hım hadi yaa gecer bırazdan usutmussundur gaz vardır ondandır
canım bencede bır faliyet bul kendine :) ben haftaya spora başlıyorum:)
slm kızlar kaç gündür telden okudum sizi yazamadım bugunde ancak gecmişi bitirdim görev gibi gecmişi okumadan dönemıyorum
buarada butun hamişleri gördüm herkesi tbk ederimmm keseyi görenleri kalp atışını duyanları sizler gibi sizi okudukça heyecanlanıyorum
buraya giremediğim zamnlarda bile ay şu doktora gittikçe ay bu test yapcaktı ne oldu die içimden geçiriyorum kaç gundur evde yoktum
dün akşam geldim eşim benden önce yattı yatmadanda diyoki hadi girdi kk ya oku bakalım sen merak etmişsindir bende dedim ben telden takip ediyorumsizleri seviyorum kızlar
kızlar bıde sureklı ıdrarım gelıyoo gece yatrmyo sureklı kalkyrm buda belırtı ola bılırmı
Sık sık idrara çıkma hamilelik belirtileri arasındadır cnm
gecelerı yatamıyrm sureklı kalkıyrm bıde cook usuyrmmmm yarında gelmesee kırmızılar ıcımde bı ses bebısım gobusumde dıyo :)))
senin profilinde danışman yazıyo canım ne danışmanısın bu arada ben de bursalıyım
İnş cnm bebişin göbeğindedir. Dualarım seninle...
canım bence kötü düşünme. Benim bir arkadasım yasadı böyle bir durumu. Simdi 2 Yaşında bir oğlu var. Rahat ol. Kendini strese sokma bence
Kimsenin sesi soluğu çıkmıo yawww
cook heycanlıyımm kızlar yaa nefes alamıyrm heycandaaa kendıme cıcı alırken bebegımede almak ıstrm bayramdaaa yarın sabah tes t yapacam tabı o zamana kadar olmasam
slm kızlar kaç gündür telden okudum sizi yazamadım bugunde ancak gecmişi bitirdim görev gibi gecmişi okumadan dönemıyorum
buarada butun hamişleri gördüm herkesi tbk ederimmm keseyi görenleri kalp atışını duyanları sizler gibi sizi okudukça heyecanlanıyorum
buraya giremediğim zamnlarda bile ay şu doktora gittikçe ay bu test yapcaktı ne oldu die içimden geçiriyorum kaç gundur evde yoktum
dün akşam geldim eşim benden önce yattı yatmadanda diyoki hadi girdi kk ya oku bakalım sen merak etmişsindir bende dedim ben telden takip ediyorumsizleri seviyorum kızlar
yukselmis tablon gunune baktim var daha ins hep yukselir dusmez canim.
Kizlar dr gittim sabah ve keseyi gorduk
ilk basta dr goremedi ay dedim olusmadimi yoksa yoksa test mi yanlisti
o birkac sn her olumsuz sey gecti aklimdan ve monitoru kendine dogru cevirdi dr.
cok kotu oldum Allahtan uzun surmedi veee bebgin evi diye gosterdi henuz bebis gorunmuyor
2 hafta sonraya gun verdi kalp atislarini duyucaz ins. icim rahatladi cok mutluyum :)
bu arada benim folic asiti gosterdim bana gunde 1 tane dedi icinde baska vitaminlerde vardi.
oyle dediyse oyledir sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?