- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
cok saolun kizlar allah tum isteyen arkadaslara nasip etsin dua edicem etmemi sizlere de
sinirim cok bozuk kizlar sevinemedim bile bebise annemle telden konustum napiyosunuz falan deyince ozgeye kardes geliyo dedim ayyyy aldir onu iki kucuk cocukla naparsin diye basladi bende aglarayak ben istedim olsun simdi napiyosam onu yaparim diye bagirmaya basladim sonra allah yardimcin olsun ne diyeyim diye tavir yapti cok sinirimde bozuk moralimde benim
Anladim canim :) ins benimde hic baslamaz. 10 gun icinde baslamazsa benim de olmazcümleleri bile yarım kurmuşum :))
şimdi bulantın yoksa sonrada olmaz dediler :)
Hayirli ugurlu olsun canim.kizlarrrrr kan testim 82.55 ciktiprensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh
Üzülme en iyisini yapmışsın arada çok yaş farkı olmaması iyi oluyo bende öyle istiyorum kısmetse ama 1.yi tutturduğuma bile emin olamadım
2 yıldır istiyoruz neler neler yaşadık ve ben bu ay ilk kez çift çizgiyi gördüm regl 3-4 gün geçince emin olabildim bide bu ay hsg çekilmiştim ovulasyonumda bazen geç oluyor o yüzden belki geç döllenme diye düşünüyorum ama içimede dert oldu bugün 1 hafta olmuştu gecikeli ve kan testi 732,69 çıktı yanında yazıyodu değerler 3-4 haftaya denk geliyor internette araştırdım 5.haftaya denk geliyor ama sata göre 5+3üm 2000 olmuştur diyodum dr kese bile görünmez dedi cuma yine çağırdı çok üzüldüm ilk kez çift çizgi görmüştüm kopkoyu ama değer niye düşük bilemiyorum
Kizlar korkuyla uyandim sabahin koru ya
ruyamda guya ben erkekmisim. ama oyle birsey gordugum yok disarda bir agaca ip gecirmeye calisiyorum
yuksekteyisim ve karsidaki agacta oldukca yuksekte.
ipi orgu gibi yaptim ama ince bir yeri vardi ve ordan koptu zaten kopar diyede dusunuyordum.
bir kalabalik beni linc etmek istiyordu bende guya ipi agaca gecirp birsey yapip vazgecirecekmisim insanlari ama olmuyor
herkes ustume gelmeye basliyor o sirada ezan baslamis biri diyor ezana saygisizlik etmeyelim bekleyelim.
ama ben duymadim sesi. sonra ben kaciyorum beni biri tutmaya calisuyor istersen birakayim diyor oda erkek guya benim
yakin arkadasimmis neyse beni birakiyor babamin evine kaciyorum diyorum ki lincle cok aci cekerim bari kendimi bicakliyim bicagi aliyorum elime sonra ama ben ne yaptim ki dyorum bir sucum yok
sonrada pencereden kacayim diyorum o sirada kapiyida kitliyorum onlar kirana kadar zaman kazanirim diyorum
o sirada uyandim ama cok korktum kizlar o kadar gercektiki.
Allah olumunde hayirlisini versin.
sanirim :) ustelikte kabus niteliginde.sen ne çok rüya görür oldun canım ya gebeliğin bir diğer belirtiside rüya görmek mi acaba:26:
sanirim :) ustelikte kabus niteliginde.
daha once duymustum gebeler cok ruya gorur diye.
dun dogru durust uyuyamadigim icin bu sabah defneyi krese yollayip yattm
kalktim yemegide yaptim. tavuklu sehriye corbasi ve tavuklu kabak dolmasi
aslinda kiymali yapicaktim ama kiymam bitmis
yemek olayi baya sorun oluyor burda kuru bakliyatim hic kalmadi.
baya zorlaniyorum.
simdi birde evi temizlesem cok iyi olucak ama halim yok yine.
Herkes günaydın. Yeni hamile arkadaşları tebrik ederim, Darısı biz bekleyenlerin başına inş..
Turkiyeye gore 6 yada 7 saat ondeyiz.orda saat kaç şimdi canım.defnenin olmaması iyi olmuş o gelene kadar dinlenirsin hiç değilse
Kizlar korkuyla uyandim sabahin koru ya
ruyamda guya ben erkekmisim. ama oyle birsey gordugum yok disarda bir agaca ip gecirmeye calisiyorum
yuksekteyisim ve karsidaki agacta oldukca yuksekte.
ipi orgu gibi yaptim ama ince bir yeri vardi ve ordan koptu zaten kopar diyede dusunuyordum.
bir kalabalik beni linc etmek istiyordu bende guya ipi agaca gecirp birsey yapip vazgecirecekmisim insanlari ama olmuyor
herkes ustume gelmeye basliyor o sirada ezan baslamis biri diyor ezana saygisizlik etmeyelim bekleyelim.
ama ben duymadim sesi. sonra ben kaciyorum beni biri tutmaya calisuyor istersen birakayim diyor oda erkek guya benim
yakin arkadasimmis neyse beni birakiyor babamin evine kaciyorum diyorum ki lincle cok aci cekerim bari kendimi bicakliyim bicagi aliyorum elime sonra ama ben ne yaptim ki dyorum bir sucum yok
sonrada pencereden kacayim diyorum o sirada kapiyida kitliyorum onlar kirana kadar zaman kazanirim diyorum
o sirada uyandim ama cok korktum kizlar o kadar gercektiki.
Allah olumunde hayirlisini versin.
Günaydın günaydın günaydıııııııııııın
yeni gün yeni umutlar yeni haberler bendende size bir haber ben bu ayda hamile değilim adet olurum bu ay dün doktora gittik kontrol etti bişi görmedi görseydi en azından bebek olabilir falan derdi heralde nesse aralığa kısmet artıkmarttan bu yana bir sonraki ay bir sonraki ay diye diye bu zamana geldik hayırlısı bakalım birazdan doktorla konuştuklarımızı anlatırım ayrıntılarıyla ufak bir işim var gidip geliyorum
bat'ı bitip hamile kalan varmıarkadaslar eylülden ekime geçen umutlar burda yeşerir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?