Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benimde doktorum aynı şeyleri söyledi aynende nisan 2012 ye kadar gün verdi kafaya takma günlük hayatına devam et dedi ama iş yerinde kiler dedikodumu yapıyormuş çocuğu olmuyor diye gelde takma

ah güzelim takma ya boşver elalemin ne dediğine takılıp kalırsan işin içinden çıkamazsın. biz doktorumuzun dediğini uygulayalım her an bebek fikriyle hareket etmekten vazgeçelim bak hamile kalanların çoğu ya bebek düşünmüyordur pat diye süpriz bir şekilde hamile kalmıştır ya da artık vazgeçtiği aman olmuyor deyip oluruna bıraktığı zaman hamile kalmıştır şimdiye kadar hep bu iki örnekle karşılaştım bizde artık hesap yapmaktan ateş ölçmekten yumurtlama takibi yapmaktan vazgeçelim eşimizle birlikte olurken bile görev bilinciyle hareket ediyoruz yani en azından ben birlikte olmamız lazım hamile kalmalıyım diye düşünüyorum sürekli ama artık yok Rabbim ne zaman dilerse o zaman

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER

Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM...................TEBRİKLER

Vizon........................................25 Ekim.....................TEBRİKLER

karacikolata...............................25 Ekim

Stggg5.....................................26 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Meleksen....................................27 EKİM................TEBRİKLER

Kelebeketkileri................................... ...............TEBRİKLER

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

centaur ....................................29 EKİM.................TEBRİKLER

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

goonca........................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

leyl_e...................................... 3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Pnrali........................................8 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

sinhus.........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Gamzelal.................................... 15 KASIM

Hkbinici......................................16 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

aysialem.....................................12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

Sarslansoy................................19 KASIM

everythingwillbegreat ..................20 KASIM

Msg38......................................20 KASIM

Jeannecdarc..............................22 KASIM

Yokh........................................24 KASIM

Carmellia...................................24 KASIM

Cewo........................................25 KASIM

Gulay_7980............................... 25 KASIM

NAZLIM.......................................27 KASIM

Aysunayy.....................................28 KASIM

Fundurtan……………………………….........28 KASIM

fromrose76................................... 28 KASIM

Dhc83 ......................................30 KASIM

Tekpapatya...............................30 KASIM

Sub..........................................???

ofluu.......................................????

Çok teşekkür ederim hepinize, inşallah siz de yaşarsınız bu mutluluğu hep dua ediyorum...

sanki benim çocuğum olmuş gibi sevindim maşallah allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder peki ne gibi belirti yaşadın paylaşırmısın

Canım benim beklenen adetten bir hafta kadar önce sol kasığımda böyle pıt pıt pıt diye damar atması gibi bişey oldu bi akşam, ondan sonra da sol tarafta batmalar oldu ara sıra...
Onun dışında göğüslerde hassasiyet olmadı ama göğüs uçlarında koyulaşma oldu, çok sık idrara çıkıyordum ve her gece saçma sapan rüyalar görüyordum, bata doğru akıntım arttı battan iki gün önce fln kahverengi akıntım oldu sora kesildi...
Benim belirtilerim aşağı yukarı böyle, darısı senin de başına canım

canım çok sevindimmm tebriklerrr Allah sağlıkla kucağuna almak nasip etsin inşallaahhh darısı başımıza

sağol tatlım zaten kimseyle artık bu konuyu konuşmuyorum bu sitede konuşuyorum siizlerle paylaşıyorum sadece peki sen ne zamandan beri düşünüyorsun ben nisan 1 den beri korunmuyorum

canım biz senle aynı tarihi bekliyoruz varmı bir belirti falan

belırtım yok canım pek dun yoğun biçimde su şeklinde akıntım oldu bıraz okadar yanı oda belırtımı bilemiyorum 2 gun once kasıklarımda batma oldu ama tahmınım ustutugumden olmustur oda. senin var mı belırtı ? buarada belırtı aramakta ıyı deil cunku psikolojık olarak baslıyo tum belırtıler sonrada kırmızılar gelınce husrana ugruyo ınsan.

bu arada günaydddııııııınnn kızzzlaaaaaaaarrrrr ilk mesajımı centuar için attım size günaydın demeyi unuttum benim bugün adetin 4. günü ama ateşim hala eski tablodaki çizginin altına inmedi hayır bu durumda şimdiki tablonun sonu hangi dereceye varıcak merak ediyorum

sağol tatlım bende de şöyle bir durum var adetim bitti temizlendim canım aynı gecesine ilişki oldu ertesi gün bende kahverngi leke geldi iki günde kesildi adetime daha çok ama karın ağrısı var kasıklarım agrıyordu geçti şimdi sanki akıntım var gibi ama bişey yok aman anlamıyorum kendimi inceliyip duruyorum valla

canım sen regl olmustun deil mi ? akıntın ne durumda herzamankı gibimi yoksa azmı ??? neden dusmedıkı atesın hasta deilsin deilmi ??

kizlar ara sira ates basmasi bele kasiklarra ara ara gelen sancilar goguslerin uclarinin cok fena agirmasi hamilelik belirtisi aadetim 1 gun gecince goguslerim gece bile agrimisti

bilmiyorum tatlım benim akıntı sanki akıyormuş gibi,ama yok bişey, doğru söylüyorsun,aslında takmamam lazım,ama gel takma yani ben başaramıyorum ya da inşallah bize kırmızı gelmezde kahveler gelir iki günde de gider. AMİN

Kızlar daha öncede yazmıştım ama belki yardımcı olur diye tekrar yazıyorum, ben adetimin 2. gününden 12. gününe kadar bal polen arı sütü karışımının içine tarçın çörek otu karıştırıp sabahları bi kaşık yedim (plastik kaşık olacak), eşime de bal polen arı sütü yedirdim. Onun dışında adetimin 10. ve 16. günleri arası her gün ilişki oldu... Tabi önce Allahın nasip etmesi önemli ama belki bu ipuçları işinize yarar öptüm hepinizi

canım sen regl olmustun deil mi ? akıntın ne durumda herzamankı gibimi yoksa azmı ??? neden dusmedıkı atesın hasta deilsin deilmi ??

evet canım reglin 4. günü bugün ve hasta felan değilim ama ateşim çizginin altına inmedi :44: bakalım bu ay neler olucak

evet canım reglin 4. günü bugün ve hasta felan değilim ama ateşim çizginin altına inmedi :44: bakalım bu ay neler olucak

ay bide süpriz cıkarmıs sonunda :) inşallah

kızlar size dun yasadıgım bir olayı anlatayım da gülün biraz aksam şimle yemek yedık tv ızlerken oynasmaya basladık sonu yatak odasında decam ettı tahmın edecegınız gıbı tam hersey bıtıyordu kii kapı zili ısrarla caldıı benı gülme tutu spermlerin fazlası yataga gitti :) bende basladım sesızce gulerek tabii spermlerım gitti gitti deyip kafama vurmaya esımı gulme aldı. kapıda kım varsa tabıı bekledı bekledı ve gıttı suanda kimdi diyede merak edıyorum doğrsu :))

Yazıkkkk olmuşşş kız ama olsun vahim dönemi atlattın sayılır nasıl olsa :)
Kimmiş acaba o münasebetsizzzzzzz

Yazıkkkk olmuşşş kız ama olsun vahim dönemi atlattın sayılır nasıl olsa :)
Kimmiş acaba o münasebetsizzzzzzz

bugun yarın cıkar meydana kim oldugu hehe tv acık dusundene ve kapıya bakan yok :) hehe kımse anlamıstır ne yaptıgımız ama yanı daha yenı bırsene oldu evlenelı yani oyle cat kapı gelınmezki. hehe ama bahane de bulduk sorarlarsa yuruyerek markede kadar gıtmıstık yakın dıye tv yı de kapatmadık nasıl ama ?? yutarsa tabii

Bencede yani öyle zırt dye habersz gelinir mi, kapıcıdır belki ya yada apt dan komşudur yumurta limon fln isticekti belki
Yada kek yapmıştı getirmişti belki bi tabak :)))
Bahaneniz de süpermiş, yerseeeee

Kızlar batım geçeli bugün 3. gün ve kırmızılar hala gelmedi. Adet düzensizliği hiç yaşamadım hep tam tarihinde olurum. Biraz daha bekleyeyim diyorum ama aklım hep orda. test yapmaktan korkuyorum ya umduğum gibi olmasa diye ayyyyyyyyyy çok fenayım :))

çok güldüm yaa .. bebek çalışmasına ilk başlaığımız zamanlarda bizimde nerdeyse yarısı dışarı akıyou.. bende eşime kızdım sen bu işi beceremiyosun diye neyse aradan bigün geçti tekrar yapmamız gerekiyo ama adam çok yorgun uyukluyo yani bende dedim tamam yapmayalım zaten geçen günde dışarı aktı bişey yapamadık diye bu sefer bi hırslandıki dışarıya bi tane bile sperm kaçmasına izin vermedi yani ama bende bittim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…