Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar bıde sureklı ıdrarım gelıyoo gece yatrmyo sureklı kalkyrm buda belırtı ola bılırmı

slm kızlar kaç gündür telden okudum sizi yazamadım bugunde ancak gecmişi bitirdim görev gibi gecmişi okumadan dönemıyorum

buarada butun hamişleri gördüm herkesi tbk ederimmm keseyi görenleri kalp atışını duyanları sizler gibi sizi okudukça heyecanlanıyorum
buraya giremediğim zamnlarda bile ay şu doktora gittikçe ay bu test yapcaktı ne oldu die içimden geçiriyorum kaç gundur evde yoktum
dün akşam geldim eşim benden önce yattı yatmadanda diyoki hadi girdi kk ya oku bakalım sen merak etmişsindir bende dedim ben telden takip ediyorum sizleri seviyorum kızlar

canım bencede bır faliyet bul kendine :) ben haftaya spora başlıyorum:)

ben geçen hafta başladım örgüye marks spencerde bi yelek beğendim 134 liraydı ben bunu kendim örürüm dedim gittim 50 lira yumaklara verdim şimdi hepsi beni bekliyo örülmek için

bu kk bağımlılık yapıyo canımmm

senin profilinde danışman yazıyo canım ne danışmanısın bu arada ben de bursalıyım

Kızlarr bugün de bitti, çok şükür...
Herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum artık,
Yarın görüşürüzzzzz

by by

Herkese iyi akşamlar kızlar. Malum saat 6 mesai bitti.. Allah bütün dualarımızı kabul etsin.. Yeni bir güne yeni hamile haberleri ile devam ederiz umarım.. görüşürüz

çok şükür kızlar bugünüde bitirdim herkese iyi akşamlar yarın yarım gün iş var yupppiiiii

canım bence kötü düşünme. Benim bir arkadasım yasadı böyle bir durumu. Simdi 2 Yaşında bir oğlu var. Rahat ol. Kendini strese sokma bence

Evet canım ya bu kadar stres yapma inş bebiş seninle ablamdada doktor çok korkutmuştu 1 hafta sonra başka bi yere gitti bebişi gördü doktorlar bazen moral bozucu oluyolar belki geç yumurtlama olmuştur çok küçük olduğu için kese görünmüyodur hayırlı haberlerini bekliyoruzz

cook heycanlıyımm kızlar yaa nefes alamıyrm heycandaaa kendıme cıcı alırken bebegımede almak ıstrm bayramdaaa yarın sabah tes t yapacam tabı o zamana kadar olmasam

Canım bu kadar çok stress yapma hayırlı haberini alırız inşallah bebişin seninledir stres yasak biliyorsun

SAğol canım bende 5+3 oldum kalp atışlarını dinlemek için bayram sonunu bekliyeeğim hayırlısı

kuzuuumm bende gittim bugün
ultrasonda göremedi sonra alttan baktı

minnak noktamı gördümm

ben folbiol kullanıyorum ona devam edebilirsin dedi.. bide corasprin yazdı.. öncekii düşügüm pıhtılasma sebebiyle olabilir diye

pazartesi kendi doktoruma gidicem kopardım randevuyu

sayfalaro costurmussunuz okuyamadım kaçırdıım bişe var mı:26:

buarada ben yatiom kuruyemiş yiyomm kocam camasırları topladı katladı şimdide bulasık yıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…