Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

meraba hanimlar
moraller bozuk galiba biraz, su akar yolunu bulur. Hrsey olucagina varir
birseyler icin kendimizide parcalasak zamani gelmeyince olmuyor maalesef.
Gecen gun yeni dogum yapmis arkadsi ziyarete gidince simdi benimde gunum dolmustu dedim
Aramiz cok yakindi. Aldirmasaydim belki yasardi benimle olurdu dedim.
Kendimi yine sucladim sapasaglam kalbi atan bebegimi korkularim yuzunden aldirdim.
keske kendi dusseydi ama ne biliyim 4-5 aylikken dogum yapabilirdim en iyi ihtimal 7 aylik dogmasi
belkide br sey olmadan yasardi enfeksiyon riski var dediler belki ufak antibiyotklerle gecerdi
belki turk Dr lara gitsem birsey olmayacati yada beklesem
ben hala soruyorum kendime ki bu karari nasil verdim. nasil yaptim bunu.
nasil kiydim. benim ahirette yatacak yerim yok aslinda cok kizginim kendime doktorlara
daha 3 ay olmustu spiral yerindemi diye kontrol ettirmeye.
nasil kaydi nasil oldu.
off icim yaniyor kizlar
cok uzgunum

Olmuşla ölmüşe çare yok derler canım,
Bunları düşünmek artık sadece hüzün verir sana,
Önemli olan şimdi karnındaki bebeğinin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesi,
Hiç bunları düşünüp kendini üzme artık emi,
Bebeklerinin sana ihtiyacı var bak ikinci geliyor artık daha yoğun bir anne olacaksın..

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdiden hepinizi bayramını kutluyorum sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim..ben şimdiden kutluyayım 1 hafta yokum bayram sonra 2 günde izinliyim 9 gün iyice bi dinlerim artık beni özleyin tamammı

Canlarım, bende bayramınızı şimdiden kutlarım,
İnş herkes güzel bir bayram ve tatil geçiriir, kendinize iyi bakın,
Herkesi çok öpüyorummm,
Bende Öznur gibi 9 gün yokum, özleyin beni anacımmmmmmm

Burda olmıcak arkadaslara ıyı bayramlar dılerım
oznurcum 9 gun yokmusun ozlıcez senı evde pc yokmu senın
bız evdeyız bır yere gıtımız yok Tatıle gezmeye gıden arkadaslara ıyı tatıler ıyı nayramlar

canım benim tembel kocam bi türlü internet için başvurmadı gerçi 3 yılda laptop aldık bi 3 yılda internet bağlattırır :)) ben biraz internet kurdu olduğum için eve pc istemiyor bizimki :))

Oznurcum sende hamılelıkte akıntı varmı bende sarı cok az akıntı var kızımda da olmustu doktora gıdınce soylesem mı normal mı hamılelerde akıntı

Oznurcum sende hamılelıkte akıntı varmı bende sarı cok az akıntı var kızımda da olmustu doktora gıdınce soylesem mı normal mı hamılelerde akıntı

canım ya kocişi anmasak internet bağlantısı açılmıycaktı artık evdede net var muhabbetin dibine vururuz artık :)) canım akıntım devam ediyor sürekli gebeliktendir sen daha tecrübeli olmalısın bu konuda..

oznurcugum nasılsın ??? bugun konusamadım ben onlıne olamadım pek :)ya bende cok az akıntı var sende ne zaman coğaldı akıntı? goguslerım agrıyo ılk kez bukadar cok gogus uclarıma sızı gırıyo arada bırde kaşıntı var off su bat gelse de bende ne oldugunu oğrensem keske

iyiyim canım karnım acıktı beyaz leblebiye talibim bugün çok bulantım oldu evet kimsecikler yoktu..canım akıntım adetimden önce vardı adetim geçtikten sonrada sürekli devam etti ve göğüslerde aynen dediğin gibiydi..ayyyy yoksaaaa :):):)

bende de akıntı var canım sarımsı.doktoruma sordum ben normal dedi.her gün değiştir çamaşrını.
pamuklu giyin bir de ütüleyip giyinirsek güzel olur

bende de akıntı var canım sarımsı.doktoruma sordum ben normal dedi.her gün değiştir çamaşrını.
pamuklu giyin bir de ütüleyip giyinirsek güzel olur

canım bende donumuza kadar ütülüyodum ama artık baş edemiyorum ütüyle vaz geçtim ütülemekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…