adetime 4 gun kala kan testine gidim dedim pazartesi danismadaki arkadaasim kan tahlilinin yanina bide doktor kotrolune de isledi once kan ver kani alinca doktora gir tek kan yaptirirsan 40 tl verirsin boyle doktorl 36 tl verirsin dedi kani verdim 2 sat sonra aldim doktora girdim kan tahlilim 0.18 cikti fena moralim bozuldu doktora 2 aydir kasiklarimda sanci agri oluyo ara sira akintim da var ben hamile ola bilirim diye dusundum dedim doktor cik bakalim dedi bakti neee olsun rahimde itap cikti banada esimede hap verdi haplar bitince devam ede bilirsin bebek icin dedi yani her akinti gebelik veya yumurtalama dil kizlar
mrb arkadaşlar
umudum artık eylül demiştim umudumu eylül ayında yeşerttim
küçücük bir filizdi benim içimde savunmasızdı
onun varlığını hissettiğim andan itibaren sadece onu düşündüm eşim ve ben bebeğimizi çok sevmiştik henüz çok küçük olmasına rağmen,
o bizim bir parçamızdı. bizim varlığımız, aşkımızın ilk meyvesiydi
ama malesef bebeğim hayata tutunamadı
o küçücük varlığıyla bizi bırakıp melek oldu........
yok ben yine eczanenin önünden döndüm..of yapamadım.neyse akşama doğru test alacağım ve yarın sabah yapacağım inşallah
canım merhaba testin negatif çıkmışsa ve hala adet olmadıysan birkaç gün sonra tahlilini tekrarlamalısın yada git kan tahlili yaptır. belki geç döllenme olmuştur öyle olunca kan tahlilinde bile bazen geç çıkar. ama eğer iltihaptan dolayı akıntın varsa önce onun tedavisini gör çünkü iltihap varken hamiş olması zor. kardeşimden biliyorum. onunda iltihabı vardı hamile kalamıyordu tedavi oldu ve birdahaki ay hamişti.
Tesekur ederetim cvp.verdigin icin bende. Oyle yapayim bugun iki gun oldu teste yapsAmmi acBa:)
çok sağolun kızlar bana destek olduğunuz için ama psikolojik çöküntü içindeyim tabiki rabbim böyle uygun görmüş sorgulamak asi gelmek asla olmaz ama içim acıyor kalbim sızlıyor kontrol için gittiğim doktorda bebeğimin 6 haftalıkken öldüğünü öğrendim 1 hafta önce bebeğimi benden aldılar o benim içimi ısıtıyordu gittiği günden beri üşüyorum
ayrıca sizlerden çok özür diliyorum sizi asla kendi derdimle üzmek istemezdim ama burda destek olacağınızı bildiğim için üzüntümü sizinle paylaşmak istedim
bebek bekleyen anne adaylarını da tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallah
canım en iyi sonuc kan testi asşlında idrarda hala cıkmama olasılıgı var. ama kan testi yaptırmak istemiyorsan yap ama negatif cıkarsa uzulme ve bekle birazdaha gelmezse tekrar yaparsın.
hayirlisi canim ya ins gelecek ay olur.sağolun kızlar kısmet işte....
kan testi yaptirirsan cikabilir ama gec dollenmeyse beklemekten baska caren yokKizlar size kirildimmmm bana niyee cvp vermiyonuzz hii:) ya benim adetm 3gun Gecti testler de negAtiv anladim. Belirtiler agzimda kotu tat her sabah 1haftadir.belimde agri karnimda da agri asiri akinti vardi dun ve kokuyordubuuuukadar belirtim normalmii sizce
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz dun ozel hastaneye gitim danismadan ki calisan kizima hamileken hep gitim icin taniyo beni hamilelik kan testi yapcam deyince once doktor randevusu verim sana bide kan testi yazim kan testi cikinca doktora hem kontrol olur sun hemde kan testine bakar dedi kan verdim 2 sat bekledim doktora girdim 2 aydir kasiklarimda hep sanci oldugunu akintim oldugunu deyince catala cik bakalim dedi rahimde itaplanma varmis ilaclar verdi kizlar taabi kan testim de 0.18 cikti adetime daha 3 gun falan var dedim olsaydi cikardi dedi haplari ic yine devam bebeye dedigitmesem doktora akintimin hamilelikten veya yumurtalamadan oldugunu hep dususnucektim
ins oyledir benimde gec dollenme oldu . adet geceli 10.gunde ortaya cikti.deprem haberlerini izleyip bir üzülüp bir seviniyoruz...
Arkadaşlar size hikayemi anlatayım. Benim yumurtlamam hep geç olmuştur. 32 günde bir olurum adetimi. İlk bebeğimdede haftayı hep geriden takip etmiştim. Şimdi 4 yaşında kızım var.SAt ım 18 Ekim ve hala regl olmadım. Ancak 22 ekimde kanda negatif çıktı. 32 yaşındayım reglim hiç gecikmemişti şimdiye kadar. Beklemedeyim sizin anlayacağınız. İçindem bir ses kesin hamileyim diyor ama kan da negatif çıktığı için ay sonuna kadar beklicem. Bu arada belirtilerim, göğüslerimde şişlik yok, karnıma şişlik, midemde hafif bulantı, kasıklarında iğne batması şeklinde ağrı, başım ara ara dönüyor. Eğer hamişsem mucize gib bisey olacak. 4 aydır deniyoruz bu arada...Sizi sürekli takip ediyor ve hepimiz için dualarımı eksik etmiyorum
bence oglende olsa cikar . cunku 5 gun gecmis gerci gec dollenmeyse cikmaz tabi erken de olabilir . adet duzenin nasil senin??idrar testinde sabah ilk idrar filan deniliyor.gerek var mı yoksa öğlen yapsam da olur mu?
ay hic oyle deme bende de her adet olurdu. ve bu ay yine var. onlar yaniltici olabiliyorAlnımda 2 adet sivilce pörtledi bugün, kırmızılarla buluşma günüm yaklaşınca hep böyle oluyorrrrrrr
kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemidie bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım
bu arada kizlar ben yarin dr gidicem ve icimde biraz korku var ya
ne biliyim belirti filan hicbirsey yok. bu da beni korkutuyor.
Idrar da cikmadiginda umudum hala var diyorum ama kan testinde negAtiv cikinca cok uzuluyorum
bu arada kizlar ben yarin dr gidicem ve icimde biraz korku var ya
ne biliyim belirti filan hicbirsey yok. bu da beni korkutuyor.
kizlar hem kizima hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim bi topikte yapiyolardi adeten sonra 1 hafta yapmistim ve o ay kizima hamile kalmistim adetim gelsin bitsin yine yapcam insallah aklima yine geldi yapim diye birde polenle bal okudum yapan varmi arkadaslar yardim
kizlar hem kizima hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim bi topikte yapiyolardi adeten sonra 1 hafta yapmistim ve o ay kizima hamile kalmistim adetim gelsin bitsin yine yapcam insallah aklima yine geldi yapim diye birde polenle bal okudum yapan varmi arkadaslar yardim
ben geldim canlarr ciğerlerr
hemde elim boş gelmedim
bugün dogum günüm vee buda bana Allahımın hediyesi
Eki Görüntüle 279320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?