Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben normalde her adetten önce yorgunluk halsizlik bulantı başsğrısı bacak ağrısı her şeyi yaşardım.bu defa yumurtlama dönemimde hiç gebeliğe odaklanmadım.günleri saymadım karmakarışık girdim ilişkiye.çok rahattım ve nasip kısmet dedim..adetten 8 gün önce durduk yere belime bir sancı girdi ama nefesim kesildi felç oldum sandım hemen uzandım ama yinede umutlanmadım asla.sonra göğüslerim şişti hassaslaştı filan her zamanki gibi.aşırı üşümem vardı birde bileklerim çok ağırıyordu bu ay..baş ağrılarım ve kramplarım her ay olur zaten.bugün 5 gün geç kalmış bulunuyorum.ömrümde ilk defa..çok sakinim.hafif mide bulantım başladı bugün ve idrara çıkma..ha bir de bu ay diğer aylarda olmayan bişey daha oldu.nrmalde adetten bir iki gün önce bir ya da iki tane sivilcem çıkardı ve anlardım bu defa bir hafta önce yüzüme bir sivilce doldu korkunçtu ama şimdi geçti hepsi ve ben hala test yapmak istemiyorum çünkü idrar testinde pozitif çıksa bile kalp atışı var mı diye bekliyeceğim bu defa.normal mi kimyasal mı dış gebelik mi vs...yani ultrasounda görünmeden rahat etmeyecek içim. o yüzden ay sonunu bekliyorum..hamileysemde değilsem de ay sonunda bir jinekoloğa ihtiyacım olacak

.

vizon canım neden hep en kötüsünü düşünüyorsun ki rahat ol sonuç ne olursa olsun sakin ol ve Allaha teslim ol 5 gün az bir zaman değil bitanem neden korkularına yenik düşüyorsun tamam gebe kalmayı çok istiyorsun ya değilsem hayal kırıklığına uğrarım düşüncesinden sıyrıl ya hamileysen onun sevincini düşün ha diyelim ki değilsin ne yani dünya başına mı yıkılacak hayır doğurganım sonuçta düzenli bir adet döngüm var ve Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebeğim diye düşün sadece bizim istememizle olmuyor plan üstü plan sahibinin ne istediği önemli onun için olumsuz düşünceleri lütfen at kafandan ve her şeyi oluruna bırak ben senin yerinde olsam yapardım testi hamilemiyim değilmiyim sorusundan kurtulurdum aklımı bu sorunun karıştırmasına izin vermezdim lütfen kötü şeyleri düşünüpte kalbini karartma her şey güzel olacak unutma

Bu arada bende bişey sormak istiyorum benim şimdi gelmesini istemediğim adet tarihim 7 kasım ve şuan göğüslerim çok ağrıyor yürürken acıyor az öncede mide bulantısı falan geldi ne bileyim ya üşütmüş olabilirim ama ya hamilelik belirtisiyse demektende kendimi alamıyorum bunun dışında üşütmeyle ilgili bir sıkıntım yok yani başka rahatsızlığım yok bulantımda şimdi geçti ama göğüslerim hala hassas şimdi bu adet belirtisi olabilir mi ya da hamilelik of ya aman neyse ne soru yok düşünce yok gelirse gelir bak vizon sana diyorum ben aklımdan bu düşünceleri atamıyorum ama ben olumlu düşünüyorum bir farkla

Bizim balatalar yine yanmaya başladı
Bende sivilcelerime taktım sbhtan beri yine mi gelecek kırmızılar diye

kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemi die bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım

merhaba,
eğer ilaç kullanmadıysan gebelik testinde silk de çıksa hamile olduğunu gösterir.bence hemen bir kan testi yaptır.zaten adetinde geçikmiş.Tabi eğer değilsende sakın üzülme.En kısa sürede hepimiz hamile kalırız inşallah...

Bizim balatalar yine yanmaya başladı
Bende sivilcelerime taktım sbhtan beri yine mi gelecek kırmızılar diye

bir sızı giriyor ki göğüslerime sorma hani ayın 15 inden şüpheleniyorum yumurtluyorum galiba demiştim hatırlıyor musunuz bilmem onu iyi değerlendirmiş olabilirim o zaman belki hamileyim diyorum ama niye böyle sızlıyor yaaaaaaaa of dediğin gibi delilik serde olunca her şey mümkün aaaa tepemden kuş uçtu kesin hamileyim aaaaa canım su çektim bak görüyor musun aş eriyorum aaaay çöp mu koktu ne inanmıyorum kokulara hassasiyet başlamış kesin hamileyim ooooooo bizde bu azim olduktan sonra her şey bizim hamile kaldığımızın belirtisidir

kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemi die bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım

canım bildiğim kadarıyla cevaplayayım emin olmadığım için cevap vermedin hani kafan karışmasın diye benim geçen ay 5 gün geçikmişti ve kan testimde negatif çıkmıştı bir tanıdık ebeye sorduk ve şu cevabı aldık kesinlikle hamile değilsin eğer döllenme olsaydı bu 3 sonra bile görülürdü yani döllenmeden üç gün sonra kanda çıkardı dedi çok düşükte olsa ayrıca döllenmeden 14 gün sonra kesin çıkıyor kanda aşılama ya da tüp bebek deneyenler sanırım 14 gün test yaptırıyorlar umarım kafanı iyice karıştırmamışımdır :))

canım şüpheli ilişkiden 10 gün sonra hormonlar artmaya baslıyor zaten hamıleysen adetın gelmez o nedenle adet gecıkmesınden bır hafta sonra kanda sonuc mutlaka cıkar canım

Kan testini düşündüm canım ama negatifi görceğimden eminim o yüzden gitmiyorum bunca zamandan sonra mutlaka belirgin bi pozitif çıkardı geç döllenme olcağınıda sanmıyorum bu ay çok isteksizdim ovulasyon günlerinden sonra hiç çalışmadık sanırım.
Biraz daha bekleyeyim bakalım hsgden sonra 1 hafta kadar geciken oluyomuş hayırlısı artık sorun çıkmasında. Ben 2,5 yıldır alıştım ya olmasada üzülmüyorum bi sorunumuzda yok zamanı var heralde eşimde oluncada ayrı bi dert boşver diyo zaten benim yarım kadar kahrolmadı hiçbi zaman. Olmazsa bikaç aya aşılama yaptırcam bıktım beklemektende.

çok iyi bilirim akıldn atılamayan düşünceleri..seninki belki yumurtlama belirtisidir.çünkü adetine 12 gün var daha..tamam ben birazdan gidip gebelik testi alacam ama bakın pozitif çıkmazsa çenemden çekeceğiniz var

Eveeeeeettt bakkk az önce böööle kasıklarım ağrıdı sanki,
Ya bide sanki oramda bi sızı var, hani böyle sidik zoru olursun ya bilmiyorum daha önce oldunuz mu ama
Hani böyle sanki hafif yanar içeriye doğru,
ay çok pardon ama anlatamadım, bi garip bişey var orda

Kesin hamileyiz Medmus kaçarı yokkkkk bebişim

mrb arkadaşlar
umudum artık eylül demiştim umudumu eylül ayında yeşerttim
küçücük bir filizdi benim içimde savunmasızdı
onun varlığını hissettiğim andan itibaren sadece onu düşündüm eşim ve ben bebeğimizi çok sevmiştik henüz çok küçük olmasına rağmen,
o bizim bir parçamızdı. bizim varlığımız, aşkımızın ilk meyvesiydi
ama malesef bebeğim hayata tutunamadı
o küçücük varlığıyla bizi bırakıp melek oldu........

...............................................................
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın................
.............................................

Hayırlısı olsun canım,bunda da var bir hayır. Kaybetmek çok üzüyor insanı,toparlanmakta zaman alıyor,ama yine umut etmeye başlıyorsun. Etmelisinde. Ben de 2 aylık düşük yaptım Ertesinde hissettiğim tek şey yeniden hamile kalma hissiydi. 6 aydır çabalıyorum,henüz umutlarım yeşermedi,ama biliyorum Rabbim yine ol diyecek ve olacak. Bekliyorum... İnş sana da en kısa zamanda yeniden o duyguyu tattırır,yüzünü güldürür...

canım çok geçmiş olsun ayni acıyı bende yaşamıstım nasıl bir duygu biliyorum o nedenle üzülme diyemiyorum cünkü hiçbirşey üzülmene engel olamaz ama fazla düşünüpte kendini yıpratma.. inşallah istediğin zaman yine bebişin olur ve sonu umarım güzel gelir..

kızlar bende hamileyim sizin gibi ama beni unutmayın sakın:) belirtileri sayamıycam yeni yumurtladım daha :)

çok geçmiş olsun canım büyük bir üzüntü...allahım birdaha yaşatmasın...Kimselere rabbim....

Seni çok iyi anlıyorum canım, ben de düşük yaptım ama hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimizden...
İnsan atlatamam sanıyor ama atlatıyorsun inan bana ve yine umut etmeye başlayorsun... İnşallah en kısa zamanda umutların yeşerir yeniden...

adetime 4 gun kala kan testine gidim dedim pazartesi danismadaki arkadaasim kan tahlilinin yanina bide doktor kotrolune de isledi once kan ver kani alinca doktora gir tek kan yaptirirsan 40 tl verirsin boyle doktorl 36 tl verirsin dedi kani verdim 2 sat sonra aldim doktora girdim kan tahlilim 0.18 cikti fena moralim bozuldu doktora 2 aydir kasiklarimda sanci agri oluyo ara sira akintim da var ben hamile ola bilirim diye dusundum dedim doktor cik bakalim dedi bakti neee olsun rahimde itap cikti banada esimede hap verdi haplar bitince devam ede bilirsin bebek icin dedi yani her akinti gebelik veya yumurtalama dil kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…