Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım ben mayısta kürtaj oldum.. hiç bi sorun yaşamadım.. ilk adetim zamanında oldu 2.si zamanından erken oldu ama cok sancılı oldu
korunmamışmıydınız bu ay:26:

Yumurta takibi yaptırmak için doktora ne söylüyorsunuz.. 1 yıl geçmeden yumurta takibi yapmıyorlar mı.. Bana test bile yapmadı doktor 1 yıl geçsin dene öyle dedi.. Ama ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum.. Ne demem lazım ki.. Yoksa doktor kendisi mı uygun görürse yapıyor??

benim arkadaşım 2. ayında sein gibi hamile kaldı.. ilk reglini oldu 2. yi olmadı yani.. inşallah sende hamilesindir canım

hacı bee bana bi yumurta takibi yapsak ya de
canım doktora söyle uzun zamandır korunmuyoruz özende gösteriyoruz ama olmadı yumurta takibi yapmak istiyoruz heray stres yaptı bu durum bizde de

canım ben mayısta kürtaj oldum.. hiç bi sorun yaşamadım.. ilk adetim zamanında oldu 2.si zamanından erken oldu ama cok sancılı oldu
korunmamışmıydınız bu ay:26:

hayır vücut tam hormondan temizlenmedi diye korunmadım bide olsun istyrm ama illada demedm yani varsa çok güzel olur kısmet tabi ilk reglim tam günümde diye bu düşündürttü

hayır vücut tam hormondan temizlenmedi diye korunmadım bide olsun istyrm ama illada demedm yani varsa çok güzel olur kısmet tabi ilk reglim tam günümde diye bu düşündürttü

bizim koca karılar düşügün bi ayagı geridedir derler
hadi hayırlara inşallah

tatlım bende aynen senin gibi merak ediyorum diyolar benim pko m var yumurtam catlamıyo vs vs doktorlar 1 sene öncesinden gelme diyolar
eee kızlar bunu nasıl anladılar ???????

hacı bee bana bi yumurta takibi yapsak ya de
canım doktora söyle uzun zamandır korunmuyoruz özende gösteriyoruz ama olmadı yumurta takibi yapmak istiyoruz heray stres yaptı bu durum bizde de

Sekerim dedim 6 aydır korunmuyoz olmuyo dedim.. 1 yıl geçsin dedi .. Hey be allahım.. Neden bosu bosuna 6 ay daha bekleyeyim ki dedim.. Belki olurmuş bu altı ay icinde.. Tobe estagfirullah..
Bu doktorlardan hayır yok.. Biz en iyisi kendi yontemlerimizle devam edelim.. Benim sehpa biraz hafif ama bı denesem fena olmayacak herald..:)))) ise yarıyor çünkü test ettik onayladık dımı

benim arkadaşım 2. ayında sein gibi hamile kaldı.. ilk reglini oldu 2. yi olmadı yani.. inşallah sende hamilesindir canım

senin gibi dedn acaba varmı ya inş canım ama olmasada üzülmem olursada çok sevnrm bide bayramda ailemin yanına gidicem otobüs filan çarşı filan derken hamile olursam korkuyrm bişey olur diye kürtaj sonrası daha çok dikkat gerek ya ondan yani

sehpasız ev kalmasın bence
yaa doktorlar bişeyi atlıyo bu konuda.. ne stres yapıyoruz ne kadar geriliyoruz..

yahuu yapın işte su takibi istiyoruz hemde cok istiyoruzz.. altı stü ilac vericek 2-3 kerede cagırıp ultrasonla bakıcak
gün siizn gününüz gidin sevişin demek için en az 1 sene bekleyin diyolar

tatlım bende aynen senin gibi merak ediyorum diyolar benim pko m var yumurtam catlamıyo vs vs doktorlar 1 sene öncesinden gelme diyolar
eee kızlar bunu nasıl anladılar ???????

Ahh be guZelcim.. Ben de anlamadım gitti.. Erken önlem almak lazım dir belki dedim dün kalktım doktora gittim.. Hiç bise geçmedi elime.. Bı de orda durup dururken iyice huzunlendim geldim.. karnı burnundasini mı ararsın.. Çift çizgiyi görüp ilk kontrolüne geleni mı.. Herkesler ordaydi.. Bı de bana soruyorlar.. Sen de yeni mı öğrendin diye(( yok dedim ben bise ogrenemedim henüz.. O da olacak inşallah. Hih. İste.. Hihhh..

canım hangi doktora gidiyosun sen.. ben izmirde bikaç doktor buldum onlardan Sait yücebilgine gidiyorum ...

kızlar ya buakadr dert etmeyin bencede bir sene bekledıkten sonra bazı kontroller olmalı zaten okadar kolay deil cocuk yapmam şansa baglı oda %20 aylar gectıkce sansımız artıyo. panık yapmayın !!!

kızlar ya buakadr dert etmeyin bencede bir sene bekledıkten sonra bazı kontroller olmalı zaten okadar kolay deil cocuk yapmam şansa baglı oda %20 aylar gectıkce sansımız artıyo. panık yapmayın !!!

Ama hapsu cum.. Bence bu kontroller en basında olmalı ki.. Bı sorun var mı yok mü bilelim de bosuna debelenmeyelim 1 sene dımı.. Zaten bileydim böyle olacağını 2 yıl beklemesdim.. Saf saf ben de kendi kendime hayaller kuruyodum..2 yıl bekleriz sonra hamile kalırsam(ki hemen hamile kalınıyor sanıyordum) 3. Yıl sonunda cocuğumuz olmuş olur filan diye.. kendi kendine plan yapmicakmissin bunu anladım..
Simdi de 1 yıl daha beklemek istemiyorum..( dün hastenedeyken ikiz bebekler doğdu.. Birini mavi birini pembe giydirmisler.. Benim musluklar açıldı hementabi ağlamaya başladım..( su an da ağlıyorum)(
Allahım duy sesimi.. Cuma mübarek gun sen bizleri de mutlu edecek haberler almamızı sağla.. Âmin..

ay cnm kıyamam gitme bidaha gitme gitme ya bizde eşimle konuştuk hani olmuyosa bi aksilik varsa bilelim nie 1 sene boşu boşuna gerilelim die
ama yapcak bişey yok doktorlar doğal yolla olmasının taraftarıymış sebebi buymuş napcezz bacım balayı gibi yaşıcaz bu 1 seneyi

Yasaaa.. bu guZel oldu bak sinhus cum... BALAYİ:))) bizim balayina 4 gun kaldı öyleyse.. :)) şimdiden yer bakmaya başlayım bari.. herseyin bı bedeli vardır dımı.. Halayında gittiğimiz otelemi gitsek ne.. Belkim Uğur getirir..ahahahahahaha

canımcığım madem endişen var doktorunla bunu konus ve iste ama ordakı doktorlar nasıl ya anlamadım ben benım doktorum her gıttııgımde gel bırde yumurtalıklarını kontrol edeyım dıyor ve edıyor yumurtalarama dahı bakıyo. ama neden orda böyle anlamaıdm ben hiç üzülme bizimde bebişimiz olacak mutlaka

Al bendende o kdr sen gene az beklemişsin ben evliliğim 4 yıla girdim çocuk düşünmeye başladım ve nisan ve mayısta doğum yaparım yaza gelmeden rahat ederim dedim planlara bak ne bilim böyle olcağını düşünmemiştim hemen olcak sanıyordum hürrem yatıyo kalkıyo hamile bende öyle sandım ama öyle değilmiş ağlamak için cok erken tatlım dur daha önümüzde zamanımız var umudumuz var yitirme bebeğim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…