Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Sagol canim
cok zorlanmis ama basta 4 cm olmus suni sanciyla sonra epudral vurmuslar ama oda bir yere kadar
daha veremeyiz demisler. o siradada suyu gelmis. ama cocuk kanala girmemis.
1 saatte ikinma alistirmas yapmis tabi sancilarda felaketmis.
sonra drlar esliginde yapmislar bu sefer. dr un teki karnina bastirmis artik
bebek cikmis plesata cikmamis bulamamislar sonra neysse cikarmislar
12 saat suren zorlu bir surenin ardindan dogurmuslar
yani kesinlikle cocuk dogmamis:) dogrulmus.
bunlari ogrenince sezaryan iyiymis dedim. elbette normal dogum guzel ama
kanala girmemis cocugada niye diretmisler anlamadim. bastan sezaryan yapsalarmis.

kızlar bugün kırmızılar geldi hayırlısı benim önümüzdeki aya kaldı artık ama doktora başlıyorum sanırım 1 2 aydaha beklicez ...

Canım benım 28-33 gun arası olur ama son 2 aydır 28 gunde bır oluyor bu ay ates ölçme yöntemını de uyguladım sanırım yıne 28 surecek bugün Bat gununm..hayırlısı artık..

Kesinlikle katılıyorummm internetten uzak yaşamak istiyorum yaaa :113::113::113:
herşeyden bi haber ne güzel yaşayıp gidiyorduk nerden çıktı bu böyleeeeeeeeeee:126:

Çok doğru yazmışsınız kızlar dün hcg sonucunu göstermek için dr.da sıra bekliyorum yanımdada ben yaşlarda bi bayan sezeryan için gün almaya gelmiş "hamilemisin" dedi "evet ama kan değerim haftasına göre düşük çıktı" dedim saf saf baktı suratıma "test yapmadınmı" dedi "yaptııımm pozitif" dedim "e tamam o zaman hamilesin işte" dedi bişey demedim açıklasamda anlamıcaktı onun hali mi daha iyi benim halim mi bilemedim

İşte bahsettiğim şey süper bir örnek olmuş

Son düzenleme:
Oznur msg38 nasilsiniz kizlar?
canım iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda bebek çok iyi kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu , dün çok kötüydüm canım işten eve gittim saat 7 de yattım bi daha sabah kalktım bugün daha iyiyim çorbadan başka bişi yiyemiorum

canım sende ateş ölçsene belki bu sayede tayin etmen kolaylaşır yumurta günleri açısından

aslında yumurtlama günümü farkediyorum galiba çünkü kasık agrım oluyor bu konuda tecrübesi olanlar bazı kadınlarda yumurtlama günlerinde kasık agrısı oldugunu söylediler.benim sıkıntım hani adetim gecti hamilemiyim şeklinde bi tarihim yok(

iyi akşamlar allah hayırlı etsin bebegini bizlerede nasibetsin eminim muhtesem bi duygudur bebeginiz kaç haftalık

selam kızlar nasılsınız var mı yeni hamişler

slm kızlar ben varıııım demek isterdim ama öylesine karıık bi durum içindeyimki anlatayım bakalım sizin fikriniz ne olacak önce belirtilerimi söyliyim mide bulantım çok var ama o bende normaldede oldugu için belirti olarak sayamasamda 29 yaşındayım bu yaşa kadar ne adet dönemimde nede başka bi dönemde böyle gögüslerimde agrı olmamıştı gögüslerimin yan tarafları sanki morarmışta kollarım denk gelince bile agrıyorum egilip kalkınca falan agrı oluyor bide acayip şiştiler e budurumda dedimki kesin hamileyim ama adetime 4gün falan kala silerken kagıda pembe leke çıkyordu 2gün bu şekilde oldu dün biraz daha arttı bugunde adetin son günderinde 3 saatte bir falan bi çeviz buyuklugunde bi leke oldu normalde bugun tam adet olmam gerekiyordu aslında akşam leke olsa ertesigün mutlaka normal adet olurdum bu şekilde 5gündür az az olması üstüne görme dedikleri şey olabilirmi kafam çok karışık sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm ama gögüslerimden dolayı ve 5gündür az az leke olmasından dolayı acaba diyorum bi fikri olan varmı ne olur bi yorum yapın

Merhaba arkadaslar ben de yeni uye oldum, mesajlarinizi zevkle okuyorum. benim bat`i da ekleyebilir misiniz. 10 kasim
cok sagolun, Allahim hepimiz icin hayirlisini versin insallah:)

Günaydın arkadaşlar. İnş bol hamişli bir gün olur hep beraber seviniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…