Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kizlar bayraminiz kutlu olsun.
bizim burda baya sonuk gecti tek degsiklik saclarimi kestirdim :)

cok guzel ciciler ama erken bence:) cinsiyet belli olsun gerci bu cici ikisinede olur :)

Kizlar Bana bi akıl verin 2,10,11 dusuk yaptim da önce söylemiştim normal Dusuk olmuştu doktor devam ede bilcrmizi söyledi bebek icin bugun oldu adet yok test yaptim negative kantedtini 2hafta da bekle diyo doktor ayın 6si bugun en son adetim 23,8,11.
3gun önce sağ tarafımdan cok asiri agri vardi ultrason la altan bakdi doktor ve yumurtalarını görmüş adetin Belki geliyor dedi bukadar gec yumurtlama oluyormu ya biriniz yardim edin

herzaman gec yumurtlama olur benim adete 4 gun kala yumurtlamisim vede tutmus
degerlendir bence sen ve iliskiden 15-16 gun sonra test yap. o zaman cikar

Kizlar herkese iyi bahramlar yarin benim bat heycanlı bekleyisteyim yani bakalim bayram hediyesi alabilecekmiyim ;-)

ins canim ya
dort gozle bekliyorum bende :)
sabah yap bakalim ne cikacak ins cift cizgiyi goursun.

Canim en erken cuma gunu yaparim testi kirmizilar gelmezse ama umutluyum bu ay sabah ates 37.1 cikti hersey kismet tabi . Ama kasiklarimda sislik hissim var goguslerimin sizlamasi gecti akintim da yok. Yani regl olursamda sasirmam

herzaman gec yumurtlama olur benim adete 4 gun kala yumurtlamisim vede tutmus
degerlendir bence sen ve iliskiden 15-16 gun sonra test yap. o zaman cikar

Inşallah canım çıkar defa son iki sabah acayip atesim yükseliyor haralet basiyor sanki bunlar ne belirtisi acaba

Canim en erken cuma gunu yaparim testi kirmizilar gelmezse ama umutluyum bu ay sabah ates 37.1 cikti hersey kismet tabi . Ama kasiklarimda sislik hissim var goguslerimin sizlamasi gecti akintim da yok. Yani regl olursamda sasirmam

Akintiya takilma canim benim hala yok akintim.
yani beliti kisiden kisiye degisiyor hatta gebelikten gebelige
ilk 2 gebelikte bulantidan felegim sasti simdi ne bulanti var ne kusma ins hep boyle gider

ilk 2 gebelikte bulantidan felegim sasti simdi ne bulanti var ne kusma ins hep boyle gider

Benim adetim 3 gün geçti.... Test yaptım,Negatif.... Fikri olan var mı?

kızlar ıltıhabım var benım ama bu sefer 14 gun gecıktı adetı m acaba usuttummu yoksa hamılemıyım 1 sene boyunca hep test yapım negatıftı artık umudu kestım bı kere de doktora gıttım fıtılle monodoxs verdı ılaç yan etkı yapınca bıraktım cıldımde kızarıklık ısılık gıbı yaptı bu ılaçı kullann varmı yaaa bıde fıtıl verdı 3 kere lulllandım hasta oldum b ıdaha da kullnmadım ama o ay tam zamnında geldı 2 yıılık evlıyız ama emın olamıyorm acaba mı dıyorum bıde ıltıhaplı olunca tedavı olursak hamiş kalabılırız dımı bıde ıltıhaplı olup hamiş kalnlar varmı lutfenn cvppp

Haklisin canim takmamam lazim ama iste kırmızıların gelmesinden korkuyorum . Umarim bu sekilde rahat gecer hamileligin ilk hamileligimde bulanti cok kotuydu bendede

B

Arkadaşlar az önce kahve renkli bi akintim geldi leklenmeye de benziyor ama devamı gelmedi yerleşim se kaç haftalikda oluyor

kızlar benim kocaman şiş bi göbeem var
sabahları sorun olmuyor ama akşamları hiç bi kotum olmuyo

Benim adetim 3 gün geçti.... Test yaptım,Negatif.... Fikri olan var mı?
valla benim basima geldigi icin ben herkese gec dollenme olabilir diyorum.:) Adet ekimin 10udu 10 gun sonra cift cizgiyi gordum adamakilli. oda ilki kadar koyu degildi kan icin bile bekle bence
bildigim kadariyla ihtihap olunca gebelik olmaz. spermleri olduruyormus
tedavi olursan tabiki hamis kalirsin. bende bir ara mantar olmustum vajinal fitil kullandim cok iyi geldi
ve kisa surede gecti
kızlar benim kocaman şiş bi göbeem var
sabahları sorun olmuyor ama akşamları hiç bi kotum olmuyo
kiz daha simdiden mi ne yaptin bacim 34 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…