Bencede yani öyle zırt dye habersz gelinir mi, kapıcıdır belki ya yada apt dan komşudur yumurta limon fln isticekti belki
Yada kek yapmıştı getirmişti belki bi tabak :)))
Bahaneniz de süpermiş, yerseeeee
bak kekdenin aklıma geldı yıne canım çikolatalo kek çekti kacgundur tembellıgımden yapmıyorum. üst komsum yapıp getırmıstı belkıde offf canımda nasıl cekiyooo çikolatalı kekseydi yazık olmus valla :)) ay iştahım acıldıkı2 gundur inanamıyorum kendime valla içimde yeme istegi var depresyona gırdım galiba :) normalde 24 saat yemek yemesem umurumda olmaz dayanamıyorum 2 gundur. hehe somolilere benzetıyor annem beni ay kılo alırsam ugrasamaycak benimle :) buarada hmile yorumu yaomayalım deilim cunkucume bence:)
hahaha
yok zaten o aşerme belirtileri çok ilerki aylarda oluyomuş, iştah falan nokta kadar embriyonun bunları yapacağını sanmam
ama yinedeee bu hamile olabileceğin gerçeğini değiştirmezzzzzzzzzzzzzzz
İhtimaller dahilinde elbette olabilirsin, ki inş öylesindir :)
Kekse cidden yazık olmuş bak benimde canım çekti, regle yaklaşınca öyle olurum ben
Nutella kavanozundan topluyolar beni :)
hahaha
yok zaten o aşerme belirtileri çok ilerki aylarda oluyomuş, iştah falan nokta kadar embriyonun bunları yapacağını sanmam
ama yinedeee bu hamile olabileceğin gerçeğini değiştirmezzzzzzzzzzzzzzz
İhtimaller dahilinde elbette olabilirsin, ki inş öylesindir :)
Kekse cidden yazık olmuş bak benimde canım çekti, regle yaklaşınca öyle olurum ben
Nutella kavanozundan topluyolar beni :)
selam canım nasılsın ??selam kızlar:18::18::18::18:
selam kızlar:18::18::18::18:
selam canım hayırdır neden endişelisin :44:
selam canım nasılsın ??
ya dün adet olmam lazımdı hala olmadım şimdide arada sağ arada sol kasığıma böyle acayip bişey oluyo çok rahatsız edici değil ama bide sabahları ve geceleri miğdem çok bulanıyo acaba diyorum ama geçen ayda 7 gün günüm geçti normalde hiç geçmiyodu galiba adetlirim düzensizleşiyo
canıım endıselenme bır kac gun daha bekle ve ıdrar testı yap inşallah budefa bebiş gelicek:) hem biz bır oyun oynuyoduk hamısler bızlerı ebelıyodu sende ebelenmıstın belkıde ugur getırmıstır sana . dusunupte stress yapma ya gıt hemen kan testı yap yada bekle 3 gun ve ıdrar testı yap bencee bu defa guzel haber gelicek.
inşallah canım 5 gün geçsin olmazsa idrar testi yaparım ama asıl sorun bizim bu ay yatılı misafirimiz vardı biz çalışamadık sadece son 1 hafta çalıştık
kizlar ara sira ates basmasi bele kasiklarra ara ara gelen sancilar goguslerin uclarinin cok fena agirmasi hamilelik belirtisi aadetim 1 gun gecince goguslerim gece bile agrimisti
ay bide süpriz cıkarmıs sonunda :) inşallah
kızlar size dun yasadıgım bir olayı anlatayım da gülün biraz aksam şimle yemek yedık tv ızlerken oynasmaya basladık sonu yatak odasında decam ettı tahmın edecegınız gıbı tam hersey bıtıyordu kii kapı zili ısrarla caldıı benı gülme tutu spermlerin fazlası yataga gitti :) bende basladım sesızce gulerek tabii spermlerım gitti gitti deyip kafama vurmaya esımı gulme aldı. kapıda kım varsa tabıı bekledı bekledı ve gıttı suanda kimdi diyede merak edıyorum doğrsu :))
canım inşallah hamilesindir..seni bu ay ben ebelemiştim..dilerim şans getirir...
inşallah canım 5 gün geçsin olmazsa idrar testi yaparım ama asıl sorun bizim bu ay yatılı misafirimiz vardı biz çalışamadık sadece son 1 hafta çalıştık
aynen cebellestim durdum resmencanım ya nasıl bir rüyaymıs o oyle. bende oldum olası rüyalarımda hep birinin beni öldürmeye çalıstıgını ve kactıgımı görürüm. nasıl hissetiğini biliyorum ay birde ben genelde etkısınden hiç kurtulamıyorum kolay kolay..
evet ben varımherkese günaydın kızlar... batım 3 gün geçti testteki çizgilerim de iyice koyulaştı sonunda
Bayramdan sonra doktora gidicem hayırlısıyla, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
canim ya yorum yapicam cunku kendim aklima geldim iliskiden 6-7 gun sonra basladi istah bende. hatta sizede yazmistim tv deki yemeklere agzim sulaniyor diye . ustelik o ara kan degerim 5 ti.bak kekdenin aklıma geldı yıne canım çikolatalo kek çekti kacgundur tembellıgımden yapmıyorum. üst komsum yapıp getırmıstı belkıde offf canımda nasıl cekiyooo çikolatalı kekseydi yazık olmus valla :)) ay iştahım acıldıkı2 gundur inanamıyorum kendime valla içimde yeme istegi var depresyona gırdım galiba :) normalde 24 saat yemek yemesem umurumda olmaz dayanamıyorum 2 gundur. hehe somolilere benzetıyor annem beni ay kılo alırsam ugrasamaycak benimle :) buarada hmile yorumu yaomayalım deilim cunkucume bence:)
aynen cebellestim durdum resmen
medmus gonlune gore bir dr buldugun icin senin adina cok sevindim .Guvenmek cok onemli cunku
ins en kisa zamanda bebisin gelirde dogumuda o dr la yaparsin
gozun aydin canim SAglikla kucagina al ins.
canim ya yorum yapicam cunku kendim aklima geldim iliskiden 6-7 gun sonra basladi istah bende. hatta sizede yazmistim tv deki yemeklere agzim sulaniyor diye . ustelik o ara kan degerim 5 ti.
yakinimizda bir turk aile var esimin is yerinde arkadasi. Karisida hamileydi bugun sabah nisan gelmis
Hastaneye gitmisler . burda aksam 7:30 oldu hala bebek gelmemis. su gelmis ama sanci yokmus suni vermisler
oda cok canini yakmis. sonra epudral yapmislar rahatlamis.
4 cm acilma olmus sonra ne oldu bilmiyorum
benide heyecan sardi valla :)
aklim hastanede birazdan yine gidicez ne olmus diye.
Bebis pek bir nazli cikti. bekliyoz gelmiyor yeri rahat galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?