bende bende ikiz istiyoruuuuummm
canım 2.kez ebrik ederim senide
yaa ben hep ikiz ikiz istiyodum ama öle olsa belli olurdu demi ultrasonda :26:
ay cnm hayırlı olsn yerim ben o keseleri
Zaten Beta-HCG değerimde yüksek çıkmıştı. 5 haftayla uyumlular dedi, bir sürü yasak getirdi doktorİnş her ikisinide sağlıklı sıhhatli alırım kucağıma :18:
Hapsuuuuu okumadın mı mesajımı
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
baskı yok baskı yok lütfen kaynak yapmayalım:
Teşekkür ederim canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde tek de çiftte güzel.. Hala şaşkınım
leyle senin adına çok sevindimsenin profil resminde de içine doğmuş gibi çok bebek var benimkide öyle inşallah benim profil resmimde bana ikiz getirir
kızlar herkese teşekkür ediyordum darısı isteyen herkesin başına inşallah herkesın mesajını okuyacayım ama annemle kavga etmekten okuyamadım birazda işim var bırazdan döneceyım hepinize kusura bakmayın
saat 16:00 da alacağın kan testi de seni rahatlatır ve rahat bir hamilelik geçirirsin umarım..tebrikler tekrar.
canım çok tebrik ederim.inşallah bize de uğurlu gelirsin.peşinden bizler de hamile kalırız.:)
kızlar herkese teşekkür ediyordum darısı isteyen herkesin başına inşallah herkesın mesajını okuyacayım ama annemle kavga etmekten okuyamadım birazda işim var bırazdan döneceyım hepinize kusura bakmayın
Canıııııııııım çok mutlu oldum.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin. Bu arada ben de doktordan geldim,ve keseleri gördüm. Keseleri diyorum çünkü 2 tanelerİkizlere hamileyim. İnş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasib eder ikisini de...
tatlım tebrik ederimmmm çok sewindimyaa maşallahhhh bizlerede duanı esirgeme lütfen
hapsuu cnm inan çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşlh.darısı bizlere...tebrik ederim
kızlar kan dakı degerım 501,29 cıktı.
doktorunla görüştünmü cnm belki seninde ikizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?