benimde doktorum aynı şeyleri söyledi aynende nisan 2012 ye kadar gün verdi kafaya takma günlük hayatına devam et dedi ama iş yerinde kiler dedikodumu yapıyormuş çocuğu olmuyor diye gelde takma
Canım tebrikle sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah bebişini :)
sanki benim çocuğum olmuş gibi sevindim maşallah allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder peki ne gibi belirti yaşadın paylaşırmısın
evet ben varımherkese günaydın kızlar... batım 3 gün geçti testteki çizgilerim de iyice koyulaştı sonunda
Bayramdan sonra doktora gidicem hayırlısıyla, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
ah güzelim takma ya boşver elalemin ne dediğine takılıp kalırsan işin içinden çıkamazsın. biz doktorumuzun dediğini uygulayalım her an bebek fikriyle hareket etmekten vazgeçelim bak hamile kalanların çoğu ya bebek düşünmüyordur pat diye süpriz bir şekilde hamile kalmıştır ya da artık vazgeçtiği aman olmuyor deyip oluruna bıraktığı zaman hamile kalmıştır şimdiye kadar hep bu iki örnekle karşılaştım bizde artık hesap yapmaktan ateş ölçmekten yumurtlama takibi yapmaktan vazgeçelim eşimizle birlikte olurken bile görev bilinciyle hareket ediyoruz yani en azından ben birlikte olmamız lazım hamile kalmalıyım diye düşünüyorum sürekli ama artık yok Rabbim ne zaman dilerse o zaman
canım biz senle aynı tarihi bekliyoruz varmı bir belirti falan
Çok teşekkür ederim hepinize, inşallah siz de yaşarsınız bu mutluluğu hep dua ediyorum...
Canım benim beklenen adetten bir hafta kadar önce sol kasığımda böyle pıt pıt pıt diye damar atması gibi bişey oldu bi akşam, ondan sonra da sol tarafta batmalar oldu ara sıra...
Onun dışında göğüslerde hassasiyet olmadı ama göğüs uçlarında koyulaşma oldu, çok sık idrara çıkıyordum ve her gece saçma sapan rüyalar görüyordum, bata doğru akıntım arttı battan iki gün önce fln kahverengi akıntım oldu sora kesildi...
Benim belirtilerim aşağı yukarı böyle, darısı senin de başına canım
bu arada günaydddııııııınnn kızzzlaaaaaaaarrrrrilk mesajımı centuar için attım size günaydın demeyi unuttum benim bugün adetin 4. günü ama ateşim hala eski tablodaki çizginin altına inmedi hayır bu durumda şimdiki tablonun sonu hangi dereceye varıcak merak ediyorum
belırtım yok canım pek dun yoğun biçimde su şeklinde akıntım oldu bıraz okadar yanı oda belırtımı bilemiyorum 2 gun once kasıklarımda batma oldu ama tahmınım ustutugumden olmustur oda. senin var mı belırtı ? buarada belırtı aramakta ıyı deil cunku psikolojık olarak baslıyo tum belırtıler sonrada kırmızılar gelınce husrana ugruyo ınsan.
canım sen regl olmustun deil mi ? akıntın ne durumda herzamankı gibimi yoksa azmı ??? neden dusmedıkı atesın hasta deilsin deilmi ??
evet canım reglin 4. günü bugün ve hasta felan değilim ama ateşim çizginin altına inmedi :44: bakalım bu ay neler olucak
ay bide süpriz cıkarmıs sonunda :) inşallah
kızlar size dun yasadıgım bir olayı anlatayım da gülün biraz aksam şimle yemek yedık tv ızlerken oynasmaya basladık sonu yatak odasında decam ettı tahmın edecegınız gıbı tam hersey bıtıyordu kii kapı zili ısrarla caldıı benı gülme tutu spermlerin fazlası yataga gitti :) bende basladım sesızce gulerek tabii spermlerım gitti gitti deyip kafama vurmaya esımı gulme aldı. kapıda kım varsa tabıı bekledı bekledı ve gıttı suanda kimdi diyede merak edıyorum doğrsu :))
Yazıkkkk olmuşşş kız ama olsun vahim dönemi atlattın sayılır nasıl olsa :)
Kimmiş acaba o münasebetsizzzzzzz
bugun yarın cıkar meydana kim oldugu hehe tv acık dusundene ve kapıya bakan yok :) hehe kımse anlamıstır ne yaptıgımız ama yanı daha yenı bırsene oldu evlenelı yani oyle cat kapı gelınmezki. hehe ama bahane de bulduk sorarlarsa yuruyerek markede kadar gıtmıstık yakın dıye tv yı de kapatmadık nasıl ama ?? yutarsa tabii
ay bide süpriz cıkarmıs sonunda :) inşallah
kızlar size dun yasadıgım bir olayı anlatayım da gülün biraz aksam şimle yemek yedık tv ızlerken oynasmaya basladık sonu yatak odasında decam ettı tahmın edecegınız gıbı tam hersey bıtıyordu kii kapı zili ısrarla caldıı benı gülme tutu spermlerin fazlası yataga gitti :) bende basladım sesızce gulerek tabii spermlerım gitti gitti deyip kafama vurmaya esımı gulme aldı. kapıda kım varsa tabıı bekledı bekledı ve gıttı suanda kimdi diyede merak edıyorum doğrsu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?