Özel muayenehane mı bu canım.. Yoksa hastanede mı..
Yasaaa.. bu guZel oldu bak sinhus cum... BALAYİ:))) bizim balayina 4 gun kaldı öyleyse.. :)) şimdiden yer bakmaya başlayım bari..herseyin bı bedeli vardır dımı.. Halayında gittiğimiz otelemi gitsek ne.. Belkim Uğur getirir..ahahahahahaha
merhaba arkadaşlar benim adetimde 20 ekimde idi bazı nedenlerden dolayı testi dün yapabildim ve pozitif çıktı.aslında tahmin ediyordum çünkü göğüslerimde felaket acı ve kasıklarda batma hissi vardı şaşırdığım tek şey bu kadar erken beklemiyordum çünkü daha bu ay korunmayı bırakmıstık mutluyum huzurluyum sizce hemen doktora gitmelimiyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum....:)))) Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahhh....
canımcığım madem endişen var doktorunla bunu konus ve iste ama ordakı doktorlar nasıl ya anlamadım ben benım doktorum her gıttııgımde gel bırde yumurtalıklarını kontrol edeyım dıyor ve edıyor yumurtalarama dahı bakıyo. ama neden orda böyle anlamaıdm ben hiç üzülme bizimde bebişimiz olacak mutlaka
merhaba arkadaşlar benim adetimde 20 ekimde idi bazı nedenlerden dolayı testi dün yapabildim ve pozitif çıktı.aslında tahmin ediyordum çünkü göğüslerimde felaket acı ve kasıklarda batma hissi vardı şaşırdığım tek şey bu kadar erken beklemiyordum çünkü daha bu ay korunmayı bırakmıstık mutluyum huzurluyum sizce hemen doktora gitmelimiyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum....:)))) Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahhh....
tbk ederim cnm gözün aydın biraz bekle istersen kese gözükmüor hemen arkadaşıma doktor sat ından 40 gün say öle gel demiş sen bilirsin bizede dua et cnm
tebrikler canımmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza evet bence doktora gitmelisin kan testinde değere bakıyorlar ve ultrasonda keseye bakıyorlar..
Hayırlı uğurlu olsunnn...bence git canım zaten senin baya bı gecmis.. Pazartesi daha da büyümüş olur.. İnşallah saglicakla görürsün küçük noktanı..:))
bedel olurmu cnm aşk olsun eşin duymasınbiz bu sürecide sevmeye başladık adam gunduzleri işten kaçıp kaçıp geliyor
ayyy utandım
bu özelde canım ama 9 eylülde de iyi bi doktor duydum hastane istersen
kizlar gorumcem 5 aylik erkek bebege hamile bana yaptim kapii susleri beyendigi icin banada yaparsin dedi ona bunu yaptim sizce nasil
et sote gibi birsey yaptim canim. yanindada pilav , zaten onuda zor yaptim canim birsey yapmak istemiyorboşver canım yaa yat dinlen :)
YEŞİM83 canım uyku hali normal hamilelikte sersem ediyor ama ilerki gunlerde gecer dıye dusunuyorum buarada ne pişirdin ?
kizlar gorumcem 5 aylik erkek bebege hamile bana yaptim kapii susleri beyendigi icin banada yaparsin dedi ona bunu yaptim sizce nasil
Canım ya yumurtlamadan dolayı olmasın agrılar. 2gundur benimde agrım oluyo bugun sabah kotuydu simdi birsey yok batim 11Kasim var daha yani[COLOR0000CD"]kızlar hanı adet olucakmısın gıbı agrır ya heryerın ole agrı gırdı bırdenoysa daha adet olalı yenı oldum ustelık batımda 17-19 kasım arası [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?