Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende merakla bekliyorum bugun ayin 10 dun du dimi reglin hadi yapta cevap yaz:)

canim bazi Dr boyle iste maalesef sacmalayabiliyorlar.
degistir kesinlikle . ben bu konuda sansliyim degerim 5 ciktiginda bile olabilir dedi bana ve hamileyim iste:)

canım doktordan randevu aldım pazartesi gününe, kuzenim 2 gebeliğinde de bu doktora gitmişti, bakalım inşallah memnun kalırım. benim hesabıma göre ise pazartesi 5+5 olucak keseyi görebilir miyim acaba???

kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı

teşekkür ederim öznurcum, şimdi de bir heyecanla bebişlerimizi kucağımıza almayı bekleyeceğiz,

baharı merakla bekliyorummmm

tebriklerrrrrr canım. hiççç kötü şeyler düşünme tamam mı? herşey yolunda gider inşallah. bu topik, topik sahibine de uğuru geldi böylece.

teşekkür ederim öznurcum, şimdi de bir heyecanla bebişlerimizi kucağımıza almayı bekleyeceğiz,

baharı merakla bekliyorummmm

canım hamileyimmm ıkıncı cızgı hıc beklemeden cıktı diğerinden az bıraz solgundu ama cıktı

HAYIRLI UĞURLU olsunn Allah tamamnına erdirsin yanlış yerde niye oluşsun iyi düşün iyi olsunn ne mutlu sanaa

tebriklerrrrrr canım. hiççç kötü şeyler düşünme tamam mı? herşey yolunda gider inşallah. bu topik, topik sahibine de uğuru geldi böylece.

canım ya cok heycanlıyııımm anlatamam kan verdim 4 te cıkacakmıs sonucu

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindim darısı başıma ve başımıza

CANIM TEBRIKLER ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN OLUMLU DUSUN HERSEY OLUMLU OLSUN CANIM BAK SANA DEMISTIK BEBIS GELDI DIYE ICIMIZZE DOGDU HEPIMIZIN ALLAH KORUSUN BEBISINI HERSEY IYI OLSUN

HAYIRLI UĞURLU olsunn Allah tamamnına erdirsin yanlış yerde niye oluşsun iyi düşün iyi olsunn ne mutlu sanaa

canım teşekkürler evet haklısın ama ilk hamileliğim oyle olmustu ve 7 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kalmıstım onun korkusu var ama bu defa aynisi olmayacak inşallah :)

canım doktordan randevu aldım pazartesi gününe, kuzenim 2 gebeliğinde de bu doktora gitmişti, bakalım inşallah memnun kalırım. benim hesabıma göre ise pazartesi 5+5 olucak keseyi görebilir miyim acaba???
gorunur canim benim 4+4 tu gorundu minnacik kesemiz:)

ay iste bu agac olduk deydi vallaha:)
cooook tebrik ederim canim hissediyordum ya cok mutlu oldum vallahi senden cok oldum
1 hafta sonra keseyi goruceksin ins hic kotu seyler getirme aklina :)
kiz olursada nazli koy adini :))
hadi seni temmuz annelerine transfer ediyoruz bavullari topla :)))))))))

:118::118::118::119::119::119::124::124::124::124:

burdan bu kadar sevgi gösterisinde bulunabiliyorum
canım tebrik ederimm.. Allahım devamını gatirsin inşallahh

enişte beye ne dicen

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindim darısı başıma ve başımıza

CANIM TEBRIKLER ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN OLUMLU DUSUN HERSEY OLUMLU OLSUN CANIM BAK SANA DEMISTIK BEBIS GELDI DIYE ICIMIZZE DOGDU HEPIMIZIN ALLAH KORUSUN BEBISINI HERSEY IYI OLSUN

çok teşekkürler arkadaslar darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlara inşallah

Hapsucum Allah sağlıkla sıhhattel kucağına vermeyi nasip etsin inşallah çok sevindim inan kötü şeyler düşünme herşey yolunda gidicek ve sen o kuzuyu kucağına alacaksın :)

:118::118::118::119::119::119::124::124::124::124:

burdan bu kadar sevgi gösterisinde bulunabiliyorum
canım tebrik ederimm.. Allahım devamını gatirsin inşallahh

enişte beye ne dicen

ay cok teşekkürler canım ya esım sezmıs gıbı tam testın ustune eve geldı elımde testle kaldım dayanamadın yaptın deılmı ne cıktı dedı gosterdım anlamam kı dedım cıft cızgı dedım hamıle oldugumu gosterıyo yanı sen hamılemısın dedı evet dedım yanı ben baba mı oluyorum evet dedım. sarıldı bırden bana cook sevındı

oleeeyyyyyyyyyyyy tebriklerr canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh darısı başımızaa

Hapsucum Allah sağlıkla sıhhattel kucağına vermeyi nasip etsin inşallah çok sevindim inan kötü şeyler düşünme herşey yolunda gidicek ve sen o kuzuyu kucağına alacaksın :)

amin canım ya darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…