Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

takma sen onları canım bende çocukların arasını çok açmama taraftarıyım en iyisini yaptın sen

takmamak lazim tatlim da taktim basim catliyo valahi suan annemler londrada kayin galidelerde 20 dakika uzakta bana kimse yardim etmiyo tek basima bakiyorum kizima ben dogdu dogali onun icin oyle nasil bakcan napcan gibi konustu ama 1 bakan allah yardim eder 2 yede bakar allah yardimci olur anlamiyoya kafami agriti

bana da guzel bi tiker istiyorum kizlar

Üzülme en iyisini yapmışsın arada çok yaş farkı olmaması iyi oluyo bende öyle istiyorum kısmetse ama 1.yi tutturduğuma bile emin olamadım
2 yıldır istiyoruz neler neler yaşadık ve ben bu ay ilk kez çift çizgiyi gördüm regl 3-4 gün geçince emin olabildim bide bu ay hsg çekilmiştim ovulasyonumda bazen geç oluyor o yüzden belki geç döllenme diye düşünüyorum ama içimede dert oldu bugün 1 hafta olmuştu gecikeli ve kan testi 732,69 çıktı yanında yazıyodu değerler 3-4 haftaya denk geliyor internette araştırdım 5.haftaya denk geliyor ama sata göre 5+3üm 2000 olmuştur diyodum dr kese bile görünmez dedi cuma yine çağırdı çok üzüldüm ilk kez çift çizgi görmüştüm kopkoyu ama değer niye düşük bilemiyorum

meleksen tebrikler canım allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
ben hala adet olmadım kızlar geçen ay ilk defa adetim geçikti normalde 30 de bir adet olurken geçen ay 37.günde adet oldum bu gün olmam gerekiyodu olmadım ama acaba yine 37. günü mü beklesem ozman mı adet olucam acaba 31 temmuz 27 ağustos ve en son 2 ekimde oldum kızlar ya bi akıl verin

mavisubebek tatlim benim adetim 4 gun gecikmeli 82 cikti kan dusunsene seninde iyi sikma canini doktorlarada hic bakma allaha emanet kucucuk melekler allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

canim benim hic regil gecikmezdi gecikince supe oldu bir kac gun bekleyip test yapsan belki bu ay hamilelikten gecikir

Kizlar korkuyla uyandim sabahin koru ya
ruyamda guya ben erkekmisim. ama oyle birsey gordugum yok disarda bir agaca ip gecirmeye calisiyorum
yuksekteyisim ve karsidaki agacta oldukca yuksekte.
ipi orgu gibi yaptim ama ince bir yeri vardi ve ordan koptu zaten kopar diyede dusunuyordum.
bir kalabalik beni linc etmek istiyordu bende guya ipi agaca gecirp birsey yapip vazgecirecekmisim insanlari ama olmuyor
herkes ustume gelmeye basliyor o sirada ezan baslamis biri diyor ezana saygisizlik etmeyelim bekleyelim.
ama ben duymadim sesi. sonra ben kaciyorum beni biri tutmaya calisuyor istersen birakayim diyor oda erkek guya benim
yakin arkadasimmis neyse beni birakiyor babamin evine kaciyorum diyorum ki lincle cok aci cekerim bari kendimi bicakliyim bicagi aliyorum elime sonra ama ben ne yaptim ki dyorum bir sucum yok
sonrada pencereden kacayim diyorum o sirada kapiyida kitliyorum onlar kirana kadar zaman kazanirim diyorum
o sirada uyandim ama cok korktum kizlar o kadar gercektiki.
Allah olumunde hayirlisini versin.

cümleleri bile yarım kurmuşum :))
şimdi bulantın yoksa sonrada olmaz dediler :)
Anladim canim :) ins benimde hic baslamaz. 10 gun icinde baslamazsa benim de olmaz
herhalde.
kizlarrrrr kan testim 82.55 cikti prensese kardes gelmiss doktor cok yeni dedi elevit ve baska bitane hap verdi allah tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh
Hayirli ugurlu olsun canim. aglikla al melegi kucagina. valla bene burda yalnizim ama Allah buyuk bir yolu bulunur. hic karamsar olma canim.

benimde idrarda 2. cizgi cikmisti dr gosterdim hamilesin ama simdi baksakta goremeyiz dedi.
1 hafta sonraya gun verdi ve kese gorundu minnacikti bebek sata gore gitmiyor bazen benimki oyle mesela 10 gun geriden geliyor seninde oyledir bu sagliksiz olucagi anlamina gelmez takma kafana tadini cikar :)

14-17 gunluk gebelık belırtılerı nelerdır arkadaslar? Sadece adet gecıkmesımı ? Bulandı vb.. seyler olurmu 2 haftalık gebelıkde ?

sen ne çok rüya görür oldun canım ya gebeliğin bir diğer belirtiside rüya görmek mi acaba:26:

sen ne çok rüya görür oldun canım ya gebeliğin bir diğer belirtiside rüya görmek mi acaba:26:
sanirim :) ustelikte kabus niteliginde.
daha once duymustum gebeler cok ruya gorur diye.

dun dogru durust uyuyamadigim icin bu sabah defneyi krese yollayip yattm
kalktim yemegide yaptim. tavuklu sehriye corbasi ve tavuklu kabak dolmasi
aslinda kiymali yapicaktim ama kiymam bitmis
yemek olayi baya sorun oluyor burda kuru bakliyatim hic kalmadi.
baya zorlaniyorum.
simdi birde evi temizlesem cok iyi olucak ama halim yok yine.

orda saat kaç şimdi canım.defnenin olmaması iyi olmuş o gelene kadar dinlenirsin hiç değilse

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER

Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM...................TEBRİKLER

Vizon........................................25 Ekim.....................TEBRİKLER

karacikolata...............................25 Ekim

Stggg5.....................................26 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Meleksen....................................27 EKİM................TEBRİKLER

Kelebeketkileri..................................................TEBRİKLER

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

goonca........................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

leyl_e...................................... 3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Pnrali........................................8 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

sinhus.........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Gamzelal.................................... 15 KASIM

Hkbinici......................................16 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

aysialem.....................................12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

Sarslansoy................................19 KASIM

everythingwillbegreat ..................20 KASIM

Msg38......................................20 KASIM

Jeannecdarc..............................22 KASIM

Yokh........................................24 KASIM

Carmellia...................................24 KASIM

Cewo........................................25 KASIM

Gulay_7980............................... 25 KASIM

NAZLIM.......................................27 KASIM

Aysunayy.....................................28 KASIM

Fundurtan……………………………….........28 KASIM

fromrose76................................... 28 KASIM

Dhc83 ......................................30 KASIM

Tekpapatya...............................30 KASIM

Sub..........................................???

ofluu.......................................????

Herkes günaydın. Yeni hamile arkadaşları tebrik ederim, Darısı biz bekleyenlerin başına inş..

orda saat kaç şimdi canım.defnenin olmaması iyi olmuş o gelene kadar dinlenirsin hiç değilse
Turkiyeye gore 6 yada 7 saat ondeyiz.
yaz kis uygulamasina gore degisiyor.

Defnede sabah 8:30 da gidiyor 16:00 da geliyor baya vaktim oluyor.
15 dk sonra gelicek.

bugun birek yapmaya iyetim var cok canim cekti de bakalim gucumu toplayabilirsem yapicam

canım ya nasıl bir rüyaymıs o oyle. bende oldum olası rüyalarımda hep birinin beni öldürmeye çalıstıgını ve kactıgımı görürüm. nasıl hissetiğini biliyorum ay birde ben genelde etkısınden hiç kurtulamıyorum kolay kolay..

Günaydın günaydın günaydıııııııııııın

yeni gün yeni umutlar yeni haberler bendende size bir haber ben bu ayda hamile değilim adet olurum bu ay dün doktora gittik kontrol etti bişi görmedi görseydi en azından bebek olabilir falan derdi heralde nesse aralığa kısmet artık marttan bu yana bir sonraki ay bir sonraki ay diye diye bu zamana geldik hayırlısı bakalım birazdan doktorla konuştuklarımızı anlatırım ayrıntılarıyla ufak bir işim var gidip geliyorum

canıımmm goremezkı daha bebişi. ben ılk hamılelıgımde adettıme 5 gun kala mantar sorunu ıcın gıtmıstım doktora kıntol ettı adetın yakın herhalde dedı kalınlasma var hehe 2 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım yanlıslıkla :) yanı demem o ki daha gormesı imkansız kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…