Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benmi nereliyim canim biz bulgaristan gocmeniyiz esimlerde istanbulda yasiyoduk sonra londraya gitik ben evlenince gebzeye gelin geldim aylem londrada ara sira giidiyodum kizimida ordda dogurdum babam kizimi en son 3 aylik gordu pasaportu cok zor olucak kizimin diye gitmedik daha annem 2 ayda 3 ayda geliyo

ben kıbrıs :) ya gazıanteplı bır sınıf arkadasım vardı unıdeyken ayy ınanılmaz lezetlı ya oranın yemeklerı :))

evet canım öyle ama ben yerlisi değilim buranın babam ve annem urfadan buraya gelmişler bizlerde burada doğduk büyüdük mesala urfaya gitsem kaybolurum.kıbrısı bilmiyorum ama çok pahallı bir yermiş diye duyuyorum sence öylemi bu arada ne istersen paketleyip gönderirim tatlım üniv nerede okudun

kızlar bugün benim kocacıgın dogum günüsü ve beni utandırdı
pasta almış çiçek almış geldi

hoş çiçegimin üzerinde sümüklüböcük dolanıyodu ama neyse

kuşum nerelerdesin senn

Kızlar öncelikle hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun.. Bayram sebebiyle ailemin yanına geldik 1 haftadır memleketteyim.. Ara ara girip okuyabildim ancak yazamadim fırsat olmadı bı türlü.. Ondan önce de evde tadilat temizlik filan derken baya oldu girmeyeli.. Bugun yeni Hamıs haberleri gördüm ve cooook sevindim..
Hapsuucum ve pnrali cim tebrik ederim ... En kısa zamanda keseleri görürsünüz inşallah sağlıklı.. Daha dün gibi ya.. Kısa süre önce pnrali eşim geç geliyor diye hayiflaniyordun:))
Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah..
Nurgulcm sen nasılsın.. Sıkıntısiz geciyordur umarım hamileligin..

canım cok saol aynen ddgn gbıydı dertlesyodk:)3.ayımda geldı bebegm

cok şükür gaz dışında bi sıkıntım yok
Allahın izniyle haftaya bügün iyice görücem bebişimi
sen naptın bu yogun tempoda sıkı bi çalışma yapamamışınızdır

cok şükür gaz dışında bi sıkıntım yok
Allahın izniyle haftaya bügün iyice görücem bebişimi
sen naptın bu yogun tempoda sıkı bi çalışma yapamamışınızdır

İnşallah saglicakla görürsün tatlım bebisi..
Evet tatlım aynen öle yoğunluktan bu ay pek çalışamadık ama kısmet bakalım tam yumurtlama günümü boş gecmedim.. :)) hayırlısı artık.. Olmamışsa öbür ay artık bol bol çalışırız)

canım ya bilgi için tesekkurler ınsallah degerım artıcak ve bebişimi görücem benim için dua et lutfen bende sizler için dua ediyorum her gun

tabi ki canım
bu arada göremessen hiç takılma vajinal baktırabilirsin orda net görünüyor
bana da boş gebelik olabilir dedi doktor
3 gün sonra başka doktorda vajinal gördüm
kötü düşünme sakın
allah herkesin bebeğini bağışlasın inşallah

Xanim baya karisikmis hayatin ;-) lindrayi severim ya uzun zaman oldu gitmeyeli bak sen soyleyince ozledigimi anladim ben tatil amacli gidiyodum dayim orda yasiyodu simdi kibrisa dondu

evet canim londrada cok kibrisli teyzeler ablalar benim is yerime gelir di benim konusma sivemde kibrisli gibiya bana hemen sen kibrislimi derlerdi bende ileride insallah esimle bebislerle kibrisa tatile gelmek istiyorum orayi cok gormek istiyorum

evet canim londrada cok kibrisli teyzeler ablalar benim is yerime gelir di benim konusma sivemde kibrisli gibiya bana hemen sen kibrislimi derlerdi bende ileride insallah esimle bebislerle kibrisa tatile gelmek istiyorum orayi cok gormek istiyorum

Ay gelin canim ama hayal kirikligna ugrama sansiniz var.

Ay gelin canim ama hayal kirikligna ugrama sansiniz var.

Canım merhaba bayram tatili nedeniyle ailelerin yanına geldik internete giremedim. Biraz önce bakabildim ve senin adına çok sevindi. Tebrik ediyorum umarım hep birlikte güzel bir hamilelik geçiririz ve sonunda bebeklerimize kavuşuruz :))

kızlar günaydın pnrali tebrikler cnm değer gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben dün akşamda dayanamayıp gebelik testi yaptım.2.çizgi hemen çıktı.İnşlh.bir hsrana uğramam.sabah sabah gittim kanımıda verdim bakalım kaç çıkıcak var mı yokmu? hayırlısınla inşlh.

canım ya benimde dün olmam gerekiyordu yapayım mı gebelik testi hapsuu kan testini erken yapma dedi gebelik testini soramadım hayal kırıklığına uğramam için bekle dedi bana bende senin gibi sabredemiyorum çok heyecanlıyım

gunaydın kızlar.... bır haftadır kahverengı akıntım var peçeteye pembe akıntıda geldı bende hıç olmadı bugune kadar... hamılelık belırtılerınde varmı bu.... persembe regl gunum:18:..... ne dıyorsunuz.... cok ıstıyorum hamıle olmak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…