Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende iyiyim:)

güzel dileklerin için çok teşekkürler:)

hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşacağız:)

doktordayken birsürü hamile kadın gördüm:)çoooook tatlıydılar..sanki hepsi

karnına basket topu koymuşlar:)bide bebekleriyle gelenler vardı ki onlar resmen
beni benden aldı

günaydın canım ben iim sen nasılsın??

sana morala veren bir doktor bulman çok iyi canım inşallah bu ay hersey istediğin gibi olur bebişine kavusursun :)

Eki Görüntüle 281424 idrar simdi dahada koyulasti kizima kahvalti yedirip gidicem doktora korkuyorum negatiffff gorursem diye kizlar ben yaaaaa

canım bence hamilesin sen..çünkü gebelik olmazsa silik çizgi bile çıkmıyor..daha yeni senin yerinde olsam kan testi yaptırırım.hayırlısı olur inş..

günaydın günaydın günaydın

yeni hamile haberleri var sanırım oh maşallah maşallah artsın hamileler bize de bulaşsın :)) bugün öğleden sonra doktor randevum var bakalım ne diyecek sabırsızlanıyorum ama aynı zamanda geriliyorum :18:

günaydın canım iyiyim canım sabah biraz vardı ama zorlada olsa kahvaltımı bitirdim..haftasonu yazılanları okuyorum ne çok kaynatmışsınız..

evet canım birazcık kaynatmısız :)bugun benım sabah bende mide bulantısı ile uyandım keşke hamilelik belirtisi olsa ama biliyorum nedenı o deil :) akşam yatmadan acıkmıstım okadar cok uykum vardı ki birşey yemeden yattım mıdem de hassas diye sabah mıde bulantısı ıle uyandım :)

Eki Görüntüle 281421

kizlar bune simdi anlamadim idrari koyar koymaz boyle oldu ama 4 gun gecikmesine bu biraz silik dilmi kafam iyice karisti

günaydın canım, özel mesaj yazamıyorum ben bence sen hemen git bi kan testi yaptır, bu silik çıkmış gebelik olabilir. kanda kesin çıkar. bende henüz gelen giden yok. bat geçti bakalım. çok kasık ağrım var nerdeyse 2 haftadır filan. geceleri yatarken bacaklarımı uzatıp yatamıyorum, ancak cenin posizsyonunda yatınca rahat ediyorum. testi hemen yapmayı düşünmüyorum

demekki ne yapıcakmışsın aç aç yatmıycakmışsın miden sana mesaj veriyor :))

demekki ne yapıcakmışsın aç aç yatmıycakmışsın miden sana mesaj veriyor :))

evet canım ya yatmıycam artık oyle :) valla insan umitleniyor birden acaba hamılelik belirtisimi diye :) sabah sabah dusundum acaba kanda baktrsam mı dıye ama daha erken gunum gecmeden test yapmıycam :) umarım gecer gunum de guzel haber veririm siz :)

kizlar ben gidiyorum simdi artik guzel habermi getiririm yoksa kotumu bilmem dua edin iyi haberle gelim buraya kan tahlili falan verirsem gec gelirim eve kizimida gorumceme birakicam insallah kotu sonucla gelmem

günaydınn kızlarrr hayırlı haftalar olsun inşallaahhhhhh meleksen canım tebrik ederim pozitif düşün endişe etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim yeni bat 28 kasım oldu ateş tablom bana adeti haber vermedi ben ona verdim

kizlar ben gidiyorum simdi artik guzel habermi getiririm yoksa kotumu bilmem dua edin iyi haberle gelim buraya kan tahlili falan verirsem gec gelirim eve kizimida gorumceme birakicam insallah kotu sonucla gelmem

en sevdiğim kısım bu işte kan testine gidenin sonucunu beklemekpozitif çıkacak hayırlısıyla canım merak etme

günaydın canım kasım müjdeli haberle gelir inşallah sana

canım adetin geçmeden belirti arama sonra insan kötü oluyor çok iyi bilirim o duyguyu hayırlısı olsun bu ay inşallah senin testtede 2. çizgiyi görürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…