Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

haa şimdiden başlıyomuşuz cocugun mu var derdin vr
böyle derde kurban olayım ben kurbaaann

sen deneyimlisin yine ben daha acemiyim cok cok tedirginim :26:

bide benim oğluşum olcak yaa şimdiden sünnet telaşı sardı diyomuşum

kızlar nasılsnz burayı çok özledim..inş.güzel hbrler wardr teldn griyorum geçmişi okuyamadm notebook um serwiste öpyrum hepinizi..

slm kızlar ne olur banada dua et tatlım hakkıma hayırlısı bu sitede herkes bir kitle oluşturmuş hepimizin derdi aynı bebiş senin bebiş hayırlı olsun tatlım

kızlar günaydıııınn nasılsınız bakalım ??? ben bugune acayip duygular içinde uyandım son bırkac gun oldugu gibi yıne acayip ruyalar gördüm. aa birde inanamıyorum ama atesım 37 de sabitlendi 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com bence derecemde sorun var.. bu tablonun sonu hüsranla biterse bidaha da ateş ölcmüycem ölçmeye kalkarsam durdurun beni anacığım!!!!!!!

tablon super
yumurtlama gunun barız sırıtıyor burdayım dıye
gecen ayda böyle bellıydı

sabıt sabıt gıdıyor hadı hayırlısı az kalmış
müjdelı son olsun tablon

diğer topiktede yazdım bu tablo süper maşallah canım geliyooooooooooooooooooo

İyiyim canım sen nasılsın? Rüyaların hayrolsun, ateşin inş güzel haberler veriri bize...

diğer topiktede yazdım bu tablo süper maşallah canım geliyooooooooooooooooooo

canım gördüm onuda ay inşallah sonu iyi gelir inşallah hepimiz hamiş kalırız.

İyiyim canım sen nasılsın? Rüyaların hayrolsun, ateşin inş güzel haberler veriri bize...

bende iyiyim canım işteyim suan ama kurs var saat 12 ye kadar cıkacam şimdi hehe suni tenefus falan öğreticekler bize :)

bende iyiyim canım işteyim suan ama kurs var saat 12 ye kadar cıkacam şimdi hehe suni tenefus falan öğreticekler bize :)

Kurs işgüvenliği ile iligli sanırım. Bize de vermişlerdi kalp masajını falan öğretmişlerdi. Allah vermesinde oldu da öğrettiklerini uygulayacak olsam yapamam. O kadar soğukkanlı değilim :S

kizlar hergece action yasiyorum valla
dun gecede pompali tufekmi kalasnikof mu adinida bilmiyoum buyuk bir alet oldukca
onunla bir adam ariyordu ormanda beni Allahtan polisler geldi kelepceyi takti ellerine
ben bu aralar film izlemesem iyi olucak.

valla canim ruya yaristiriyoruz seninle bende cok umutluyum senden :)

kuzumnehir masallah ana kiz cok guzelsiniz kizinin ismi ne?
kac yasinda?

Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr,
Naber kızlar herşey yolundadır umarımmmmm ?

Maşallah size ikinizde çok tatlısınız ama kızın tam ısırmalık yerim onun göbişini ve yanaklarını

selam kızlarr..
geldim sonunda bende.. cenazemiz vardı kayınvalidemlerde kalıyorum kac gündür..
neler olup bitti burada biri özet gecse cok mutlu olurum

kuzumnehir anne kız maşallah cok güzelsiniz

canım başınız saolsun hapsuucum sana özet geçmiş bizleri sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım yeni hayat

Yeşimcim bende aynıyım canım ya her gece bir rüya karma karışık dün annemlerde otururken babam suriye Türkiye'yi vurabilir dedi bende etkilendim sanırım rüyamda savaş uçakları geçiyordu evin üstünden:18::18:

Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr,
Naber kızlar herşey yolundadır umarımmmmm ?

günaydın canım benim her zamanki gibi bulantı devam ama şuan çok yok gibi öğlene doğru çoğalar , sen nasılın bakalım..

günaydın canım benim her zamanki gibi bulantı devam ama şuan çok yok gibi öğlene doğru çoğalar , sen nasılın bakalım..

İyiyim canım yarınıda bitirip tatili iple çekiyorum bu hafta çok yoğundu,
Bulantılar çok rahatsız eder ya ama ben burdayım diyor annesiii geçecek bunlarda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…