valla benim basima geldigi icin ben herkese gec dollenme olabilir diyorum.:) Adet ekimin 10udu 10 gun sonra cift cizgiyi gordum adamakilli. oda ilki kadar koyu degildi kan icin bile bekle bence
bildigim kadariyla ihtihap olunca gebelik olmaz. spermleri olduruyormus
tedavi olursan tabiki hamis kalirsin. bende bir ara mantar olmustum vajinal fitil kullandim cok iyi geldi
ve kisa surede gecti
kiz daha simdiden mine yaptin bacim 34 hafta var daha
Yesim nasilsin? Ben cok heycanliyim kirmizilar gelmedi henuz ayesimde 37.1 yine ay test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ay gelmesin cuma gunu test yapayim offf cook heycanliyim ya buay
Yesim nasilsin? Ben cok heycanliyim kirmizilar gelmedi henuz ayesimde 37.1 yine ay test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ay gelmesin cuma gunu test yapayim offf cook heycanliyim ya buay
Baya gecikmeden sona kirmizilarim göründü Eski hevesim de kalmadı olursa olur takmiyom artik
valla benim basima geldigi icin ben herkese gec dollenme olabilir diyorum.:) Adet ekimin 10udu 10 gun sonra cift cizgiyi gordum adamakilli. oda ilki kadar koyu degildi kan icin bile bekle bence
bildigim kadariyla ihtihap olunca gebelik olmaz. spermleri olduruyormus
tedavi olursan tabiki hamis kalirsin. bende bir ara mantar olmustum vajinal fitil kullandim cok iyi geldi
ve kisa surede gecti
kiz daha simdiden mine yaptin bacim 34 hafta var daha
bence sen kan testı yap canımcım
iyiyim canim bende bekliyorum seni temmuz annelerine transfer etmek icin :) ayin 11 iydi dimi hadi az kaldi ama bu aralardada calismayi kesme garanti olsun.Yesim nasilsin? Ben cok heycanliyim kirmizilar gelmedi henuz ayesimde 37.1 yine ay test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ay gelmesin cuma gunu test yapayim offf cook heycanliyim ya buay
canim bence sevinmelisin kurtaj oldu demistin daha cok bekleyebilirdin . bak duzene giricek ins bundan sonra. karamsar olmaBaya gecikmeden sona kirmizilarim göründü Eski hevesim de kalmadı olursa olur takmiyom artik
Kizlar herkese iyi bahramlar yarin benim bat heycanlı bekleyisteyim yani bakalim bayram hediyesi alabilecekmiyim ;-)
Canim en erken cuma gunu yaparim testi kirmizilar gelmezse ama umutluyum bu ay sabah ates 37.1 cikti hersey kismet tabi . Ama kasiklarimda sislik hissim var goguslerimin sizlamasi gecti akintim da yok. Yani regl olursamda sasirmam
kızlar benim kocaman şiş bi göbeem var
sabahları sorun olmuyor ama akşamları hiç bi kotum olmuyo
canım valla 28 gunde bır oluyorum bugun aslında batım ama ben 11 i diye yazmıstım garantı etmek ıcın :)iyiyim canim bende bekliyorum seni temmuz annelerine transfer etmek icin :) ayin 11 iydi dimi hadi az kaldi ama bu aralardada calismayi kesme garanti olsun.
canim bence sevinmelisin kurtaj oldu demistin daha cok bekleyebilirdin . bak duzene giricek ins bundan sonra. karamsar olma
bu ay ins tutar bebek.
canım sanada iyi bayramlar , bende şimdi heycanlandım günü 9 yazmıştın ama 2 gün erken yazdırdım demiştin yanlış hatırlamıyosam :)) hala kırmızılar yok o zaman ne var :))
canım bende öyleydim karnım acayip şişti amaşuan şişliğim geçti normal bi göbiş var sorana o benim göbeğim diyorumD
hapsuu gunaydın canım ates tablonu koysana merak ettım
cnm inşallahhh beklenen bebiş gelmiştirrrr :) hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz hamileyimmmmmmm die haykırmalarını :))
inşallah bende bu ay haykırırm hamileyimmmmmmmmmm die
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım sen istersin de ben koymazmıyım :) beni cok umutlandırdı ya umarım hayal kırıklıgı yasamam ama bu ayda olmazsa kısmet gelecek aya olur inşallah.
hapsuu gunaydın canım ates tablonu koysana merak ettım
cnm inşallahhh beklenen bebiş gelmiştirrrr :) hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz hamileyimmmmmmm die haykırmalarını :))
inşallah bende bu ay haykırırm hamileyimmmmmmmmmm die
valla tablon benıde cok umutlandırdı 14.gun catlamadan sonra ates super
bence yarında dusmezse sabah ıdrarınla test yap kesın sılk cızgın cıkar
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum
bence buyuk ıhtımal hamılesın
28 gunde oluyormussun yarın 30.gun
selam kizlar hapisu insallah bu ay seninde bebis gelmistir canim dualrimiz seninle
yesim canim temuz anneleri topigi varmi acilmis
oznurcum bende de o gobek vardi zaten simdi hepten cikti wikikiden hamile kotu aldim gecen gun geldime bluzzu
hapsuu canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bize
ben zayıf yapılıyım ama normaldede yemekten sonra göbegim cıkar.. bugün kahvaltıya gittik arkadasıma Allah sizi inandırsın bıraın düğme acmayı fermuarı bile indirdim
kendime iki kot alcam bende lastik belli böle beni cok kasıyo
kurbanın ilk günü yatın öglene kadar
ete mete sürmedim elimi hiç
benim hamişlik cevrede yayılmaya basladı dolayısıyla korku sardı beni :26: sürekli dua okuyorum felak nas sürekli dilimde:26:
Allahım hepimizi nazardan saklasın inşallah
aminn canımm
bizim gelin hamile bebiş kız karnı yayık cok belli degil öle ama gögüsleri koccaman olmuş
onunla aynı tarihte olan arkadasım var oda erkek karnı dik cıkmış arkadan belli olmuyo hamile oldugu sadece göbegi sis
benimde öyle olacak muhtemelen
annem hiç bulantı cekmedim ben sende cekmessin diyo insallah rahat hamilelik geciririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?