bende merakla bekliyorum bugun ayin 10 dun du dimi reglin hadi yapta cevap yaz:)
canim bazi Dr boyle iste maalesef sacmalayabiliyorlar.
degistir kesinlikle . ben bu konuda sansliyim degerim 5 ciktiginda bile olabilir dedi bana ve hamileyim iste:)
Selam cnm hoşgeldin,
Hadi bakalım yeni çalışçma dönemin hayırlı olsun inşşş bu ay bebiş gelirrr :)
sağol canım inşallahhhhh bu ay çalışmlarımız ikidir sabaha denk geldi bakalımbelki etkisi olur
merhaba arkadaşlar geçimişe biraz göz attım merci canım gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin , hapsuucum sende bana göre hamilesin ama bilirim tereddütleri anlıyorum seni ama gel bi deli ceseretiyle yap şu testi :)) görelim hep birlikte pozitifi başlayalım sonra kutlamalara :))
ben bugün ve yarında izinliyim şuan annemdeyim sabah sağlık ocağına gittik gebelik kaydımı yaptırmak için , bayramda iyiydim ama dün itibariyle bizimki ben burdayım çok sefa sürdün dedi( midem çok kötü hiç bişi yiyemiyorum yediğimde lavaboya gidiyor napalım çekecez artık sizlere slm vereyim dedim eve gidince tekrar nete girerim umarım güzel haberler görücem eve gidince öptüm hepinizi..
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
teşekkür ederim öznurcum, şimdi de bir heyecanla bebişlerimizi kucağımıza almayı bekleyeceğiz,
baharı merakla bekliyorummmm
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
tebriklerrrrrr canım. hiççç kötü şeyler düşünme tamam mı? herşey yolunda gider inşallah. bu topik, topik sahibine de uğuru geldi böylece.
HAYIRLI UĞURLU olsunn Allah tamamnına erdirsin yanlış yerde niye oluşsun iyi düşün iyi olsunn ne mutlu sanaa
gorunur canim benim 4+4 tu gorundu minnacik kesemiz:)canım doktordan randevu aldım pazartesi gününe, kuzenim 2 gebeliğinde de bu doktora gitmişti, bakalım inşallah memnun kalırım. benim hesabıma göre ise pazartesi 5+5 olucak keseyi görebilir miyim acaba???
canım tebrikler allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindim darısı başıma ve başımıza
CANIM TEBRIKLER ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN OLUMLU DUSUN HERSEY OLUMLU OLSUN CANIM BAK SANA DEMISTIK BEBIS GELDI DIYE ICIMIZZE DOGDU HEPIMIZINALLAH KORUSUN BEBISINI HERSEY IYI OLSUN
:118::118::118::119::119::119::124::124::124::124:
burdan bu kadar sevgi gösterisinde bulunabiliyorum
canım tebrik ederimm.. Allahım devamını gatirsin inşallahh
enişte beye ne dicen
Hapsucum Allah sağlıkla sıhhattel kucağına vermeyi nasip etsin inşallah çok sevindim inan kötü şeyler düşünme herşey yolunda gidicek ve sen o kuzuyu kucağına alacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?