Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım tabiki her akıntı yumurtlama deil. yumurtlama akıntısı şefaf ve kokusuz oluyor.

çok sağolun kızlar bana destek olduğunuz için ama psikolojik çöküntü içindeyim tabiki rabbim böyle uygun görmüş sorgulamak asi gelmek asla olmaz ama içim acıyor kalbim sızlıyor kontrol için gittiğim doktorda bebeğimin 6 haftalıkken öldüğünü öğrendim 1 hafta önce bebeğimi benden aldılar o benim içimi ısıtıyordu gittiği günden beri üşüyorum

ayrıca sizlerden çok özür diliyorum sizi asla kendi derdimle üzmek istemezdim ama burda destek olacağınızı bildiğim için üzüntümü sizinle paylaşmak istedim

bebek bekleyen anne adaylarını da tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

çook geçmiş olsun canım üzüntünü anlıyorum benimde karnımdaki henüz çok küçük senin yerine koydum kendimi çok üzüldüm gerçekten.
Bir yazıda doğanın yolunda gitmeyen veya bebekte bir anomali olmuşsa kendikendine gebelikleri sonlandırdığını okumuştum,bundada vardır bir hayır diyelim,bundan sonra yerine sağlıklı bir bebiş gelir inşallahh.

yok ben yine eczanenin önünden döndüm..of yapamadım.neyse akşama doğru test alacağım ve yarın sabah yapacağım inşallah

yok ben yine eczanenin önünden döndüm..of yapamadım.neyse akşama doğru test alacağım ve yarın sabah yapacağım inşallah

canımya nasıl rahat edersen oyle yap içinden beklemek geliyorsa bekle :) güzel haberler verirsin umarım bize.

slm kızlar bende yani üyeyim bende aynı konudan muzdaribim.son adetim ekim 6 da idi ayın 19'unda bilemedim yüksek bi yerden tutunup ayaklarım saldım barfix çeker gibi sonraki gün kanamam oldu sonra kanama pembe su gibi bişeye dönüştü 1 saat içinde kesildi ama günlerdir belim kasıklarım inanılmaz ağrıyor.idrar testi yaptım 15 dakika sonra falan 2 çizgi belirsiz gibi çıktı.bugün kan tahlili yaptırdım sonucu yarın alacağım ama heyecandan zaman geçmiyor.varmış gibi hissediyorum çok istediğimden m bilmiyorum

Tesekur ederetim cvp.verdigin icin bende. Oyle yapayim bugun iki gun oldu teste yapsAmmi acBa:)

Tesekur ederetim cvp.verdigin icin bende. Oyle yapayim bugun iki gun oldu teste yapsAmmi acBa:)

canım en iyi sonuc kan testi asşlında idrarda hala cıkmama olasılıgı var. ama kan testi yaptırmak istemiyorsan yap ama negatif cıkarsa uzulme ve bekle birazdaha gelmezse tekrar yaparsın.

Uzulme lutfenn bende ayin 2sin 5haftalik bebise dusuk yaptim napalim rabimm bole isdemis ben calismalara basladim bilene ve Su an da supeleniyom varmii diye bise hayirlisi doctor devam et calismalara derse basla uzulme

canım en iyi sonuc kan testi asşlında idrarda hala cıkmama olasılıgı var. ama kan testi yaptırmak istemiyorsan yap ama negatif cıkarsa uzulme ve bekle birazdaha gelmezse tekrar yaparsın.

Idrar da cikmadiginda umudum hala var diyorum ama kan testinde negAtiv cikinca cok uzuluyorum

sağolun kızlar kısmet işte....
hayirlisi canim ya ins gelecek ay olur.
kan testi yaptirirsan cikabilir ama gec dollenmeyse beklemekten baska caren yok

ins oyledir benimde gec dollenme oldu . adet geceli 10.gunde ortaya cikti.
benimde 3 yasinda bir kizim var ocakta 3 u biticerek daha dogrusu. :)
idrar testinde sabah ilk idrar filan deniliyor.gerek var mı yoksa öğlen yapsam da olur mu?
bence oglende olsa cikar . cunku 5 gun gecmis gerci gec dollenmeyse cikmaz tabi erken de olabilir . adet duzenin nasil senin??
Alnımda 2 adet sivilce pörtledi bugün, kırmızılarla buluşma günüm yaklaşınca hep böyle oluyorrrrrrr
ay hic oyle deme bende de her adet olurdu. ve bu ay yine var. onlar yaniltici olabiliyor
kızlar bişi sorcam hani diolar ya adete kadar çalışmalara dewam edin mesela edete 5 gün olan ilişkide bebek olursa nezamn blli olur bidaki adettemi die bi soru sormuştum kızlar cvp alamadım

ikiskiden 15 gun sonra idrarda cikar diye dusunuyorum

bu arada kizlar ben yarin dr gidicem ve icimde biraz korku var ya
ne biliyim belirti filan hicbirsey yok. bu da beni korkutuyor.

canım yaa kötü düşünme hersey yolunda gidicek inşallah bebişini görüceksin hem illa belirti olacak diye birşey yok ki. biliyorum bebişini görene kadar bu endişen bitmiycek ama sakin olmaya calıs.

Idrar da cikmadiginda umudum hala var diyorum ama kan testinde negAtiv cikinca cok uzuluyorum

evet canım kan tetsı daha bır moral bozucu oluyor. içinden nasıl geçiyorsa oyle yap bence beklemek istiyorsan bekle. umarım güzel bir haber gelir senden

Canım yanlış hatırlamıyorsam, senin üçüncü hamileliğin. Ben birşey sorcam,her hamile kalışında belirtiler aynı mıydı. Bunu şundan soruyorum ben ilk hamileliğimde göğüslerim acımış şişmişti,şimdi yine hamile kalma çabam var,ama ben sürekli kendimi dinliyorum,eskisi gibi belirtiler yoksa da biraz üzülüyorum haliyle. Yani her hamileliğimde benzer şeyleri beklemeli miyim,yoksa ilkinde öyle olmuş olabilir ama bu kez hiç belirtisi de olmayabilir mi :S Bu ay hiç belirti yok,bat 3 kasım,gün geçtikçe hamile değilim diye düşünüyorum Benimkisi de ümit işte...

kizlar hem kizima hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim bi topikte yapiyolardi adeten sonra 1 hafta yapmistim ve o ay kizima hamile kalmistim adetim gelsin bitsin yine yapcam insallah aklima yine geldi yapim diye birde polenle bal okudum yapan varmi arkadaslar yardim

canımya bende b vitamini eksikliği var ve kötü seviyede düşüktü. ilk hamileliğimde sıfırlanma noktasına gelmişti 2 hafta nerdeyse koma seklınde hastanede yattım inanılmaz kusma vardı hamileliğin de etkisiyle herseyı yoluna cıktıktan sonra doktorum bana poleni onermişti bagısıklık sıstemine iyi geliyor birde inanılmaz vitamin deposu oldugu için . ama hamileliği kolaylaştıracak yönünü ilk kez senden okudum.

Ben polen bal arı sütü karışımının içine tarçın ve çörek otu ekleyip yaptım adetin 2. gününden 12. gününe kadar, eşime de bal polen arısütü yedirdim her sabah, bakalım işe yaramış mı görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…