dün öğrendım canım kan degerım 501 cıktı bugun doktora gıttım keseyı goremedım degerım dusuk dıye doktorum bana erken test yaptıgımı nsoyledı bır hafta sonra gel tekrar bakaıl keseyı gorelım falan dedı moralım bozulmustu basta ama sımdı duzeldı bır hafta sonra degerım yukselecek ınsallah
canım tebrikler
görememen çok normal
değer 1000i geçince vajinal,2000i geçince de karından görülebiliyor
canım ya bilgi için tesekkurler ınsallah degerım artıcak ve bebişimi görücem benim için dua et lutfen bende sizler için dua ediyorum her gun
kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı[/QUO
Yihhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu TEYZE oluyorum:)))Darısı başıma yarabbimm,adını su koymak yok yada ada ablaa ağzını kırarımm
canım benim şimdi namaz kılacağım senin için ve bu sitedeki herkese dua etcem tebrik ederim seni tatlım bekleyin kızlar geleceğim yanınıza
kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı[/QUO
Yihhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu TEYZE oluyorum:)))Darısı başıma yarabbimm,adını su koymak yok yada ada ablaa ağzını kırarımm
canım ya sen cıddı cıddı kardesmısın pnrali ile ?
canım ya sen cıddı cıddı kardesmısın pnrali ile ?
Evet kardeşiyim,ondan önce evlendim ama hızlı çıktılarNeden sordun şeker?
Evet kardeşiyim,ondan önce evlendim ama hızlı çıktılarNeden sordun şeker?
konusmalarınız dikkatımı cekti de merak etim :) inşallah seninde bebişin istediğin zaman en kısa sürede gelir ben pnrali ile yaklasık ayni gun doğuracagım inşallah :)
konusmalarınız dikkatımı cekti de merak etim :) inşallah seninde bebişin istediğin zaman en kısa sürede gelir ben pnrali ile yaklasık ayni gun doğuracagım inşallah :)
Amin canım inşallah,çok saol.. Hadi ya,seninde yeni o zaman dimi? Hayırlı olsun,hadi bakalım hamişler sizi,sıra bende olsun
Amin canım inşallah,çok saol.. Hadi ya,seninde yeni o zaman dimi? Hayırlı olsun,hadi bakalım hamişler sizi,sıra bende olsun
evet canım aynen oyle bat ımız aynıydı ıkımızde erkenden oğrendık ben bugun doktora gıttım erken oldugu ıcın goremedım bebeısı ama haftaya gorecegım ınsallah :) darısı senın basına canım ıhehe bu ay sende hamıs ol göbek yarıstıralım :)
evet canım aynen oyle bat ımız aynıydı ıkımızde erkenden oğrendık ben bugun doktora gıttım erken oldugu ıcın goremedım bebeısı ama haftaya gorecegım ınsallah :) darısı senın basına canım ıhehe bu ay sende hamıs ol göbek yarıstıralım :)
Valla artık abLiş hamiş:) Kıskandık hemen hızlanmamız lazımm:)))))))))
kizlar bugun doktora gitim hem alis veris yapalim dedik gorumcemle hemde doktor randevularina gidelim dedik icimde bi korku vardi ya gormesem minigi diye ama allaha sukur doktor teyzesi minigin 9 ay icinde durucagi kesesini hemen goru verdi birde babasina goster diye resminide verdi cok mutlu olduk esimle insallah 2 hafta sonra kalp atislarini duyup kendinide gorurum allahim nasip ederse Eki Görüntüle 287051 iste kucugum teyzeleri nazar degmesin
canim canini hic sikma gecen hafta bizde tam keseyi gorememistik cok kucuk diye doktor bana hic canini sikma demisti bugunde gitigimde idrarim cok vardi idrara cok sikisinca daha iyi gorunuyomus kese doktor hemen bakar bakmak kese cikti ekrana benim degerimi bugun almam lazimdi saglik ocagindan canim ama carsiya gitim geldigimde kapamisti doktor 1500 olmustur demisti atik pazartesi anca dunku testimi ala bilicem canim canini sakin sikma bak haftaya sende boyle resim koyucaksin allah hepimizle olsun 2 hafta sonra doktor yine gel ozaman bebek canlanmis olur dedi simdi 2 hafta nasil gecicek bana
canımmm yaaa ben bır hafta gecmez dıyorum sen 2 hafta beklıyceksın ama sonunda tı tık dıye guzel bır ses duyacaksın ınsallah :)
canim bugun elime ultrason resmini alinca16 06 2009 kizimin ilk ulrason kese resmi geldi gozumun onune 16mm kesesi vardi esimle bakip bakip duruyoduk o keseye 7 haftada gitimizde hem kalp atisi hemde tomurcuklu eleri ayaklari vardi kizimin ne garip simdi 2 melegimizin ilk ulrasonuna esimle demin baktik baktik mutlu olduk allah tum isteyen arkadaslarimiza su cuma gununun hurmetine duamizi kabul egip hepsine bebeklerini saglikla versisn kucagina gobegine
ne güzel anlatıyorsunuz kızlar imrendim sizlere
canım ınsallah sende yasıycaksın en kısa zamanda bu duyguları :) buarada bırsey merak edıyorum canı nerelısın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?