21 Ekim adetimin ilk günü idi. 26 günde bir hastalanıyorum yani bir sonraki adetim 16 Kasım görünüyor ovulasyon testini 1 Kasımdan itibaren mi yapmaya baslıcam.. offf karışık bi durum ya da ben şu an algılarım kapandı anlayamıyorum
31 ekim 1-2-3 kasım yumrtlama zamanların büyük ihtimalle.o nedenle 30 ekimden itibaren hergün sıvı alımı yapmadığın 2-3 saat sonunda belirli bir saatte testi yap çift çizgi gördüğün günü takiben ilişkiyi günaşırı yapın.umarım yardımcı olabilmişimdir..
tşk ederim ilk kez takibli bişi yapıcam umarım tutar
uyandim geldim uyduruk bir yemek yaptim yedik yemegikızlar napıosunuz ıyımısınız :)
ins bebistendir bir kan yaptirsaydin 5 gun once cikmadi diye bebis yok anlamina gelmez bence.gunaydin kizlar nasilsiniz
dun veya bugun adet olmam lazim ki gelen giden yok daha bende demin bi idrar testi yapim dedim 1 dakika olmadan 2 cikgi cok cok silik ciktipazartesi kan tahlilim olumsuz du acaba idrar testi bana tuzak mi kurdu yoksa adet bekledigim icin reyaksiyonami ugradi bagli gelicekse gelsin adet te yine calismalara baslasam diyorum kizimda hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim ona baslicam esimede bal polen vericem bi hasta olup bitse
ya gercekten ozelde olsa devlette olsa kotu dr karsilasmak mumkun maalesef[Tatliskom... Zaten benim de ultrasonda baktı ama karnımdan.. Ama ben idrara sıkışık gitmek gerek diye fazla su icmem sebebiyle.. Mesanem yumurtaligimi kapatmış çünkü çok şişmiş:)))))) o da bisi göremedi.. Bı de özel hastane insan der ki git ise de gel bakım..:)) O kadar para verdik hiç ilgi yok.. Doktor direk kan ve idrar tahlili verdi.. Bir de vajinal ultrasonla bakalım sonucları getirdiğinde dedi..
alttan muayene kadariğrenç birşey yok arkadaşlar.benim iki türlü baktı ilki silindir gibi birşey takıp,vajınayı genişletip rahimi baktı falan.sonra ucunda kamera olan uzun sopa gibi bişeyi vajınaya sokup karıştırdı baktı birşey yok demişti ama ilk yaptığıcanımı çok acıttı.içimden birşey kopardılar sanki.meğer sonradan öğrendim.rahmi aşağıya çekip bakıyormuş,ne acayip birşey..o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum..
biri bana kalk funda kalk evi süpür desinzaten bugün iştende kaytrdım
evet bılen bırı varsa aydınlatsın merak ettım hem kafama takıldı ne ıcın bakıyor
Canım arkidisim..nası gidiyo baki m bebisli günler.. Bı farklılık var mı hayatında.. Senin su orta sehpayı bana yollasana... Uğurlu gelir belkim bana da.. :)))) ahahahahahaha... Anladın sen onu
kızlarrr karnım ağrıyor yaa hasta olcam heralde
biri bana kalk funda kalk evi süpür desinzaten bugün iştende kaytrdım
sende kalk kız tembellik etme
ben kocamı bekliyorum gelince ben süpürürüm sen dokunma dedi
alttan muayene kadariğrenç birşey yok arkadaşlar.benim iki türlü baktı ilki silindir gibi birşey takıp,vajınayı genişletip rahimi baktı falan.sonra ucunda kamera olan uzun sopa gibi bişeyi vajınaya sokup karıştırdı baktı birşey yok demişti ama ilk yaptığıcanımı çok acıttı.içimden birşey kopardılar sanki.meğer sonradan öğrendim.rahmi aşağıya çekip bakıyormuş,ne acayip birşey..o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum..
Ayyysimdi iyice gözüm korktu.. Zaten iğne batsa olurum acıdan simdi bı de bu çıktı.(( hayirlisiyla bı atlatirsam iyi olacak..
Bı de bisey sormak istiyorum., hani bazılarınız diyor ya doktor baktı yumurtan gelişmiş su gun iliskide bulunun diye söylüyormuş... bu takibe başlaması için ne yapmak gerek..
kızlar ne oldu bilseniiiz ay valla hergun öğlen beraber yediğim iş arkadasım bana bugun söyle dedii sen hamilemisin galiba bende yoo dedim nerden cıkartın bilmem öyle geldi bana dedi ayy inşallah gercekten içinden gecen çıkar.
Canım arkidisim..nası gidiyo baki m bebisli günler.. Bı farklılık var mı hayatında.. Senin su orta sehpayı bana yollasana... Uğurlu gelir belkim bana da.. :)))) ahahahahahaha... Anladın sen onu
kızlar ne oldu bilseniiiz ay valla hergun öğlen beraber yediğim iş arkadasım bana bugun söyle dedii sen hamilemisin galiba bende yoo dedim nerden cıkartın bilmem öyle geldi bana dedi ayy inşallah gercekten içinden gecen çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?