Günaydın arkadaşlar. İnş bol hamişli bir gün olur hep beraber seviniriz...
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
canım iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda bebek çok iyi kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu , dün çok kötüydüm canım işten eve gittim saat 7 de yattım bi daha sabah kalktım bugün daha iyiyim çorbadan başka bişi yiyemiorum
Canım süper bir haber tebrikler canımm 9 ay sonra bebeğini kucagına sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah darısı bizlerin başına :)
merhaba hanimlar nasilsiniz?
hadi gozun aydin darisi basima bende dinlesem cok mutlu olucam. gun sayiyorum adet bekler gibi ya
omrumuzde beklemekle geciyor
bugun dogum yapan arkadasi ziyaret ettik bir arkadasimla hediyesini verdik. bebisleri ayri yere aliyorlar burda
gittik onuda camdan gorduk . ay Allahim dedim su 35 haftacik cabuk gecsin
ya kizlar cok tuhaf oldum bir mucize resmen. ve ne kadar sansliyizki biz kadinlar bunu yasiyoruz
erkekler cok sey kaciriyor valla :)
cim kipir kipir ama kaygiyi ayni zamanda. 2 gundurde ikizlerle ilgili topige bakiyorum delimiyim neyim
kese 1 tane
İnşallah canım. batım geçeli 3 gün olmuştu bu sabah eşimle birlikte test yaptık ve ikinci çizgi bariz belliydi. Şimdide doktordan randevu aldım saat 11:30 da gidicez. Kan testini yaptırmadan kimseye söylemiyorum ilk size söyledim. Allahım inşallah herşey yolunda gider ve benim gibi bebek isteyen herkes kısa zamanda bu duyguyu yaşar.
Bu arada hani hamile kalanlar bir kişiyi seçiyodu ya hapsuu ben seni seçiyorum :))
canım hersey yolunda gidecek ama arkadaslardan okudugum kadarıyla kalp atısını duyana kadar bu endıse kolay kolay gecmıyor. ama endişe etme o günde gelecek bugun doktordan mutlu ayrılacaksın keseyı de gormezsen sakın panıkleme daha erken cunku simdiden seni uyarayım. ayrıca beni sectiğin için de teşekkürler inşallah hamişimdir ben geri sayımdayım 8. da hasta olmam lazım ben listeye 1 1yazdım gecıkme olursa dıye bakalım hersey kısmet. bende hamıle olurum ınsallahta hep beraber göbişlerimizi yarıstırrız :)
Kuzum ben iyiym sen nasılsın ?? canım inşallah dr a gittiğinde sende duyacaksın bebişin kalp atışlarını darısı başıma inşallah. :) tabii diğer arkadaşlarında valla bir bakarsın bu gidişte ikiz dermiş sana ay nasıl süpriz olur senin için :)
ya ben kaçgundur acayip rüyalar görüyorum dün ilk ruyamda işte bekliyorum gerı sayıma basladım gecıktı dıyorum arkadasıma test yapcam o vakıp bir WC ye gıdıyorum o ne kanamam var regl olmusum uyandım o an. sonra arkadaslarımla bıryerdeymısım yıne bırseyden kacıyormusuz sonra annem bulundu yanımda deligibi derece secmeyecalısıyorum bırsuru derece arasından ustelıkte pazarda. ay yaa kafaya taktım yıne galiba
hayir oldun canim bende cok ruya goruyorum ins bu ay bebis seninledir.
Allah isteyen herkese hemen versin ins. bekletmesin
kiz olsa amma surpriz olur ama hic ihtimal yok ailede ikiz yok cunku :)
gerci bakimida zor olur boyle diyimde hevesm kacsin :)
allah tamamına erdirsin:):)ne mutlu sana kacıncı denemede geldi bebein:):)
Güne güzel başladık :) Tebrik ederim sibel kerem darısı bizlerin başına
İnşallah canım. batım geçeli 3 gün olmuştu bu sabah eşimle birlikte test yaptık ve ikinci çizgi bariz belliydi. Şimdide doktordan randevu aldım saat 11:30 da gidicez. Kan testini yaptırmadan kimseye söylemiyorum ilk size söyledim. Allahım inşallah herşey yolunda gider ve benim gibi bebek isteyen herkes kısa zamanda bu duyguyu yaşar.
Bu arada hani hamile kalanlar bir kişiyi seçiyodu ya hapsuu ben seni seçiyorum :))
2. ayımızdı daha. Çok bekletmedi bizi bebeğimiz.
amin canım bebeğim 8+1 haftalık darıs hepinizin başına inş..iyi akşamlar allah hayırlı etsin bebegini bizlerede nasibetsin eminim muhtesem bi duygudur bebeginiz kaç haftalık
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
merhaba hanimlar nasilsiniz?
hadi gozun aydin darisi basima bende dinlesem cok mutlu olucam. gun sayiyorum adet bekler gibi ya
omrumuzde beklemekle geciyor
bugun dogum yapan arkadasi ziyaret ettik bir arkadasimla hediyesini verdik. bebisleri ayri yere aliyorlar burda
gittik onuda camdan gorduk . ay Allahim dedim su 35 haftacik cabuk gecsin
ya kizlar cok tuhaf oldum bir mucize resmen. ve ne kadar sansliyizki biz kadinlar bunu yasiyoruz
erkekler cok sey kaciriyor valla :)
cim kipir kipir ama kaygiyi ayni zamanda. 2 gundurde ikizlerle ilgili topige bakiyorum delimiyim neyim
kese 1 tane
amin canım bebeğim 8+1 haftalık darıs hepinizin başına inş..
tebrik ederim Allah hayırlı evlat nasip etsin..
saol canım seninde bişi kalmadı bebeğini görmene..
canıım kalp atışlarını duymana çok sevindim darısı başıma inşallah :) mide bulantı olayı kötüleşmiş galiba benımde en cok korktugum o hamılelıkte ama bebişim gelsinde herseye katlanırım bende sizler gibi. umarım kısa surede duzelırsın canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?