canım ya benimde dün olmam gerekiyordu yapayım mı gebelik testi hapsuu kan testini erken yapma dedi gebelik testini soramadım hayal kırıklığına uğramam için bekle dedi bana bende senin gibi sabredemiyorum çok heyecanlıyım
kızlar sat 10.30da kahvaltıya oturduk arkadaslarla saat 12 de kalktık
kocam dahil herkes şok öğle yemegini bile çıkardım aradan
persembe regl gününse bu gelenin yerleşme kanaması olma ihtimali var tatlım.. bekle bakalım devamında neler olacak
Canim recel deilde biz macununu yapiyoruz inanilmaz guzel oluyor. Turkiyede bilmiyor galiba ama kibrisin macumlari cok huzeldir ornegin turunc macunu. Patlican macunuvs. Yolunuz kibrisa duserse mutlaka deneyinişin zor senin kuşum o zmn
annemin mide bulantısı olmamıs hiç sadece agzının tadı kötüymüş benimde öle olcak galiba ama bu yememe engel olmuyo
hiç yaş ceviz reçeli yedniz mi??
çok saglıklıymış tadı biraz tuhaf ama :26:
Canim recel deilde biz macununu yapiyoruz inanilmaz guzel oluyor. Turkiyede bilmiyor galiba ama kibrisin macumlari cok huzeldir ornegin turunc macunu. Patlican macunuvs. Yolunuz kibrisa duserse mutlaka deneyin
canım ben 2 senedir söyle deniz-kum-güneş tatili yapmadım bu sene Allah kısmet ederse bebişimizle güzel bi tatil yaparız
ben kıbrısı merak ediyorum denizi çok güzel diyorlar.. kısmet belki yolumuz o tarafa düşer
Canim gelin valla gezeriz beraber evet sahili cok guzel buranin benim favorim karpaz orda altin kumsal var . Gelecek olursaniz bir gun mutlaka haberim olsun ;-)
gunaydın kızlar.... bır haftadır kahverengı akıntım var peçeteye pembe akıntıda geldı bende hıç olmadı bugune kadar... hamılelık belırtılerınde varmı bu.... persembe regl gunum:18:..... ne dıyorsunuz.... cok ıstıyorum hamıle olmak......
kızlar günaydın pnrali tebrikler cnm değer gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben dün akşamda dayanamayıp gebelik testi yaptım.2.çizgi hemen çıktı.İnşlh.bir hsrana uğramam.sabah sabah gittim kanımıda verdim bakalım kaç çıkıcak var mı yokmu? hayırlısınla inşlh.
canım merhaba,
benimde implantasyon kanamam oldu yani yerleşme kanaması. reglim geciktinden sonra oldu bende. regl kanamamdan çok farklıydı, lekelenme şeklinde ve kahverengiydi. ve şimdi hamileyim. bence sen regl günün geçtikten sonra hemen bi test yap. inşallah bebeğin seninledir.
hayirli olsun canim cok sevindimkızlar günaydın pnrali tebrikler cnm değer gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben dün akşamda dayanamayıp gebelik testi yaptım.2.çizgi hemen çıktı.İnşlh.bir hsrana uğramam.sabah sabah gittim kanımıda verdim bakalım kaç çıkıcak var mı yokmu? hayırlısınla inşlh.
gunaydın kızlar.... bır haftadır kahverengı akıntım var peçeteye pembe akıntıda geldı bende hıç olmadı bugune kadar... hamılelık belırtılerınde varmı bu.... persembe regl gunum:18:..... ne dıyorsunuz.... cok ıstıyorum hamıle olmak......
Kimse yokmuuu,......
Nasıl cnm bulantı durumun?
Bir acayip canim durmadan birseyler yemek istiyorum yerken basliyo bulanmaya ya inanamazsin ruyamda bile yemek goruyorum ;-)
Bir acayip canim durmadan birseyler yemek istiyorum yerken basliyo bulanmaya ya inanamazsin ruyamda bile yemek goruyorum ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?