Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kızlar ben kactıımm daha sonra görüşmek dileğiyle üzmeyin kendinzi ...

bedel olurmu cnm aşk olsun eşin duymasın biz bu sürecide sevmeye başladık adam gunduzleri işten kaçıp kaçıp geliyor
ayyy utandım

merhaba arkadaşlar benim adetimde 20 ekimde idi bazı nedenlerden dolayı testi dün yapabildim ve pozitif çıktı.aslında tahmin ediyordum çünkü göğüslerimde felaket acı ve kasıklarda batma hissi vardı şaşırdığım tek şey bu kadar erken beklemiyordum çünkü daha bu ay korunmayı bırakmıstık mutluyum huzurluyum sizce hemen doktora gitmelimiyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum....:)))) Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahhh....

tbk ederim cnm gözün aydın biraz bekle istersen kese gözükmüor hemen arkadaşıma doktor sat ından 40 gün say öle gel demiş sen bilirsin bizede dua et cnm

Yok canım yumurtaliklarimi kontrol etti zaten ama tekrar edecek.. O konuda bı sıkıntı yok da.. Ben su kızların yumurtan gelişmiş hadi bugün yapın filan dedikleri olay var ya.. Doktor diyormuş.. Ondan istiyom:)) çok şey istiyom galiba :)) ama napii m.. Sinhus un da dedigi gibi..Hürrem kuluçka makinesine bağladı..bı cocuk sevdimdeki kız hamile.. Öyle bir gecer zaman ki zaten çatır çatır doğurtuyo.. Bn de öyle olacak sanmıştım..filmlerde oluyomus

tebrikler canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza evet bence doktora gitmelisin kan testinde değere bakıyorlar ve ultrasonda keseye bakıyorlar..

tbk ederim cnm gözün aydın biraz bekle istersen kese gözükmüor hemen arkadaşıma doktor sat ından 40 gün say öle gel demiş sen bilirsin bizede dua et cnm

Teşekkürler canım Allahım isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda nasip eder inşallah....sağlık ocağına falan gideyim o zaman bi testte orada yapıtırayım emin olmak için :))

Hayırlı uğurlu olsunnn...bence git canım zaten senin baya bı gecmis.. Pazartesi daha da büyümüş olur.. İnşallah saglicakla görürsün küçük noktanı..:))

kizlar gorumcem 5 aylik erkek bebege hamile bana yaptim kapii susleri beyendigi icin banada yaparsin dedi ona bunu yaptim sizce nasil

Eklentiler

• $SAM_0538.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 16
Hayırlı uğurlu olsunnn...bence git canım zaten senin baya bı gecmis.. Pazartesi daha da büyümüş olur.. İnşallah saglicakla görürsün küçük noktanı..:))

teşekkür ederim inşallah Allah sizlere ve isteyen herkese göstersin.

bedel olurmu cnm aşk olsun eşin duymasın biz bu sürecide sevmeye başladık adam gunduzleri işten kaçıp kaçıp geliyor
ayyy utandım

Ohh sefamız olsun.. Ne güsel cicim ayları..:)) bu arada balayı dedik de size balayinda yaşadığım bı anımı anlatmak istedim.. Biraz kafamız dağılsın hem çok sarmayalım bebis muhabbetine sonra psikoya bagliyom:) balayinda havuzda yüzüyorum.. Sonra bı kadın böyle gülümseyerek yanıma yanasti.. Ve bana dedi ki: aaaa ne guZel balayı ciftiiii...bismillah dedim noluyo.. Alnımda mı yazıyor..yoksa havuza bisiler mı akıttım..:))) salak kafa bı an neler gecti aklimdan.. Evet dedim balayı çiftiyiz.. Nerden anladiniz..
Kadının cevap: ELİNDEKİ KINADAN.. Tahmin ettim:))))))))

kizlar gorumcem 5 aylik erkek bebege hamile bana yaptim kapii susleri beyendigi icin banada yaparsin dedi ona bunu yaptim sizce nasil

Çok guZel olmuş ellerine saglık.. Ne kadar beceriklisin maşallah.. Artık kendi bebek odanı düşünemiyorum bile.. Kimbilir nasıl süslersin..

tebrik ederriimm
Allahım sag saglım kucagına almayı nasip etsin

canim saol kizimin altin yastigini kapi susunu seker sepetini mevlut sekerlerimi kendim tek basima yaptim insallah allah tum hepimizi hamis yapar hepimize yapariz ciciler

kızlar hanı adet olucakmısın gıbı agrır ya heryerın ole agrı gırdı bırden oysa daha adet olalı yenı oldum ustelık batımda 17-19 kasım arası

boşver canım yaa yat dinlen :)

YEŞİM83 canım uyku hali normal hamilelikte sersem ediyor ama ilerki gunlerde gecer dıye dusunuyorum buarada ne pişirdin ?
et sote gibi birsey yaptim canim. yanindada pilav , zaten onuda zor yaptim canim birsey yapmak istemiyor

ellerine saglik cok cici olmus.

[COLOR0000CD"]kızlar hanı adet olucakmısın gıbı agrır ya heryerın ole agrı gırdı bırden oysa daha adet olalı yenı oldum ustelık batımda 17-19 kasım arası [/COLOR]
Canım ya yumurtlamadan dolayı olmasın agrılar. 2gundur benimde agrım oluyo bugun sabah kotuydu simdi birsey yok batim 11Kasim var daha yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…