İyiyim canım yarınıda bitirip tatili iple çekiyorum bu hafta çok yoğundu,
Bulantılar çok rahatsız eder ya ama ben burdayım diyor annesiii geçecek bunlarda inşallah
gunaydin arkadaslar
oznurcum ben 16 haftaya kadar mide bunaltisi yasadim kizimda ama masallah 3700 dogdu bebe k alicagi besinleri aliyo sen sikma canini insallah hemen gecer bunaltilar benim sabahlari sanki mide bunaltim olcak gibi oluyo sonra geciyo kizimda 6 haftada baslamisti bakalim bu bebis napcak benimde icimden benim bebisim oglanmis gibi hep geciyo ruyamda hep erkek bebek goruyorum cok istiyorum diyemi neee kizlar bu arada 1 hurc erkek bebek gisilerim var birgun bazi resimleri gecerim ben gecen hafta sonuna kadar kizima alis verise cikinca 2 bebek icinde yeni dogan aliyodorum ama hep erkekkiz olursa gisileri onlarin b bislerine saglarim artik
aaa cok iyi bende medikalparka gitmeyi dusunuyodum mine hanimin ucreti ne kadar canim bayramdan sonra gidicem bende insallah medikalparka esimin kuzenide gidiyo oda 8 haftalik hamile olmasi lazim hangi doktor sormadim onada daha ama mine hanima bende bi gidim hosuma giderse devamli ona giderim ben merkezde pelin sana gitim kizimda iyi ama ultrasonda kizimi cok gostermezdi bize cinsiyetini bile 20 haftada soyleye bildi anca
benim kizim varya onun icin birde hayirlisindan erkek evlant hep diledim allahtan tabi saglikli olsunda en onemlisi o
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaar. HamileyiiiiiiiiiimRabbime binlerce kez şükrolsun. Sabah kan vermiştim sonucum 1460 çıktı. Bayram ertesi çağardı doktorum. Şaşkınım ama çoooooook mutluyum.Burada bebek bekleyen herkese dua ettim ve edicem de.Rabbim sizlere de en kısa zaman da versin...
canım tebrikler aramıza hoşgeldin :)) Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Amin canım bu kez inş Rabbim kucağıma almayı nasib eder.Ve isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...
canım değerin çok iyi 4 haftalık var sanırım.dr ne dedi..
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaar. HamileyiiiiiiiiiimRabbime binlerce kez şükrolsun. Sabah kan vermiştim sonucum 1460 çıktı. Bayram ertesi çağardı doktorum. Şaşkınım ama çoooooook mutluyum.Burada bebek bekleyen herkese dua ettim ve edicem de.Rabbim sizlere de en kısa zaman da versin...
canım çok tebrik ederim.:)
Doktorum da çok iyi dedi. Daha önce bir düşüğüm olduğu için progestan alıyordum ona devam edicem. Bayram ertesi ultrasonla görebiliriz bir bakalım dedi. Çok şükür yaaa
cok saol canim acaba yarin gitsem 5 hafta keseye bakarmi bayramdan sonrayami biraksam
fiyat iyimis ben merkeze 30 vermistim gecen insallah artmazda gideriz oraya
canim tebrikler allah saglikla kucagina almayi nasip etsin allah tum isteyen arkadaslarimiza versin bebislerini
oo sen şimdiden bayram havasına girmişsindir :)) bende kullandım progestan ağır bi ilaç canım ilk zaman kötü yapıyor inş. sende öyle olmaz..
günaydııın kuzularr
canım hayırlı ugurlu olsuunnAllah sagsaşim kucagına almayıda nasip etsin
hapsuu gördüm seni rüyamdaaa
ama caddede koşuşturuyoduk çnkü bana herşey yakışır a katılmıştık
beraber bişeler yaptıgımıza göre aynı heycanı paylaşıcaz demektiryani inşallah öyledir
öznur canım benim mide bulantılaı ne zamn başlar bilmiyorum ama şuan bildigin oburum yani ağzım boş durmuyo :125:
ilk muayenede 58 kiloydum 1 hafta sonra gittim 59 kiloyum
herhafta 1 kilo alırsam yandık
Ayy canım çok tebrik ederim, günün güzel haberi geldi yaşasın
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?