öyle tabiki canım herşey kısmet biz senle devam edelim burdan
tamam canım burdan sohbet edelim biz :)
idrar simdi dahada koyulasti kizima kahvalti yedirip gidicem doktora korkuyorum negatiffff gorursem diye kizlar ben yaaaaa
oznur canım nasılsın ? mide bulantıların nasıl ?
Eki Görüntüle 281424 idrar simdi dahada koyulasti kizima kahvalti yedirip gidicem doktora korkuyorum negatiffff gorursem diye kizlar ben yaaaaa
günaydın canım ben iim sen nasılsın??
sana morala veren bir doktor bulman çok iyi canım inşallah bu ay hersey istediğin gibi olur bebişine kavusursun :)
Eki Görüntüle 281421
kizlar bune simdi anlamadim idrari koyar koymaz boyle oldu ama 4 gun gecikmesine bu biraz silik dilmi kafam iyice karisti
Eki Görüntüle 281421
kizlar bune simdi anlamadim idrari koyar koymaz boyle oldu ama 4 gun gecikmesine bu biraz silik dilmi kafam iyice karisti
Eki Görüntüle 281424 idrar simdi dahada koyulasti kizima kahvalti yedirip gidicem doktora korkuyorum negatiffff gorursem diye kizlar ben yaaaaa
günaydın canım iyiyim canım sabah biraz vardı ama zorlada olsa kahvaltımı bitirdim..haftasonu yazılanları okuyorum ne çok kaynatmışsınız..
Eki Görüntüle 281421
evet canım birazcık kaynatmısız :)bugun benım sabah bende mide bulantısı ile uyandım keşke hamilelik belirtisi olsa ama biliyorum nedenı o deil :) akşam yatmadan acıkmıstım okadar cok uykum vardı ki birşey yemeden yattım mıdem de hassas diye sabah mıde bulantısı ıle uyandım :)
demekki ne yapıcakmışsın aç aç yatmıycakmışsın miden sana mesaj veriyor :))
kizlar ben gidiyorum simdi artik guzel habermi getiririm yoksa kotumu bilmem dua edin iyi haberle gelim buraya kan tahlili falan verirsem gec gelirim eve kizimida gorumceme birakicam insallah kotu sonucla gelmem
günaydınn kızlarrr hayırlı haftalar olsun inşallaahhhhhhmeleksen canım tebrik ederim pozitif düşün endişe etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim yeni bat 28 kasım olduateş tablom bana adeti haber vermedi ben ona verdim
evet canım ya yatmıycam artık oyle :) valla insan umitleniyor birden acaba hamılelik belirtisimi diye :) sabah sabah dusundum acaba kanda baktrsam mı dıye ama daha erken gunum gecmeden test yapmıycam :) umarım gecer gunum de guzel haber veririm siz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?