- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Öyle gerçekten sonuç gelene kadar içim pır pırdır. Çok şükür güzel haber aldım. İnş en kısa zamanda sizler de güzel haberler alırsınız..
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaar. HamileyiiiiiiiiiimRabbime binlerce kez şükrolsun. Sabah kan vermiştim sonucum 1460 çıktı. Bayram ertesi çağardı doktorum. Şaşkınım ama çoooooook mutluyum.Burada bebek bekleyen herkese dua ettim ve edicem de.Rabbim sizlere de en kısa zaman da versin...
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaar. HamileyiiiiiiiiiimRabbime binlerce kez şükrolsun. Sabah kan vermiştim sonucum 1460 çıktı. Bayram ertesi çağardı doktorum. Şaşkınım ama çoooooook mutluyum.Burada bebek bekleyen herkese dua ettim ve edicem de.Rabbim sizlere de en kısa zaman da versin...
kızlar ben gedlim yoklugumda baya kaynatmıssınız nasılsınız bakalım ?
öznurcuğum canın çektıyse tabii ki herun yedıgın bırsey deil sonucta. birşey olmaz merak etme valla bende gelgit yasıyorum kan testı mı yapsam diye meraktan catlıycam cunku atesım 37 bugunde. bırde goguslerımde hasasıyet başladı bılemıyorum ya psikolojık cıkmaz umarım :))hoşgeldin canım yeni hamişimizi ktladık sen yokken :) benim mide aynı yine ama hamburger istedi canım inş. yerim..biliyorum çok sağlıklı değil ama belki yerim die istedim artık çorbadanda bıktım
öznurcuğum canın çektıyse tabii ki herun yedıgın bırsey deil sonucta. birşey olmaz merak etme valla bende gelgit yasıyorum kan testı mı yapsam diye meraktan catlıycam cunku atesım 37 bugunde. bırde goguslerımde hasasıyet başladı bılemıyorum ya psikolojık cıkmaz umarım :))
evrene pozitif mesj yollamaya devam
hapsu hamileee
hapsuu hamilee
hapsu hamileee......................
ben daha kahvaltı yapmadımdün gece yatana kadar yedigim icin hiç acıkmamışım
canım tebrikler allah analı babalı büyütsün adetin kaç gün geçmiştiki kan değerin süper çıkmış ikizmi yoksa
Tabloda bat 3 kasım yazıyor ama aslında 1 kasım. Gecikebiliyordu kullandığım iğne sebebiyle. Ama ilk hamileliğimde yaşadığım belirtiler olunca çok beklemedim kandan baktırdım. İkiz olur mu bilmiyorum :S Hayırlısını versin Rabbim...
nelerdi canım bu belirtiler yazsana lütfen :)
Bir de yüzümde çok güzel sivilceler çıkıyor. Minik minik bir sürü
benimde iştahım acıldı bırseyler yemezsem bayılacak gıbı oluyorum. ıstahı olan bırı hıc deılım. bunun dısında 2 gun once gogus ucuma sızı gırıp gecmıstı sımdı hasaslastılar. uyku halım var suan bıle gozumu kapasam hıc kacmaz uyurum. arasıra sağ kasıgma bır ıkı sanıyelıgne batma seklınde sızı oluyor ama tabii bunlar psikolojık de olabılır cunku 9 u adet gunum 11 dıye yazdım lısteye gecıkme olursa dıye :) bakalım daha once bukadar barız belırtı yasamamıstım inşallah sonu guzel gelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?