine yanmaya başladı
Bende sivilcelerime taktım sbhtan beri yine mi gelecek kırmızılar diye
kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemidie bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım
kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemidie bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım
merhaba,
eğer ilaç kullanmadıysan gebelik testinde silk de çıksa hamile olduğunu gösterir.bence hemen bir kan testi yaptır.zaten adetinde geçikmiş.Tabi eğer değilsende sakın üzülme.En kısa sürede hepimiz hamile kalırız inşallah...
vizon canım neden hep en kötüsünü düşünüyorsun ki rahat ol sonuç ne olursa olsun sakin ol ve Allaha teslim ol 5 gün az bir zaman değil bitanem neden korkularına yenik düşüyorsun tamam gebe kalmayı çok istiyorsun ya değilsem hayal kırıklığına uğrarım düşüncesinden sıyrıl ya hamileysen onun sevincini düşün ha diyelim ki değilsin ne yani dünya başına mı yıkılacak hayır doğurganım sonuçta düzenli bir adet döngüm var ve Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebeğim diye düşün sadece bizim istememizle olmuyor plan üstü plan sahibinin ne istediği önemli onun için olumsuz düşünceleri lütfen at kafandan ve her şeyi oluruna bırak ben senin yerinde olsam yapardım testi hamilemiyim değilmiyim sorusundan kurtulurdum aklımı bu sorunun karıştırmasına izin vermezdim lütfen kötü şeyleri düşünüpte kalbini karartma her şey güzel olacak unutma
Bu arada bende bişey sormak istiyorum benim şimdi gelmesini istemediğim adet tarihim 7 kasım ve şuan göğüslerim çok ağrıyor yürürken acıyor az öncede mide bulantısı falan geldi ne bileyim ya üşütmüş olabilirim ama ya hamilelik belirtisiyse demektende kendimi alamıyorum bunun dışında üşütmeyle ilgili bir sıkıntım yok yani başka rahatsızlığım yok bulantımda şimdi geçti ama göğüslerim hala hassas şimdi bu adet belirtisi olabilir mi ya da hamilelik of ya aman neyse ne soru yok düşünce yok gelirse gelir bak vizon sana diyorum ben aklımdan bu düşünceleri atamıyorumama ben olumlu düşünüyorum bir farkla
bir sızı giriyor ki göğüslerime sorma hani ayın 15 inden şüpheleniyorum yumurtluyorum galiba demiştim hatırlıyor musunuz bilmem onu iyi değerlendirmiş olabilirim o zaman belki hamileyim diyorum ama niye böyle sızlıyor yaaaaaaaa of dediğin gibi delilik serde olunca her şey mümkün aaaa tepemden kuş uçtu kesin hamileyim aaaaa canım su çektim bak görüyor musun aş eriyorum aaaay çöp mu koktu ne inanmıyorum kokulara hassasiyet başlamış kesin hamileyim ooooooo bizde bu azim olduktan sonra her şey bizim hamile kaldığımızın belirtisidir
mrb arkadaşlar
umudum artık eylül demiştim umudumu eylül ayında yeşerttim
küçücük bir filizdi benim içimde savunmasızdı
onun varlığını hissettiğim andan itibaren sadece onu düşündüm eşim ve ben bebeğimizi çok sevmiştik henüz çok küçük olmasına rağmen,
o bizim bir parçamızdı. bizim varlığımız, aşkımızın ilk meyvesiydi
ama malesef bebeğim hayata tutunamadı
o küçücük varlığıyla bizi bırakıp melek oldu........
mrb arkadaşlar
onun varlığını hissettiğim andan itibaren sadece onu düşündüm eşim ve ben bebeğimizi çok sevmiştik henüz çok küçük olmasına rağmen,
mrb arkadaşlar
Eveeeeeettt bakkk az önce böööle kasıklarım ağrıdı sanki,
Ya bide sanki oramda bi sızı var, hani böyle sidik zoru olursun ya bilmiyorum daha önce oldunuz mu ama
Hani böyle sanki hafif yanar içeriye doğru,
ay çok pardon ama anlatamadım, bi garip bişey var orda
Kesin hamileyiz Medmus kaçarı yokkkkk bebişim
mrb arkadaşlar
mrb arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?