Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Yesim nasilsin? Ben cok heycanliyim kirmizilar gelmedi henuz ayesimde 37.1 yine ay test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ay gelmesin cuma gunu test yapayim offf cook heycanliyim ya buay

Yesim nasilsin? Ben cok heycanliyim kirmizilar gelmedi henuz ayesimde 37.1 yine ay test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ay gelmesin cuma gunu test yapayim offf cook heycanliyim ya buay

sabret güzelim inşallah iyi bi haber verirsin bize

hapsuu gunaydın canım ates tablonu koysana merak ettım

cnm inşallahhh beklenen bebiş gelmiştirrrr :) hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz hamileyimmmmmmm die haykırmalarını :))
inşallah bende bu ay haykırırm hamileyimmmmmmmmmm die

Aynen,bende bekleme taraftarıyım:)) Bakalım kısmet artık,bugün 4.günüm geçti..

iyiyim canim bende bekliyorum seni temmuz annelerine transfer etmek icin :) ayin 11 iydi dimi hadi az kaldi ama bu aralardada calismayi kesme garanti olsun.
Baya gecikmeden sona kirmizilarim göründü Eski hevesim de kalmadı olursa olur takmiyom artik
canim bence sevinmelisin kurtaj oldu demistin daha cok bekleyebilirdin . bak duzene giricek ins bundan sonra. karamsar olma
bu ay ins tutar bebek.

Kizlar herkese iyi bahramlar yarin benim bat heycanlı bekleyisteyim yani bakalim bayram hediyesi alabilecekmiyim ;-)

Canim en erken cuma gunu yaparim testi kirmizilar gelmezse ama umutluyum bu ay sabah ates 37.1 cikti hersey kismet tabi . Ama kasiklarimda sislik hissim var goguslerimin sizlamasi gecti akintim da yok. Yani regl olursamda sasirmam

canım sanada iyi bayramlar , bende şimdi heycanlandım günü 9 yazmıştın ama 2 gün erken yazdırdım demiştin yanlış hatırlamıyosam :)) hala kırmızılar yok o zaman ne var :))
kızlar benim kocaman şiş bi göbeem var
sabahları sorun olmuyor ama akşamları hiç bi kotum olmuyo

canım bende öyleydim karnım acayip şişti amaşuan şişliğim geçti normal bi göbiş var sorana o benim göbeğim diyorum D

selam kizlar hapisu insallah bu ay seninde bebis gelmistir canim dualrimiz seninle

yesim canim temuz anneleri topigi varmi acilmis

oznurcum bende de o gobek vardi zaten simdi hepten cikti wikikiden hamile kotu aldim gecen gun geldime bluzzu

canım valla 28 gunde bır oluyorum bugun aslında batım ama ben 11 i diye yazmıstım garantı etmek ıcın :)

canım yaa 9 unda batım dıye hesaplamıstım ama aslında bugun olması lazım 28 gunde bır oluyorum cunku bakalım yarında gelmezse hayırlı haberler gelebılır dıye dusunuyorum cunku atesım 2 gundur 37.1 de sabitlendi bakalım herseyın hayırlısı. kendimi cok kaptırdım ama onu farkettım esimde beni sakınlestırsın kırmızılar gelırse uzulmeyım dıye ben spermlerımle anlaştım buay bırsey olmaz kırmızılar gelıcek dıye benı gulduruyor.

37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım sen istersin de ben koymazmıyım :) beni cok umutlandırdı ya umarım hayal kırıklıgı yasamam ama bu ayda olmazsa kısmet gelecek aya olur inşallah.

cnm inşallahhh beklenen bebiş gelmiştirrrr :) hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz hamileyimmmmmmm die haykırmalarını :))

amin canım bebiş isteyen herkes hamileyiim diye bagırsın ben bu ay baya ben hamileeyiim diye bagırmıstım evrene mesaj gondermıstık yokh la beraber :)

37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım sen istersin de ben koymazmıyım :) beni cok umutlandırdı ya umarım hayal kırıklıgı yasamam ama bu ayda olmazsa kısmet gelecek aya olur inşallah.

valla tablon benıde cok umutlandırdı 14.gun catlamadan sonra ates super
bence yarında dusmezse sabah ıdrarınla test yap kesın sılk cızgın cıkar
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum
bence buyuk ıhtımal hamılesın
28 gunde oluyormussun yarın 30.gun

ay canım ya haklısın ama ben beklıycem gecsın bır kac gun daha zaten suan sadece nobetcı eczaneler acık persem be gunu test alıcam oglen arası dayanamayıp yapabılırım persembe gunu tabi kısmet regl olmazsam

selam kizlar hapisu insallah bu ay seninde bebis gelmistir canim dualrimiz seninle

yesim canim temuz anneleri topigi varmi acilmis

oznurcum bende de o gobek vardi zaten simdi hepten cikti wikikiden hamile kotu aldim gecen gun geldime bluzzu

saol iyi dileklerin için canım inşallah bebişim bebnimlerdirde göbek yarıstırırız :)

hapsuu canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bize

ben zayıf yapılıyım ama normaldede yemekten sonra göbegim cıkar.. bugün kahvaltıya gittik arkadasıma Allah sizi inandırsın bıraın düğme acmayı fermuarı bile indirdim
kendime iki kot alcam bende lastik belli böle beni cok kasıyo

kurbanın ilk günü yatın öglene kadar
ete mete sürmedim elimi hiç

benim hamişlik cevrede yayılmaya basladı dolayısıyla korku sardı beni :26: sürekli dua okuyorum felak nas sürekli dilimde:26:

Allahım hepimizi nazardan saklasın inşallah

canım allah seni ve tüm hamişlerimizi nazardan korusun...

valla bende zayıfım baya zayıfım hatta :) göbişim nasıl olur diye merak etmekteyım doğrusu ablamda benım gibi zayıf ilk hamileliğinde hamıle oldugu anlasılmıyodu 7 ayına kadar 9 aylık oldugundada basketbol topu yutmus gıbıydı karnı benımde oyle olur dıye tahmın edıyorum ama ben belli olsun ıstıyoruum :)

aminn canımm

bizim gelin hamile bebiş kız karnı yayık cok belli degil öle ama gögüsleri koccaman olmuş
onunla aynı tarihte olan arkadasım var oda erkek karnı dik cıkmış arkadan belli olmuyo hamile oldugu sadece göbegi sis

benimde öyle olacak muhtemelen
annem hiç bulantı cekmedim ben sende cekmessin diyo insallah rahat hamilelik geciririz hepimiz

amin canım inşallah bulantın fazla olmaz ben ilk hamıleliğimde hastanelık olmustum bulantı yuzunden ayy gozumu acamıyodum cok zordu ama bebişim benimle olsun ayni seylere katlanırım valla ..
buarada su karın seklı olayı dogru yaa ablamın ılk oğlu olmustu dedıgın gıbı dık ufak bır gobektı ikincisi kız oldu oda yayık ve daha şişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…