evet sabah biraz karamsar bişiler olmuştu havalardandır dielim
havadan mıdır sudan mıdır 40 derece ateşim
vuuuuu çok ateşliyiz
canım gec dollenme olduysa bellı olmaya bılır en ıyısı adet tarıhının gecmesını bekle.
Kızlar sabah doktora gıdıcem ıcım sıkılıyo bı keseye falan bakar belkı doktor ınsallah hersey ıyı cıkar tamamen rahat olurum ben hıc boyle steres yapmazdım da su kan testı topıgını okuyayıım dedım yalancı dıs gebelıklerı okuyunca benımde ıcıme bı korku geldı yarın esım evde gıdıcem ınsallah doktor bulurum:18:
Doktora gıtım vıjınal ultrasonla baktı doktor yaramaz daha cok kucuk pek gorunmuyo dedı cumartesı yıne cagırdı ben dıs gebelık falan olmasın korkuyorum dedım sakın oyle seylerr dusunme hersey ıyı canını sıkma dedı doktor demın bı ıdrar testı yapım dedım obur cızgıden bıle koyu cıktı cızgım bugun ınsallah haftaya kucuk yaramazı gorurum
sımdıden herkeze ıyı bayramlar allah gonlumuzde duamız da aklımızda olan tum ısteklerımızı kabul eylesın ınsallah
gitmeseydiniz iyiydi
yalnız kalcaz deseneize.. ben bu bayram burdayım hiç biyerede gidemem
iyi yolculuklar hepinize.. iyi bayramlar.. bol bol kavurma yiyinn
Eki Görüntüle 285017
teyzelerı mınıgıme hedıye aldım hastane cıkısı bebek mazasina girdim 18 tl den 15 indirimli aldim allah saglikla icine bebegimi koymayi nasip etsin hepimize insallah allah bekleyen tum arkadaslarimizin dualarini kabul etsin su mubarek gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?