Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım günaydın inşallah güzel haberlerle dönersin :)

Günaydın :)

nasılsınız hanımlar:)
dün kırmızıları gördüm ama hiç problem değil:)

çok pozitif bir doktor buldum nihayet,yumurta takibi
yapacağımızı söyledi...muaneden bir gün sonra kırmızılar geldi:)
adetliylen gel dedi ve kısmet olursa hafta içi gidicem:)

günaydın canım ben iim sen nasılsın??

sana morala veren bir doktor bulman çok iyi canım inşallah bu ay hersey istediğin gibi olur bebişine kavusursun :)

günaydın kızlarr iyi haftalar

ekimin bu son gününde hamiş varsa ekleriz ve kasıma doğru yol alırız.hayırlısınla

günaydın kızlarr iyi haftalar

ekimin bu son gününde hamiş varsa ekleriz ve kasıma doğru yol alırız.hayırlısınla

günaydın canım nasılsın? listeye ismini yazdıran cok ama kimseden haber cıkmadı nerdeyse umarım bugun güzel haberler alırız:)

oznur canım nasılsın ? mide bulantıların nasıl ?

kasımda ask baskadır baslıgımı baska bulamadım ordada sız yoksunuz....:26:

umudumuz kasım ayı diyenler başlık canım. kimlker gecti bilmiyorum ama ben 1 kasımı bekliyordum balkıgın adını vermek için :)

kizlar bune simdi anlamadim idrari koyar koymaz boyle oldu ama 4 gun gecikmesine bu biraz silik dilmi kafam iyice karisti

Günaydınlaaaaaarrrrrrr,
Naber kızlar nasıl geçti haftasonu,
Pzt sendromundayım ben ya

Günaydınlaaaaaarrrrrrr,
Naber kızlar nasıl geçti haftasonu,
Pzt sendromundayım ben ya

günaydın canım ben iyiyim aynen pazartesi sendromu var bendede ama bugun genel grev var fazla iş yok allahtan :)

idrar simdi dahada koyulasti kizima kahvalti yedirip gidicem doktora korkuyorum negatiffff gorursem diye kizlar ben yaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…