- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
meraba hanimlar
moraller bozuk galiba biraz, su akar yolunu bulur. Hrsey olucagina varir
birseyler icin kendimizide parcalasak zamani gelmeyince olmuyor maalesef.
Gecen gun yeni dogum yapmis arkadsi ziyarete gidince simdi benimde gunum dolmustu dedim
Aramiz cok yakindi. Aldirmasaydim belki yasardi benimle olurdu dedim.
Kendimi yine sucladim sapasaglam kalbi atan bebegimi korkularim yuzunden aldirdim.
keske kendi dusseydi ama ne biliyim 4-5 aylikken dogum yapabilirdim en iyi ihtimal 7 aylik dogmasi
belkide br sey olmadan yasardi enfeksiyon riski var dediler belki ufak antibiyotklerle gecerdi
belki turk Dr lara gitsem birsey olmayacati yada beklesem
ben hala soruyorum kendime ki bu karari nasil verdim. nasil yaptim bunu.
nasil kiydim. benim ahirette yatacak yerim yok aslinda cok kizginim kendime doktorlara
daha 3 ay olmustu spiral yerindemi diye kontrol ettirmeye.
nasil kaydi nasil oldu.
off icim yaniyor kizlar
cok uzgunum
Burda olmıcak arkadaslara ıyı bayramlar dılerım
oznurcum 9 gun yokmusun ozlıcez senı evde pc yokmu senın
bız evdeyız bır yere gıtımız yokTatıle gezmeye gıden arkadaslara ıyı tatıler ıyı nayramlar
selam kızlar bısey sorucm sızde oluyomu akıntm olmadgı halde camasırım ıslanyo selpak koyuyorum nıymd acaba
akıntın yoksa nasıl ıslaklık olurki anlamadığım için cevap yazamadım canım..
Oznurcum sende hamılelıkte akıntı varmı bende sarı cok az akıntı var kızımda da olmustu doktora gıdınce soylesem mı normal mı hamılelerde akıntı
canım ya kocişi anmasak internet bağlantısı açılmıycaktı artık evdede net var muhabbetin dibine vururuz artık :)) canım akıntım devam ediyor sürekli gebeliktendir sen daha tecrübeli olmalısın bu konuda..
oznurcugum nasılsın ??? bugun konusamadım ben onlıne olamadım pek :)ya bende cok az akıntı var sende ne zaman coğaldı akıntı? goguslerım agrıyo ılk kez bukadar cok gogus uclarıma sızı gırıyo arada bırde kaşıntı var off su bat gelse de bende ne oldugunu oğrensem keske
canım ya kocişi anmasak internet bağlantısı açılmıycaktı artık evdede net var muhabbetin dibine vururuz artık :)) canım akıntım devam ediyor sürekli gebeliktendir sen daha tecrübeli olmalısın bu konuda..
bende de akıntı var canım sarımsı.doktoruma sordum ben normal dedi.her gün değiştir çamaşrını.
pamuklu giyin bir de ütüleyip giyinirsek güzel olur
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi sayılır canım sen nasılsın..
bende iyiyim allaha şükür sabah bi ara geldi gittiler bana ama şimdi iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?