- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
canım ya valla inanamzsın ya bugun beynım hamilelik belirtilerine calısıyo istem dışı olarak.. bır ara sag gogsumun ucuna ince ince batma hıssettım ama oyle bır kac sanıye hemen yok yok belirti deil diye kendimi ikna ettim biraz once sağ kasıgımda batma oldu gecti . ayy yani kırmızılar gelicek biliyorum aslında ama istemdışı yine kafama taktım galiba..
kizlar bebis dogmus yarim saat once :)
benide bir heyecan sardi valla .
inşallah canım 5 gün geçsin olmazsa idrar testi yaparım ama asıl sorun bizim bu ay yatılı misafirimiz vardı biz çalışamadık sadece son 1 hafta çalıştık
ins . beynin oyun oynamiyordur canim ama istah benim ilk belitimdi
suanda kusmam yok gogus sismesi yok bir dik duramiyorum birde uyku
valla ben su kalp atisi gormeden inanamicam galiba.
hamile oldugumu bilmesem anlamam yani suan.
kasik batmasi bendede olmustu ama cok az
kızlar batıma 8 gün kaldı( listede 2 gun gec verdım batı ) bendeki psikolojil oldunu düşündüğüm su belirtiler var. normalde yemek yemegı seven bırı deılım cok az yemek yedıgım gıbı bırsey yemesem hıc umurum olmaz ama 2 gundur ınanılmaz acıkıyorum durmadan yemek yemek ıstıyorum. sağ kasıgımda batma oldu bugun ama cok kısa surdu bır kac sanıye aynı sekılde sağ gogus ucumda boyle degısık bır batma hıssı hıssetım bır kac sanıyeliğne. uykumda var bıraz ama dediğim gibi psikolojik hepsi umarım 8 gun sonra guzel haber alırım sabırsızlıkla bekliyorum. buarada ateş tablomda söyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım bende dpo8 e göre ateşin çok iyi baya yüksek gidiyor, ben senden ümitliyim bu ayyyyy :)
İnş o belirtiler de psikolojik değildir
canım ya gecen ayda atesım cok ıyıdı :) 36,8 di adet gunume kadar. adet gunu dustu :) buay oyle olmaz inşallah ümitliyim bu ay bakalım hersey kısmet aslında gıdıp kanda baktırsam mı dıyorum ama erken. bırde cift cizgi görmek istiyorum önce
Evet cnm ya çift çizgiyi görmenin hazzı daha başkadır, henüz göremesem de
Eğer kanda çıkmazsa çok büyük hüsran oluyor bence de bekle
kızlar batıma 8 gün kaldı( listede 2 gun gec verdım batı ) bendeki psikolojil oldunu düşündüğüm su belirtiler var. normalde yemek yemegı seven bırı deılım cok az yemek yedıgım gıbı bırsey yemesem hıc umurum olmaz ama 2 gundur ınanılmaz acıkıyorum durmadan yemek yemek ıstıyorum. sağ kasıgımda batma oldu bugun ama cok kısa surdu bır kac sanıye aynı sekılde sağ gogus ucumda boyle degısık bır batma hıssı hıssetım bır kac sanıyeliğne. uykumda var bıraz ama dediğim gibi psikolojik hepsi umarım 8 gun sonra guzel haber alırım sabırsızlıkla bekliyorum. buarada ateş tablomda söyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım bende dpo8 e göre ateşin çok iyi baya yüksek gidiyor, ben senden ümitliyim bu ayyyyy :)
İnş o belirtiler de psikolojik değildir
Yokh'un da dediği gibi tablo güzel gidiyor. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
hemde ne kadar guzel bır duygu gulmek ve aglamak arasında kalmıstım ben cıkmaz dıye beklerken cıft cızgıyı gormustum yıne aynı duyguyu yasamak ıstıyorum ama budefa sonu guzel bitsin...
Selam kızlar. Nasılsınız? İşlerim çok yoğun. Takip edemiyorum. Bugün acayip hissediyorum kendimi. Çok huzursuzum. Yerimde duramıyorum. Olumlu mu olumsuz mu onu da ayırt edemiyorum. Sadece gerginim. Hani birşeyler değişmeden önce gerginlik olur ya öyle:26: Hayırdır inşallah diyelim.
Medmuscum sana mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı. Doktoru beğenmene çok sevindim. Rahatlamışssındır ne güzel. Benim randevum da 22 sinde. Bakalım bana ne diyecek. Çikolata kisti olabilir demişti önceki bir doktor. Çok kalabalık oluyormuş. Doğru mu?
İnşallah canım rabbim bir daha öyle acılar göstermesin..
Carmellia hoşgeldin cnm,
bugün bende berbat hissediyorum kendimi hayır olsun.
battaşız senle 24 Kasım öğretmenler günü kutlaması şenlikli geçer inş
İnş hayırlı haberler alırsın doktordan canım yaa,
bende cuma gidicem bu polipler geçmediyse alınıyomuş fln ben yine araştırmacı kişilik iş başındydım
Nefret ediyorum kendimden çok korktum araştırmaz olaydım
sinir oldum kendime google den nefret ediyorum, yaşasın cehalet
Ay biz niye böyle ruh haline büründük yaaaa:18:Ne güzel kendimi gazlamıştım ben. Bence Telekominikasyon kurumuna dilekçe verelim. İkimizin internet erişimini kessinler. Olmayacak bu böyleKist polip derken ameliyata giricez bu gidişle
bu işler hiç belli olmaz canım Allah nasıl nasip ettiyse öylede olurinşallah hayırlı haberler alırız senden ama endişelenme düşünme hiç kendini oyalıcak bişeyler yap ben örgüye başladım mesela her kış başlarım ama bittiği çok fazla görülmemiştir
canım oncelıkle hayırlısı olsun bizim BAT lar aynı bende hala beklıyorum..fortel diye bi test var ve adetın gecmeden kesın sonuc verıyor bıraz pahalı ama beklemek ıstemıyorsan deger..ben aldım ve yarın yapcam cunku persembe randevu aldım doktordan gitmeden öğrenmek istiyorum ınsallah hayırlı haberler alırım ve sizinle de paylaşırım..dualarınızı beklıyorum ben her namazımın arkasına hepımıze edıyorum..Rabbım hayırlısını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?