Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Süper bir plaaaaaaannnnnnnnnn
Benimde bişeyler yapmam lazım ...
Yarın yarım gün bize bide allahtan yaşasın 29 ekim :)

İnşallah canım çok istiyorum tiksinmeyi ama bugünlerde sürekli canım istiyorrrrrrrrrrr
ama bebiş olduğunu bilsem bende içemem kıyamam ona, inş allahım o günleri göstersin...

28 ekım son 1 gunum kaldı bat kızlar kırmızılar gelmesınnn gobusum de bebıs olsun bebısıme bayramlık alayım

Geçmişteki hamiş tablolarını kurcalıyorum iyice sıyırdım :))

Geçmişteki hamiş tablolarını kurcalıyorum iyice sıyırdım :))

canı fena takmıssın ates tablolarına sen bence takma gecen ay aynısını yaptım sonra kırmızılar gelincede kötü oluyo insan helekı aylık rahatsılıgımın geldıgı ve atesımın dustugu zaman bu derece bozuldu yanlıs ölcuyo dıye esımı uyandırmıstım:)

Sorma cnm yaaaaaa sıkıntıdan sardım iyice, of bide karnım ağrıyo inceden inceden
Of akşama örgü falan mı örsem ben acaba iflah olmayacam yoksa

Son düzenleme:

Sorma cnm yaaaaaa sıkıntıdan sardım iyice, of bide karnım ağrıyo inceden inceden
Of akşama örgü falan mı örsem ben acaba iflah olmayacam yoksa

canım bencede bır faliyet bul kendine :) ben haftaya spora başlıyorum:)

aayyyy bi konu söyleyip kaçtım işler çıktı çok dur bende söyleyim bri nsaıl tanıştığımızı biz eşimle internette tanıştık napalım insan bu devirde çağın icatlarından faydalnıyor ben hep meslektaşım olsun istediğim için mühendislere bakıyodum eşimde bana bi laf atmışı sana sucuksuz sucuklu yumurta yapmayı öğreteyimmi diye okadar kişinin arasından sıyrılmak için iyi bir yöntem diye düşündüm zeki adamı severim o akşam buluştuk beni yemeğe götürdü öyle başladık işte o günden bugüne 3 yıl oldu

evetttt sanırım herkes ınternet uzerınden faydalanarak tanısmıs eslerınle muhakak ısın ucunda ınternet gecıor :)))

canım bencede bır faliyet bul kendine :) ben haftaya spora başlıyorum:)

Kızzz dur bekle bide bebek varsa spor mpor tesr bize :)

aynen benimde son 2 gün 29 ekimi bekliyorum Cumhuriye bayramını benimde dün geceden beri karnım ağrıyor ama gelen giden yok daha bakalım :26:

İnş 29 Ekimde kırmızı bayrağı sallamayız meydanlarda

aynen benimde son 2 gün 29 ekimi bekliyorum Cumhuriye bayramını benimde dün geceden beri karnım ağrıyor ama gelen giden yok daha bakalım :26:

ıns gelmezler cnm kırmızılarrr sabah test yapmayı dusunuyrmmm cunku ben gecen ayın 30 sadece leke geldı 2 falan surdu adet olmadım halennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…