anladim canim bende bayramdan sonra gidicem insallah bi sorun cikmasa
kizimda 6 haftada keseyi 7 haftada kalp atislarini duymustuk insallah hayirlisila hersey iyi olur hepimiz icin bugun kalp atisini 2 ay sonrada cinsiyetini konusucazyumurtala adet kese kalp cinsiyet dogum derken hep b isi insanin kaffasini kurcaliyo
haa şimdiden başlıyomuşuz cocugun mu var derdin vr
böyle derde kurban olayım ben kurbaaann
sen deneyimlisin yine ben daha acemiyim cok cok tedirginim :26:
bide benim oğluşum olcak yaa şimdiden sünnet telaşı sardı diyomuşum
Canım annen ve babana nezaman söyleyeceksin bebişi?
kardesime söyledim sen söle ben utanıyorum diye
valla tatlım benim yanmalarımda öyle başladı önce sürekli aclık sonra bulantı gibi tuhaf hisler
ayy inşallah inşallah diyelim
amerikada kuzeni var eşimin mesaj atmış eşime abi rüyamda gördüm sizi oglunuz olmustu diye
annemlere gittim gecen gün ve hala söylemedim babam dediki kızım seni rüyamda gördüm elimde bi bebek geliyodun göbeme oturttun oda burnumla gözümle oynuyodu dedi
senin için dua edip yatcam bugün bakalım ne görcem rüyamda :103:
kızlar günaydıııınn nasılsınız bakalım ??? ben bugune acayip duygular içinde uyandım son bırkac gun oldugu gibi yıne acayip ruyalar gördüm. aa birde inanamıyorum ama atesım 37 de sabitlendi 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com bence derecemde sorun var.. bu tablonun sonu hüsranla biterse bidaha da ateş ölcmüycem ölçmeye kalkarsam durdurun beni anacığım!!!!!!!
kızlar günaydıııınn nasılsınız bakalım ??? ben bugune acayip duygular içinde uyandım son bırkac gun oldugu gibi yıne acayip ruyalar gördüm. aa birde inanamıyorum ama atesım 37 de sabitlendi 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com bence derecemde sorun var.. bu tablonun sonu hüsranla biterse bidaha da ateş ölcmüycem ölçmeye kalkarsam durdurun beni anacığım!!!!!!!
diğer topiktede yazdım bu tablo süper maşallah canımgeliyooooooooooooooooooo
İyiyim canım sen nasılsın? Rüyaların hayrolsun, ateşin inş güzel haberler veriri bize...
bende iyiyim canım işteyim suan ama kurs var saat 12 ye kadar cıkacam şimdi hehe suni tenefus falan öğreticekler bize :)
Maşallah size ikinizde çok tatlısınız ama kızın tam ısırmalık yerim onun göbişini ve yanaklarını
selam kızlarr..
geldim sonunda bende.. cenazemiz vardı kayınvalidemlerde kalıyorum kac gündür..
neler olup bitti burada biri özet gecse cok mutlu olurum
kuzumnehir anne kız maşallah cok güzelsiniz
Yeşimcim bende aynıyım canım ya her gece bir rüya karma karışık dün annemlerde otururken babam suriye Türkiye'yi vurabilir dedi bende etkilendim sanırım rüyamda savaş uçakları geçiyordu evin üstünden:18::18:kizlar hergece action yasiyorum valla
dun gecede pompali tufekmi kalasnikof mu adinida bilmiyoum buyuk bir alet oldukca
onunla bir adam ariyordu ormanda beni Allahtan polisler geldi kelepceyi takti ellerine
ben bu aralar film izlemesem iyi olucak.
Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr,
Naber kızlar herşey yolundadır umarımmmmm ?
günaydın canım benim her zamanki gibi bulantı devam ama şuan çok yok gibi öğlene doğru çoğalar , sen nasılın bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?