Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canımmm tebrik ederim hayırlı olsun ..bende küçüklüğümden bu yana hep ikizim olsun istiyorum ama daha 1 tanesi nasip olmadı inşallah benimde ikizim olurr :) dualarını esirgemelütfen bizler için

İnş canım, tez zaman da göbüşleriniz sağlıklı sıhhatli bebeklerle dolar

Neden kavga ettin bilmiyorum ama sıkma canını, bebeğini düşün, bu güzel haberin tadını çıkar :)

canım ya annemın oldum olası huyudur en guzel gunumde mutlaka sorun cıkartıp benı uzecek bırsey bulur ustelık suadan sebepten seye konuda su annem hastanede calıusıyo ben testı orda bedavadan yaptırbaılıyorum cunku annemın ısı tahlılerı kaydetmek ben suprız olsun dıye ozelde yaptım soylemedıgı laf kalmadı.

buarada ikizleirn geliyor super bende cok ıstıyorum ıkız olmasını ama kısmet tabii bence ıkız deil degerım dusuk cunku

buarada bende ıkı kişiyi sobeliyorum ıcımden ıkı ısım gecıyor bırı yokh diğeride carmellia :)

Heyooooo teşekkürler canımmmm. Ay ben senin sonucunu beklerken ellerim buz kesti, gümbür gümbür kalbim attı, kendiminkinde ne yaparım Allah bilir

canım ya aynen bende kk dekı arkadaslardan test sonucu bekledıgımde oyle oluyordum kenımde ıse sadece bır korku vardı tek cizgi korkusu okadar ama cok guzel bir duygu umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebişine kavusur

Yaaa ikiz süper birşey. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bugün benim de bir arkadaşım ikiz doğurdu. Çok süper. Bir kız bir erkek:13:

Sana da sağlıklı sıhhatli nasib etsin Rabbim. Benimde abimin ikizleri var çok ciciler. Bir kız bir erkek,henüz 7 aylıklar.Gerçekten zor ama bir o kadar da güzel.Her şeye rağmen inş her ikisinide sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma

hapsucum hamılemısın cok sevındım malum kurban bayramı gırdı araya fazla gıremdım sımdı daha fırsat buldum allah herkese bebek nasıp etsın kucaklarımıza almayıda nasıp etsın bende daha bırsey yok bakalım beklemedyım ıns benımde bırgn bebegım olur sızler benım umud ısıgımsınız kendınıze ıyı bakın ayrın gorusurzzz canalrr

hapsuu tebrık ederım canım ınan senın kadar sevındım bende.... ınsallah bende hayırlı haber alırım 17 sı benım ne olur allahım banada nasıp etsın......

canım ya nasıl sevindim anlatamam sanki yeniden hamile kaldığımı öğrendim :)) tebrik ederim rabbim doktordan hayırlı haberler almanı nasip etsin

canım ya kan değerinde süperrr annenede çok takma kafanı anneler ara sıra üzerler :))
leyl_eeee çok sevindim ikizlerine maşşalaahh...

Canim tesekkurles valla hala inanamiyorum hamile olduguma sen belki degerden anlarsin sence kac haftaliktir . Yarin doktora gidiem keseyi gormez herhalde ama umarim bukez dogru yerde olusmustur onu da ogrensem rahatlaycam

Canim tesekkurles valla hala inanamiyorum hamile olduguma sen belki degerden anlarsin sence kac haftaliktir . Yarin doktora gidiem keseyi gormez herhalde ama umarim bukez dogru yerde olusmustur onu da ogrensem rahatlaycam

canım değerim 657 çıktığında dr 4 haftalık demişti seninkide tahminen 4. haftasında falandır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…