gaziantep ya sen
kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı[/QUO
Yihhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu TEYZE oluyorum:)))Darısı başıma yarabbimm,adını su koymak yok yada ada ablaa ağzını kırarımm
tamam bebısım koymam hadı sıra sende:)
ben kıbrıs :) ya gazıanteplı bır sınıf arkadasım vardı unıdeyken ayy ınanılmaz lezetlı ya oranın yemeklerı :))
kuşum nerelerdesin senn
pınarali hamile mi yakalayamadım bn
Kızlar öncelikle hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun.. Bayram sebebiyle ailemin yanına geldik 1 haftadır memleketteyim.. Ara ara girip okuyabildim ancak yazamadim fırsat olmadı bı türlü.. Ondan önce de evde tadilat temizlik filan derken baya oldu girmeyeli.. Bugun yeni Hamıs haberleri gördüm ve cooook sevindim..
Hapsuucum ve pnrali cim tebrik ederim ... En kısa zamanda keseleri görürsünüz inşallah sağlıklı.. Daha dün gibi ya.. Kısa süre önce pnrali eşim geç geliyor diye hayiflaniyordun:))
Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah..
Nurgulcm sen nasılsın.. Sıkıntısiz geciyordur umarım hamileligin..
Kızlar öncelikle hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun.. Bayram sebebiyle ailemin yanına geldik 1 haftadır memleketteyim.. Ara ara girip okuyabildim ancak yazamadim fırsat olmadı bı türlü.. Ondan önce de evde tadilat temizlik filan derken baya oldu girmeyeli.. Bugun yeni Hamıs haberleri gördüm ve cooook sevindim..
Hapsuucum ve pnrali cim tebrik ederim ... En kısa zamanda keseleri görürsünüz inşallah sağlıklı.. Daha dün gibi ya.. Kısa süre önce pnrali eşim geç geliyor diye hayiflaniyordun:))
Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah..
Nurgulcm sen nasılsın.. Sıkıntısiz geciyordur umarım hamileligin..
cok şükür gaz dışında bi sıkıntım yok
Allahın izniyle haftaya bügün iyice görücem bebişimi
sen naptın bu yogun tempoda sıkı bi çalışma yapamamışınızdır
canım ya bilgi için tesekkurler ınsallah degerım artıcak ve bebişimi görücem benim için dua et lutfen bende sizler için dua ediyorum her gun
benmi nereliyim canim biz bulgaristan gocmeniyiz esimlerde istanbulda yasiyoduk sonra londraya gitik ben evlenince gebzeye gelin geldim aylem londrada ara sira giidiyodum kizimida ordda dogurdum babam kizimi en son 3 aylik gordu pasaportu cok zor olucak kizimin diye gitmedik daha annem 2 ayda 3 ayda geliyo
evet canim londrada cok kibrisli teyzeler ablalar benim is yerime gelir di benim konusma sivemde kibrisli gibiya bana hemen sen kibrislimi derlerdi bende ileride insallah esimle bebislerle kibrisa tatile gelmek istiyorum orayi cok gormek istiyorum
Ay gelin canim ama hayal kirikligna ugrama sansiniz var.
Canım merhaba bayram tatili nedeniyle ailelerin yanına geldik internete giremedim. Biraz önce bakabildim ve senin adına çok sevindi. Tebrik ediyorum umarım hep birlikte güzel bir hamilelik geçiririz ve sonunda bebeklerimize kavuşuruz :))
kızlar günaydın pnrali tebrikler cnm değer gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben dün akşamda dayanamayıp gebelik testi yaptım.2.çizgi hemen çıktı.İnşlh.bir hsrana uğramam.sabah sabah gittim kanımıda verdim bakalım kaç çıkıcak var mı yokmu? hayırlısınla inşlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?