Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

off arkadaşlar şu dünyanın tükiyenin halini yaşananları gördükçe bazen bu dünyaya çocuk getirmenin aslında ona haksızlık yapmak olduğunu düşünüyorum.çünkü hiçte iyi bir dünyada yaşamıyoruz..2011 in sonları hep kötü haberler..
moralim bozuluyor..2012 ile yeni temiz güzel bir sayfa açılır inşallah,terörün olmadığı,felaketlerin yaşanmadığı,ahlakın bozulmadığı,insanların açlıktan ölmediği bir dünya...

canım benim bat 10 kasım ama ben listeye 15 yazdırmıştım.oyüzden erken yapmışım gibi görünüyor...hayırlısı inşlh...

Gunaysin kizlar napiyorsunuz ben tembellik yapiyorum esim yatmami istedi o yaparmis isleri valla yasadim ;-)

gunaydın kızlar.... bır haftadır kahverengı akıntım var peçeteye pembe akıntıda geldı bende hıç olmadı bugune kadar... hamılelık belırtılerınde varmı bu.... persembe regl gunum:18:..... ne dıyorsunuz.... cok ıstıyorum hamıle olmak......

kızlar sat 10.30da kahvaltıya oturduk arkadaslarla saat 12 de kalktık
kocam dahil herkes şok öğle yemegini bile çıkardım aradan

persembe regl gününse bu gelenin yerleşme kanaması olma ihtimali var tatlım.. bekle bakalım devamında neler olacak

Canim ya neguzel bende oyle olabilsem keske. Bir iki sokum birsey yerkenden midem bulaniyo haraket edincede simdinden ufaklik benimle ugrasiyor ;-)

işin zor senin kuşum o zmn
annemin mide bulantısı olmamıs hiç sadece agzının tadı kötüymüş benimde öle olcak galiba ama bu yememe engel olmuyo

hiç yaş ceviz reçeli yedniz mi??
çok saglıklıymış tadı biraz tuhaf ama :26:

Canim recel deilde biz macununu yapiyoruz inanilmaz guzel oluyor. Turkiyede bilmiyor galiba ama kibrisin macumlari cok huzeldir ornegin turunc macunu. Patlican macunuvs. Yolunuz kibrisa duserse mutlaka deneyin

Canim recel deilde biz macununu yapiyoruz inanilmaz guzel oluyor. Turkiyede bilmiyor galiba ama kibrisin macumlari cok huzeldir ornegin turunc macunu. Patlican macunuvs. Yolunuz kibrisa duserse mutlaka deneyin

canım ben 2 senedir söyle deniz-kum-güneş tatili yapmadım bu sene Allah kısmet ederse bebişimizle güzel bi tatil yaparız
ben kıbrısı merak ediyorum denizi çok güzel diyorlar.. kısmet belki yolumuz o tarafa düşer

Canim gelin valla gezeriz beraber evet sahili cok guzel buranin benim favorim karpaz orda altin kumsal var . Gelecek olursaniz bir gun mutlaka haberim olsun ;-)

canım merhaba,
benimde implantasyon kanamam oldu yani yerleşme kanaması. reglim geciktinden sonra oldu bende. regl kanamamdan çok farklıydı, lekelenme şeklinde ve kahverengiydi. ve şimdi hamileyim. bence sen regl günün geçtikten sonra hemen bi test yap. inşallah bebeğin seninledir.

canım çok saol ınş doktorada gttgmde guzel cıkar senınde gobusunde bebıs var bence

ınsallahhhhhhh.........cok sagol cevapladıgın ıcın.....korkuyorum valla wc ye gıdıp kırmızıları gormekten....

hayirli olsun canim cok sevindim saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah

canim ins yerlesme kanamasidir ama niye uzun surmus acaba? persembeye az kalmis ins olmazsin. dikkat et kendine

Bir acayip canim durmadan birseyler yemek istiyorum yerken basliyo bulanmaya ya inanamazsin ruyamda bile yemek goruyorum ;-)

açlıktan sürekli yemek görüosun o zaman :) İstifra durumları nasıl?Benim kardeşim 6 haftalık suanda. Kızcağız ne yerse çıkarıyor. Çok erken başladın dedim bende kardeşime ama sen ondan da hızlı çıktın :)

Bir acayip canim durmadan birseyler yemek istiyorum yerken basliyo bulanmaya ya inanamazsin ruyamda bile yemek goruyorum ;-)

Benim adetim de 2 gün oldu biteli bugün çalışmaya başladık sabahın körü saatinde :) gerçi daha yumurtlama günüm değil ama artık ona bakmayacağım. Senin dediğin gibi rahat olacağım. Olursa olur olmazsa da kısmet diyorum. Normalde adetim hiç geç olmaz 30 günde bir olurum ama hayatımda ilk defa tam 17 gün geç oldum. Şimdi yumurtlama günü , adet tarihi hepsi karıştı. Hesap yapmadan denicem. Umarım bu ay hersey yolunda gider. Dualarınızı bekliyoruz. Siz hamişlere bol bol dua ediyorum. Umarım hayırlısıyla bebeklerını kucağına alırsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…