bana cvp vermeyecekmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım adetin 2 gün geçtimi belirtiler kişiye göre değişiyo ama sanırım kürtaj olmuşsun geçmiş olsun vücut kendini toparlamaya .çalışıyor olabilir bunun için de böyle ağrılar olabilir tabi bebiş te olabilir günün 5 gün geçerse test yap cnm inş hayırlı haberlerini alırız
biraz önce benim kırmızılar pembe pembe peçeteye silince gelmeye başladıheralde yarın sabahta ateşim düşer yeni bat kesinleşince söylerim bu arada yumurta oluşması için bu 3 günde doktora gidicem ilaç vericek
bugün 2 gün geçmş oluyo canım ama ya regli sancım var aradada kasıkta kasılma var bel agrısıda oluyo kafam karıştı yinede umutlanıyrm işte ilk reglim düzenlydi tam günümde normalde kürtaj sonrası regli düzenszdr ama benmki düzenli oldu tam günümde bu ay gecikti 2 gün ama beklicem belkide bu ay gecikicek
gunaydin iyi hafta sonrai
ben daha adet olmadimmmne oluyo sasirdim 27 gelmesi lazimdi veya dun ama daha gelmedi benle dalga geciyo resmen
nasilsin baharcim ?
bugun pek girmemis kimse sanirim.
iyiyim canım eve yeni geldim alışkanlık olmus hemen actım kk yi :) evet fazla bırı gırmemıs bugun :) sen nasılsın ?? hersey yolundadır umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?