- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
yesim canim allah uzun omurler versin bebege anali babali buyusun
bende kizimi tam 23 sate falan dogurdum suyum geldi hastaneye gitim 3 cm acikli vardi eve gonderdiler evimiz yakin diye bekleyin diye aksam belime vuran sancilar basladi hastaneye gitim 4 cm aciklik olmus tamam burdasin dediler durmadan suni sanci verdilermi benim belimin sancilari dayanilmaz oldu oluyorum diye agliyodum serumlar taktilar epuudural yaptilar anca 23 sate dogurdum ama o dogdugu an her aciyi unuturuyo
Bat 27 Kasım. Bu ay olmadı(( Hayırlısı
kızlar bugün kırmızılar geldihayırlısı benim önümüzdeki aya kaldı artık ama doktora başlıyorum sanırım 1 2 aydaha beklicez ...
Hayırlısı olsun, Ne kadarlık evlisin canım?
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya bende her namazdan sonra herkeze hayırlısından diye dua ediyorum canım ben 5 gün beklemek istiyorum çünki geçen ayda ilk defa 7 gün geçti senin adetlerin düzenlimi hiç geçikme oldumu şimdiye kadar canım bende hiç gecikme olmamıştı geçen ay ilk defa geçikti ama fıısss çıktı
5 aylık canım daha çok yeni
Evet çok yeniymiş , İnş bir daha ki aya güzel haberler alırsın :)
Kesinlikle katılıyorummm internetten uzak yaşamak istiyorum yaaa :113::113::113:
herşeyden bi haber ne güzel yaşayıp gidiyorduk nerden çıktı bu böyleeeeeeeeeee:126:
Çok doğru yazmışsınız kızlar dün hcg sonucunu göstermek için dr.da sıra bekliyorum yanımdada ben yaşlarda bi bayan sezeryan için gün almaya gelmiş "hamilemisin" dedi "evet ama kan değerim haftasına göre düşük çıktı" dedim saf saf baktı suratıma "test yapmadınmı" dedi "yaptııımm pozitif" dedim "e tamam o zaman hamilesin işte" dedi bişey demedim açıklasamda anlamıcaktı onun hali mi daha iyi benim halim mi bilemedim
Oznur msg38 nasilsiniz kizlar?
Oznur msg38 nasilsiniz kizlar?
canım iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda bebek çok iyi kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu , dün çok kötüydüm canım işten eve gittim saat 7 de yattım bi daha sabah kalktım bugün daha iyiyim çorbadan başka bişi yiyemiorumOznur msg38 nasilsiniz kizlar?
canım sende ateş ölçsene belki bu sayede tayin etmen kolaylaşır yumurta günleri açısından
canım iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda bebek çok iyi kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu , dün çok kötüydüm canım işten eve gittim saat 7 de yattım bi daha sabah kalktım bugün daha iyiyim çorbadan başka bişi yiyemiorum
selam kızlar nasılsınız var mı yeni hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?