Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

selam kızlar,
bugün kuzenimin 9-10 haftalık hamile olduğunu öğrendim. Temmuz ayında evlendi ve buna göre çok kısa bir süre sonra hamile kalmış oluyor. kendisiyle konuşmadım, kimseye söylemiyormuş, kardeşi söyledi bana da:) adeti gecikmiş ve kardeşi sen niye adet olmadın dediği zaman şüphesini bahsetmiş, ve ultrason zamanına kadar da doktora gitmemiş. gerçi kendisi doktor kesin tahmin etti. ama o kadar rahatmış ki bu anlaşılıyor. hiçbir belirtide yaşamamış, hala da yaşamıyormuş, ne mide bulnatısı ne göğüs ağrısı v.s. Ve asistanlığını yaptığı için çok yoğun çalışıyor muhtemelen başını kaşıyacak vakti yok ki kafasına gebliği taksın. ben bugün kendime çok kızdım daha yeni başladık korunmamaya ne kaygı yapıyorsun dedim, kaygının nelere sebep olacağını sen bilirsin dedim. biz burada çok takıyoruz o belirti bu belirti herşeyi hamileliğe yoruyoruz. bu da kaygı seviyemizi yükseltiyor ve ve her kaygı başarı performansını düşürür. pek çoğunuzun takip ettiğim kadarıyla gebeliğe engel teşkil edecek bir şikayeti yok, herşeyin bir vakti zamanı var demek ki . bizler rahat olalım ki sağlam bir ruh sağlığıyla bebeğimizi bekleyelim. böylelikle daha sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. kaygılı annelerin bebekleri de kaygılı olur bunu unutmayalım. umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

inşallah canımm yaa ağzın bal yesinnnn

Valla bak bana öyle geliyo içime öyle bi his girdi şimdi senle ilgili,
Bazen çıkar hislerim inş yanılmam canım :)

Yokh bu mesajı beğendi...

katılıyorum sana

size katılıyorum. bu türlü düşünceler ilişkiyi bile yıpratıyor. dediğiniz gibi kaygısız en kısa zamanda bebişleri alırız kucağımıza...

tabiki yazdığına katılıyorum canım ama bazen insan kendini kaptırıyor. bazı gün işim çok yoğun oluyo aklıma bile gelmiyor.. bazı günde boş geçiyo ve insan hayallere dalıyor ben hep sonuca bikaçgün kaldığında çok heyecanlanırım.. ama ozamana kadar çokta abarttığımı sanmıyorum

kızlarya inanılmaz gelgitler yaşıyorum yine off su bebek işini aklımdan cıkartmam lazıııımm imdaaat

süper bisey bu ya cok güldüm ah bide ben yesem cocuk

kurtarıcınız emrınızde ne yapmamı ıstersını :2:
elımden gelen bırsey olursa hemen yardım ederım can kus

hadi bi konu acıp konusalım bebek olmasın ama içinde kısa bir süre unutalım :)

Ya evet saçımı başımı yolucam şmdi çabuk geçsin şu günler

valla ben cumartesını bekliyorum tamamen kendime ayırıcam o gunu :) once alıs verıs yapıcam ayakabı kıyafet falan :) sonra eve gıdıp bakım yapıcam sonra aksamı da dışarı cıkıp sabahlıycam :) eğlenicem :) ama arada bir yerde annemi ziyarete gitmeliyim :)

canım bende sigara içiyordum bıraktım tekrar başladım derken çocuk düşünürken tekrar içmeye başladım sonra iş yerinde içmemeye evde akşam 3tane falan içiyordum bebeği öğrendikten sonra 1 veya 2 tane içtim sonra hiç içmedim tamamen bıraktım o zaman emin ol bırakırsın çünkü ona zarar vereceğini bilince için acıyor..ve ben şuan sigaranın kokusundan tiksiniyorum :)

"eşlerimizle nasıl tanıştık" nasıl ???

eşimle öğrenciyken tanıstık. müzik bölümünde okuyordu o bölümlerindeki retoranta sık sık giderdim eski sevgilimle orda sürekli karsılasırdık sonra ben sevgilimden yarıldım. ama o zaman sabaha kadar msn takıntım vardı bu bana msj attı ordan msjda politik bir miting vardı onun duyurusu bende yanlıs kısıye attın duzenleyenlerden biriyim dedim osekılde sohbet basladı msn den sonra tabii ben bunun okuldakı ders notlarını ogrendım sonradan tektek msn de yazdım inanmadı bana cunku acıklanmamıstı daha :) bende bahse gırelım dedım kaybeden kazananı yemege cıkartıcak tabii ben kazandım benı yemege cıkardı baya bır sure arkadas olarak takıldık sonra zamanla sevgılı olduk :)

ya şu yenilen çocuklardan mı alsak bizde :)

bır bulsam alıp hemn yutucam cıgnemedennn

"eşlerimizle nasıl tanıştık" nasıl ???

ayy cok gusel bır konuu..

esımle tanısmam sole basladı..

yasım 15 di esımınde 21 idi ve o eskıden ınrternet cafecıydı ben o cafeye gıdıordum ve msn kayıtlı kalmıs benım ozmnlarda almıs eklemıs aradan zaman gectı o askere gıtmıs sonra usta bırlıgındeykenn ben msn gırmıstım oda acıkmıs ole konusmaya basladık ve aynı memleketlıyız fln derken numaramı ıstedı ben vermedım oncelerı sonra bak doguda askerım fln derken numaramı verdım konustuk sonra aramızda bır bag olustu ızıne geldıgınde bu bag daha da etkılı oldu ve asık olmustuk askerdn geldı safakda saydım bu arada
sonra konustuk ettık derken sozlendın ısteme olayları sonra aıleler vazgectı bızde askımızdan vazgecemedık veee kactım
evlendın nıkahımız ffln kıyıldı ve ılk gunkı gıbı askımı esımı cok sevıyorum ve hep sevııcemmm bırde meyvemız olsa ıyı olucakda oda naz yapıyor baksanıza

ben hayatımdan cok memnunum tek derdım bebegıımın olması ....

ya sızlerın hıkayelerı ben kısadan özet gectım suan yasım 19 esımın 26 bucuk dıyeyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…