Ya siz benim başıma gelenleri duydunuz muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yemekten geldim, inadına mı oluyor bilmiyorum
İlk olarak ofisteki kız;
4 aylık bebeği olan kuzenim yine hamileymiş yaa diye lafa girdi,
Hadi onu atlattım sonra yemeğe çıktık,
Arabasına bindiğim kızıın 4 aylık hamile olduğunu öğrendim sonra AVM de arkamda yine birisi konuşuyor,
ayyy tosuna bak 4 kilo doğmuş maşallah emziriyormuş şimdi konuştum vb...
Sonra kafamı çevirdiğim yerde arka arkaya 3 hamile kadın geçti
Ben tabi o dakkadan sonra iptal....
Tamda artık düşünmeyeceğim diyodum, hooop yine başladım...
Ama nasıl düşünmeyeyim bi bakın şunlara yaaaaaaaaaa
Ateşim bugün düştü ama ona ramen çok akıntım var fazlasıyla ıslağım krem gibi böyle ne hissedeceğimi şaşırdım.......................
Canım ya sımdı okudum bende ya sorma benımde başıma geliyor sıksın ama buay en kötüsü bana oldu anlatmadım anlatayım barii aylık rahatsızlıgımın geldiği gün moralim okadar kötüydü ki ustune ablam aradı 3 cocuga hamıleyım ama aldırıcaz mecburen bakamayız dedi oğluma bakarmısın sen yarın bırkac saat düşünsene tamam dedim telefonu kapattıktan sonraa eşim beni 2 saate sakinleştirdi. tabii ablam bilmiyor cocuk istediğimi buarada istemiyorum diye biliyor herkes sormasınlar dıye oyle demiştim.
sigara mı ya suan hamileysen ve bebeğine zarar veriyorsan içme sigara falan!! bak kızıyorumVeee işte en sevdiğim an türk kahvem ve sigaram...
2 dk sonra geliyorum kızlar bu lezzete hayır diyemeyeceğim :)
yapıyor canım bende acilde yaptırmışım kan tahlilimi..
Ben de var canım aynı belirtiler sol kasıkta batma ve üşüme... hayra alamettir inşallh
sigara mı ya suan hamileysen ve bebeğine zarar veriyorsan içme sigara falan!! bak kızıyorum
Veee işte en sevdiğim an türk kahvem ve sigaram...
canım bizim batlarımız aynı sen ateş ölçüyomuydun :26:
Evet canım ya döv beniiiiiiiiiiiii :8
Bende çok üzülüyorum ama ne yapayım ya yoksa bebiş bilmeden de engel olamıyorum kendime..
Hele bide şimdi stresten daha beter sigaraya sardım oyalancak şey bulamıyorum napıcam ben kızlar
ins yukselir degerin. biraz bekle bence hemen umitsizlige kapilmanolur bi rahatlatın beni mahvolddum
arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın
yapiyorlarmis :) bende cok iyi bilmiyordum hadi guzel hbaerleri bekliyoruzişyerinden izin almakta sorun yaşıyorum, acil servisler kan tahlili yapıyor değil mi ?
kac gun surdu adetin ? adetin 1 gununden saymaya basla 9. gun oldugunda gunasiri iliskiye basla ve adet olana kadarbenim BAT 16 Kasım görünüyor, Adetim dün bitti simdi ben ne yapmalıyım hangi günlerde yapmalıyım bi yardımcı olun
Veee işte en sevdiğim an türk kahvem ve sigaram...
yok canım ölçmedim
ama hastalanınca ateşin çıkacağı zaman titreme gelir ya öyle üşüme geliyor, hamilelik belirtisimi ki bu yoksa üşüttüm mü bilemiyorum:44:
ins yukselir degerin. biraz bekle bence hemen umitsizlige kapilma
benim cift cizgi cikti o halde bile 1 hafta daha bekletti kese icin
hem vajinal ultrasonla bakti. ins sende goruceksin keseyi.
sigaramiebnimde cok icesim var ama hayir bebelik suphesinden beri hic icmiyorum
arada aklima gelmiyor degil ama bebise kiyamam
zaten onceden kullanmiyordum nisanda bebegimi kaybedince sarmistim.
seni anliyorum adet zamanlari yaklastikca daha cok geriliyor insan ama
cok yuklenme yinede yada nikotini az olandan ic ben 1 olandan iciyordum adete yakin
bilemiyorum ki kaldı 2 günümüz bakalım inşallah sonu güzel olur
Bence sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
görürsün bakkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?