Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bana cvp vermeyecekmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım adetin 2 gün geçtimi belirtiler kişiye göre değişiyo ama sanırım kürtaj olmuşsun geçmiş olsun vücut kendini toparlamaya .çalışıyor olabilir bunun için de böyle ağrılar olabilir tabi bebiş te olabilir günün 5 gün geçerse test yap cnm inş hayırlı haberlerini alırız

bugün 2 gün geçmş oluyo canım ama ya regli sancım var aradada kasıkta kasılma var bel agrısıda oluyo kafam karıştı yinede umutlanıyrm işte ilk reglim düzenlydi tam günümde normalde kürtaj sonrası regli düzenszdr ama benmki düzenli oldu tam günümde bu ay gecikti 2 gün ama beklicem belkide bu ay gecikicek

biraz önce benim kırmızılar pembe pembe peçeteye silince gelmeye başladı heralde yarın sabahta ateşim düşer yeni bat kesinleşince söylerim bu arada yumurta oluşması için bu 3 günde doktora gidicem ilaç vericek

uzulme lutfen morellerımızı bozmdan yola devam elbet bızımde oluck

Hayırlısı canım üzme kendini ama umudunuda yitirme hayırlı haberlerini bekliyorum

iyi geceler kizlar karnimda sanci var ama dunden beri adet olmadim daha simdi esime adet olmadim daha olsamda bagli kurlere bisilere baslaasam diyorum guluyo bakalim hayirlisila yarrin kirmizi gorucekmiyim

incir kürü varmıs yumurtalıkların catlaması ıcın sogan kuru varmıs oda yumartalıkları saglamlastırıormuş:44::44:

incir kürü tarifi

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz..
yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız....
Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür.
Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması
Uygulanır 21 gün uygulanır
Araverilir 7 gün ara verilir
Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir.
Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir.
Her defasında günlük hazırlanması gerekir.
Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz.
Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

:44::44::44: deneyenler olmus ve hamıle kalanlarda olmus ve bu ibrahım saraçoglu nun tarıfymıs googleden resmı sıtesınde de yazıyor...((( ha 2bucuk bardak suya 15 16 adet kuru ıncırmıs )))

ben denıyecem yumurtlama gunlerımızde fln sanırım bırde nezmn ıcılıcek onu arastıremm

Son düzenleme:
gunaydin iyi hafta sonrai

ben daha adet olmadimmm ne oluyo sasirdim 27 gelmesi lazimdi veya dun ama daha gelmedi benle dalga geciyo resmen

gunaydin iyi hafta sonrai

ben daha adet olmadimmm ne oluyo sasirdim 27 gelmesi lazimdi veya dun ama daha gelmedi benle dalga geciyo resmen

Geç geldiği gibi erkende gelebiliyo maalesef.ama senin gecikmiyorsa normalde bilemiyorum test yapmışmıydın?
bu arada tesadüfen albümünü gördüm evin çok güzelmiş,güle güle oturun birde çok güzel bir bayansın,söylemeden edemiycem..

Yep yep benim kırmızılar da geldi. Ama bu ay ilk kez hayıt tohumunun hapını içmiştim. Kızlar 2 aydır öne gelen reglimi normal zamanına döndürdü, göğüs ağrısı falan hiçbirşey yaşatmadı, ilk gün ağrıdan ölürdüm şimdi çok rahatım. Tuttum ben bu hapı Yenisi sanırım '% Kasım olacak. Öperim hepiniziiiii

cok saol canim begendigine o yeni yerlestigimizde cektim resimler simdi portmantomuz obur eksizlerimizde tamamlandi allah herkeze nasip etsin ev

test adete 4gun falan kala yaptirmistim 0.18 ti anlican negatif doktora kesin beli olmaz mi dedim yok demisti ama 27 de adet olmam lazimki benim adetim bu zamana kadar 1 gun sasmis dildi dun idrar testi yapmistim 2 cikgi cok az cikmisti kan negatif cikinca bende ade gelsinde bagli incir kurune falan baslim dedim simdi gelmedi daha hep lavaboya kaciyorum ama yok daha ezcane calisiyosa gidip test bakicaktim da calisiyomu bilmiyorum kasigimda sanci var ama gelmedi daha

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER

Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM...................TEBRİKLER

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim.....................TEBRİKLER

karacikolata...............................25 Ekim

Stggg5.....................................26 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Meleksen....................................27 EKİM

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

goonca........................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

leyl_e...................................... 3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Pnrali........................................8 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

sinhus.........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Gamzelal.................................... 15 KASIM

Hkbinici......................................16 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

aysialem.....................................12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

Sarslansoy................................19 KASIM

everythingwillbegreat ..................20 KASIM

Msg38......................................20 KASIM

Jeannecdarc..............................22 KASIM

Cewo........................................25 KASIM

Gulay_7980............................... 25 KASIM

Sub..........................................???

ofluu.......................................????

Carmellia.....................................???

Fundurtan……………………………….. ...???

nasilsin baharcim ?
bugun pek girmemis kimse sanirim.

iyiyim canım eve yeni geldim alışkanlık olmus hemen actım kk yi :) evet fazla bırı gırmemıs bugun :) sen nasılsın ?? hersey yolundadır umarım .

iyiyim canım eve yeni geldim alışkanlık olmus hemen actım kk yi :) evet fazla bırı gırmemıs bugun :) sen nasılsın ?? hersey yolundadır umarım .

yolunda bir sorun yok cok sukur
ama su yorgunluk hissiyle basedemiyorum
bulasik yikayip dinleniyorum resmen makinamda yok burda is basa dusuyor
ins bu his gecerde bende canlanirim.
midem tam anlamiyla baslamsada bugun biraz rahatsizdi
neyle karsilasacagimi bildigim icin kendimi hazirladim gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…