Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

arkadaslar selam buyuk bir umitle bu ay olur mu diye bekliyorum ama olmayacak yine .35 yasindayim. 7-8 aydir adetlerim 25-26 gune indi ve baslamadan 1 hafta oncesinde kahverengi lekelenmeler oluyordu. doktorum belli yastan sonra bunlar olabiliyor dedi. umitle hamile kalmaya calisyorum ama yine lekelenmeler basladi( yerlesme kanamasi degil biliyorum.... sag kasik batmasi disinda hicbir belirtim yoktu. bu beklemek cok zor. hele belli yasa gelince umut azaliyor

öznurr wuu geceleride bizimlesin artık

yaa benmde akıntım hala devam ediyo ve kokuyo
günlük banyo yapasım geliyo.. benim dusum cok küçük boguluyorum sanki banyo yaparken

Kızlar sabah doktora gıdıcem ıcım sıkılıyo bı keseye falan bakar belkı doktor ınsallah hersey ıyı cıkar tamamen rahat olurum ben hıc boyle steres yapmazdım da su kan testı topıgını okuyayıım dedım yalancı dıs gebelıklerı okuyunca benımde ıcıme bı korku geldı yarın esım evde gıdıcem ınsallah doktor bulurum:18:

Insallah iyi haberler alacagina inaniyorum

merhaba arkadaşlar;umarım bu bayram hayırlı haberlere,müjdelere,hayallarin gerçekleşmesine vesile olur diyelim..
mucizesini bekleyen o kadar çok kişi var ki Allahım çok bekletme...

biraz sonra yola çıkıyoruzz herkese şimdiden iyiiiii bayraaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmlaaaaaaaaaarrrrrr bayram dönüşü bol hamişler olur inşaaaalllahhhhhhhhhh

Herkesın Kurban :Bayramını Kutlarım Arkadaslar

ıns Bol Hamıs Haberlerıde alırızz :)

Görusmek Dilegıyle

Doktora gıtım vıjınal ultrasonla baktı doktor yaramaz daha cok kucuk pek gorunmuyo dedı cumartesı yıne cagırdı ben dıs gebelık falan olmasın korkuyorum dedım sakın oyle seylerr dusunme hersey ıyı canını sıkma dedı doktor demın bı ıdrar testı yapım dedım obur cızgıden bıle koyu cıktı cızgım bugun ınsallah haftaya kucuk yaramazı gorurum

sımdıden herkeze ıyı bayramlar allah gonlumuzde duamız da aklımızda olan tum ısteklerımızı kabul eylesın ınsallah

gitmeseydiniz iyiydi

yalnız kalcaz deseneize.. ben bu bayram burdayım hiç biyerede gidemem

iyi yolculuklar hepinize.. iyi bayramlar.. bol bol kavurma yiyinn

teyzelerı mınıgıme hedıye aldım hastane cıkısı bebek mazasina girdim 18 tl den 15 indirimli aldim allah saglikla icine bebegimi koymayi nasip etsin hepimize insallah allah bekleyen tum arkadaslarimizin dualarini kabul etsin su mubarek gunlerde

Eklentiler

• $SAM_0549.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

gitmeseydiniz iyiydi

yalnız kalcaz deseneize.. ben bu bayram burdayım hiç biyerede gidemem

iyi yolculuklar hepinize.. iyi bayramlar.. bol bol kavurma yiyinn

Meleksen doktordan iti haberlerle donmene sevindim.bu defaya bebiside gorursun insallah. Nurgulce nasilsin?

ne güzel fotograflar canim:))

insallah rabbim bizlere de nasip etsin..cok tebrik ediyorum seni

Herkese iyi bayramlar kizlar bayramin 2gunu gorusuruz

Herkese iyi bayramlar.

17. gecikme gününde benim kırmızılar geldi nihayet. Darısı 4 ARALIK TA HAMİŞ KALMAYA. Bat 4 Aralık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…