canımmm tebrik ederim hayırlı olsun ..bende küçüklüğümden bu yana hep ikizim olsun istiyorum ama daha 1 tanesi nasip olmadıinşallah benimde ikizim olurr :) dualarını esirgemelütfen bizler için
yarın gideceyım doktora canım bugun aramadım annemle kavga ettım ondan moralim bozuk.
kızlar kan dakı degerım 501,29 cıktı.
İnş canım, tez zaman da göbüşleriniz sağlıklı sıhhatli bebeklerle dolar
Neden kavga ettin bilmiyorum ama sıkma canını, bebeğini düşün, bu güzel haberin tadını çıkar :)
buarada bende ıkı kişiyi sobeliyorum ıcımden ıkı ısım gecıyor bırı yokh diğeride carmellia :)
Heyooooo teşekkürler canımmmm. Ay ben senin sonucunu beklerken ellerim buz kesti, gümbür gümbür kalbim attı, kendiminkinde ne yaparım Allah bilir
Yaaa ikiz süper birşey. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bugün benim de bir arkadaşım ikiz doğurdu. Çok süper. Bir kız bir erkek:13:
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
kızlar kan dakı degerım 501,29 cıktı.
canım ya kan değerinde süperrr annenede çok takma kafanı anneler ara sıra üzerler :))
leyl_eeee çok sevindim ikizlerine maşşalaahh...
Canim tesekkurles valla hala inanamiyorum hamile olduguma sen belki degerden anlarsin sence kac haftaliktir . Yarin doktora gidiem keseyi gormez herhalde ama umarim bukez dogru yerde olusmustur onu da ogrensem rahatlaycam
kızlar resım nasl yuklenyo testı gondrıcm
canım yapamadm ama testte cıft cızgı cıktı hemen belırdı dondum kaldm
canım yapamadm ama testte cıft cızgı cıktı hemen belırdı dondum kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?