Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Bencede yani öyle zırt dye habersz gelinir mi, kapıcıdır belki ya yada apt dan komşudur yumurta limon fln isticekti belki
Yada kek yapmıştı getirmişti belki bi tabak :)))
Bahaneniz de süpermiş, yerseeeee

bak kekdenin aklıma geldı yıne canım çikolatalo kek çekti kacgundur tembellıgımden yapmıyorum. üst komsum yapıp getırmıstı belkıde offf canımda nasıl cekiyooo çikolatalı kekseydi yazık olmus valla :)) ay iştahım acıldıkı2 gundur inanamıyorum kendime valla içimde yeme istegi var depresyona gırdım galiba :) normalde 24 saat yemek yemesem umurumda olmaz dayanamıyorum 2 gundur. hehe somolilere benzetıyor annem beni ay kılo alırsam ugrasamaycak benimle :) buarada hmile yorumu yaomayalım deilim cunkucume bence:)

hahaha
yok zaten o aşerme belirtileri çok ilerki aylarda oluyomuş, iştah falan nokta kadar embriyonun bunları yapacağını sanmam
ama yinedeee bu hamile olabileceğin gerçeğini değiştirmezzzzzzzzzzzzzzz
İhtimaller dahilinde elbette olabilirsin, ki inş öylesindir :)
Kekse cidden yazık olmuş bak benimde canım çekti, regle yaklaşınca öyle olurum ben
Nutella kavanozundan topluyolar beni :)

bende reg donemınde cikolata krizine girerim yemek dısınde nutella yıyorum senin gibi sufle falan karnımı doyuruyorum o donem nerdeyse. canım evet bukadar erken asarme olmaz ama ilk hamılelıgımde adet donemınde adet olmayı beklerken deli gibi su boregı cekıyodu canm birde şeftalii :))

bende reg donemınde cikolata krizine girerim yemek dısınde nutella yıyorum senin gibi sufle falan karnımı doyuruyorum o donem nerdeyse. canım evet bukadar erken asarme olmaz ama ilk hamılelıgımde adet donemınde adet olmayı beklerken deli gibi su boregı cekıyodu canm birde şeftalii :))

selam canım hayırdır neden endişelisin :44:

ya dün adet olmam lazımdı hala olmadım şimdide arada sağ arada sol kasığıma böyle acayip bişey oluyo çok rahatsız edici değil ama bide sabahları ve geceleri miğdem çok bulanıyo acaba diyorum ama geçen ayda 7 gün günüm geçti normalde hiç geçmiyodu galiba adetlirim düzensizleşiyo

canıım endıselenme bır kac gun daha bekle ve ıdrar testı yap inşallah budefa bebiş gelicek:) hem biz bır oyun oynuyoduk hamısler bızlerı ebelıyodu sende ebelenmıstın belkıde ugur getırmıstır sana . dusunupte stress yapma ya gıt hemen kan testı yap yada bekle 3 gun ve ıdrar testı yap bencee bu defa guzel haber gelicek.

inşallah canım 5 gün geçsin olmazsa idrar testi yaparım ama asıl sorun bizim bu ay yatılı misafirimiz vardı biz çalışamadık sadece son 1 hafta çalıştık

kizlar ara sira ates basmasi bele kasiklarra ara ara gelen sancilar goguslerin uclarinin cok fena agirmasi hamilelik belirtisi aadetim 1 gun gecince goguslerim gece bile agrimisti

Aynen öyle bi donuyodum bi yanıyodum 24 yaşımda menepoza giriyorum sandım Allah korusun. Bide benim pek su içme huyum yoktur wcyede çok çıkmam ama şimdi yarım bardak su içsem 15 dk sonra hemen wcye hemde ucuna gelmiş şekilde
Benim göğüsler daha yeni başladılar regli 5 gün geçince falan sızlamaya dolgunlaşmaya başladılar özellikle sol göğsüm yatarken iyilerde ayaktayken ağrıyolar.
Regl zamanıda kasıklarım ağrımazdı belim ağrırdı bundada ağrıdı günlerce pedle gezdim akıntım oldu hala var ama 1 damla bile kan olmadı bide bikaç gündür yoktu bugün yine belim ağrıyo arkadaşlar değerin düşük çıkmasına kafamı taktım çocuğumada zarar vercem Allah korusun yattım dinleniyorum geçer inşallah.
Bide çok afedersiniz belim genelde büyük tuvaletimi yaptıktan sonra ağrıyo kabız falanda değilim ama normalmi bu durum oluyomu sizede?

Canım nasıl olda 1 tane sperm bile yetiyo takma kafana zaten ne yaparsan yap fazla olan çıkıyo dışarı yalnız bikaç önerim olcak biliyosunuzdur gerçi ama bilmeyenler için yazayım biraz müstehcen olmasında sakınca varmı bilemiyorum ama uyarırsanız düzeltirim;
Birleşme sırasında 1 şekil diyeyim çıkmasını baya engelliyo ama herkes hoşlanmayabilir belkide tahmin ettiniz bende pek hoşlanmasamda öyle yaptım ve yavaşca yatıp belimin altına yastık koyup bacaklarımı diktim havaya Normal pozisyondada yatarken yastık koyun daha derin bi birleşme olur ve geri çıkması engellenir.
Ben sabaha kadar yıkanmadım günah aslında ama napim Allahım affetsin ama en az yarım saat yatmak lazımmış zaten uyucağımız zaman yapıyoruz o kadar bekleyince uyuyup kalıyorum wcyede gitmemek lazım ancak sabah kaltığımda geri geliyolardı.
Gerçi ne yaparsan yap herşey kısmet

inşallah canım 5 gün geçsin olmazsa idrar testi yaparım ama asıl sorun bizim bu ay yatılı misafirimiz vardı biz çalışamadık sadece son 1 hafta çalıştık

bu işler hiç belli olmaz canım Allah nasıl nasip ettiyse öylede olur inşallah hayırlı haberler alırız senden ama endişelenme düşünme hiç kendini oyalıcak bişeyler yap ben örgüye başladım mesela her kış başlarım ama bittiği çok fazla görülmemiştir

aynen cebellestim durdum resmen
medmus gonlune gore bir dr buldugun icin senin adina cok sevindim .Guvenmek cok onemli cunku
ins en kisa zamanda bebisin gelirde dogumuda o dr la yaparsin
gozun aydin canim SAglikla kucagina al ins.
canim ya yorum yapicam cunku kendim aklima geldim iliskiden 6-7 gun sonra basladi istah bende. hatta sizede yazmistim tv deki yemeklere agzim sulaniyor diye . ustelik o ara kan degerim 5 ti.

yakinimizda bir turk aile var esimin is yerinde arkadasi. Karisida hamileydi bugun sabah nisan gelmis
Hastaneye gitmisler . burda aksam 7:30 oldu hala bebek gelmemis. su gelmis ama sanci yokmus suni vermisler
oda cok canini yakmis. sonra epudral yapmislar rahatlamis.
4 cm acilma olmus sonra ne oldu bilmiyorum
benide heyecan sardi valla :)
aklim hastanede birazdan yine gidicez ne olmus diye.
Bebis pek bir nazli cikti. bekliyoz gelmiyor yeri rahat galiba

canım ya valla inanamzsın ya bugun beynım hamilelik belirtilerine calısıyo istem dışı olarak.. bır ara sag gogsumun ucuna ince ince batma hıssettım ama oyle bır kac sanıye hemen yok yok belirti deil diye kendimi ikna ettim biraz once sağ kasıgımda batma oldu gecti . ayy yani kırmızılar gelicek biliyorum aslında ama istemdışı yine kafama taktım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…