oleeeyyyyyyyyyyyy tebriklerr canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh darısı başımızaa
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
ay cok teşekkürler canım ya esım sezmıs gıbı tam testın ustune eve geldı elımde testle kaldım dayanamadın yaptın deılmı ne cıktı dedı gosterdım anlamam kı dedım cıft cızgı dedım hamıle oldugumu gosterıyo yanı sen hamılemısın dedı evet dedım yanı ben baba mı oluyorum evet dedım. sarıldı bırden bana cook sevındı
hapsu canım cok mutlu oldm tebrıkle saglıkla kucagna alırsn umarım
Olleeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
Biliyodum canım biliyodum bak işte geldi bebişin
Allahım inş kucağına almayı nasip etsin
Çok mutlu oldum canım anlatamam...
İnş darısı başımızaaaaaaa..
kızlar evdeki internet calısmadı ya anlamsız sekilde yazamadım erken ve sonuc HAMİLEYİİİMMMM cift cizgiyi gordum aksama resmini de koyacam ay inşallah bir aksılık yasamam ilk bebeiğim gibi yanlıs yerde olusmamıstır umarım sımdıden korkular sardı
burnumun ucu sızladı
cok duygusallastım cookk
benimki sarılamamıştı garibim suratıma dikti gözlerini tuhAf tuhaf gülüp durdu
canım yaa sakın ağlama :) evet benımkıde sasırmıstı beklemıyodu hıc guzel süpriz oldu ay hersey yolunda gıder ınsallah 4 du sabırsızlıkla beklıyorum kan testı sonucu cıkacak :)
Canıııııııııım çok mutlu oldum.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin. Bu arada ben de doktordan geldim,ve keseleri gördüm. Keseleri diyorum çünkü 2 tanelerİkizlere hamileyim. İnş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasib eder ikisini de...
ya ikiz mi? ay ne guzel canim gozun aydin olsun. kac haftalikken gordun?
cok sevindim senin adinada ne guzel bol hamisli topik olduk ya
Canıııııııııım çok mutlu oldum.Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin. Bu arada ben de doktordan geldim,ve keseleri gördüm. Keseleri diyorum çünkü 2 tanelerİkizlere hamileyim. İnş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasib eder ikisini de...
kızlar cok teşekkür ederim
pnrali canım sende yap test artık inşallah gelicek senden de guzel haber
Yokh canım inşallah senden de bu ay geliek güzel haberler darısı tüm isteyen arkadasların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?