Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım üzülme inşallah gelecek ay olur..

hapsuu ne yapayım hangi yöntemi uygulayayım eşim bu kadar takma hayırlısı diyor ben hastalığım bitsin dr ramazan sürücüye gideceğim 1 yılı bekleyemedim psikolojim bozuldu diyeceğim işten güçten geçtim neşem boldu kahkahalae atardım şimdi cenaze varmış gibi ağlıyorum bu ay dr gideceğim iyi değilim severek evlendik 9 ay korunduk nisan 1 den beri korunmuyorum yumurtlama dönemi hesplayıp duruyorum onuda yapmayacağım ilişkilerimiz zaten haftada 1 yada 2 defa oluyor bilmiyorum bundan diyorum bu defada ama sorunda varsa ya

canım öncelikle kafana akmamalısın ınan psikolojı cok etkılıyor ılk uc ay cokfecı takmıstım bende olmadı 4 a dusunmedım ve oldu. bırde esınle gun asırı beraber olmaya calıs bence mumkunse bu ay olur ınsallah

Canım doktora gitmen en doğru karar,hatta adetliyken git derim,çünkü hormonların daha net sonuç verir. Belki hiç bir sorun yoktur ama sorun oladabilir. Ben belki ilk adetimden beri PKO'luyum şu an 26 yaşındayım ve bu vakte kadar yorucu bir tedaviydi. Bekarken ayrı evlenince ayrı,ama bak problemim varkende Rabbim bebek verebiliyor. Böyle düşün ,bir sorun varsa bile,tedavisi de vardır. Ve inan yeter ki Rabbim istesin hiç ummadığın anda geliyor bebek.

Beni doktorum hep adetimin 2 ya da 3 günü çağarırdı. Hani hiç doktora gitmediysen muhtemelen senden kan testleri falan isticekler hormonlara bakacaklar,bu testlerde dediğim gibi adetliyken daha net sonuç veriyor. İnş herhangi bir problem yoktur,ve en kısa zamanda Rabbim bebeğine kavuşturur..

sağol canım dr 1 yıl sonra görüşelim dedi ve adetliyken gitmiştim adet bitmek üzere idi yok bişey dedi ama gideceğim

yumurtlama dönemini hesaplayamıyorum artık geçen ay 14 ekim bu ay13 kasım biliyormusun ekimde 30 günde bir adet gördüm kasımda 31 günde bir oldu normali 28 degilmi

kızlarr ben kan verdim 2 de çıkıcak sonuç. içimde garip bi his var sağ kasığımda ara ara saancılar oluyor dış gebelikden şüphelendim o kadar çok yazı okudum ki sanki öyle gibi ya napcam bilmiyorumm dua edin lütfenn

canım dualerımız senınlede nerden cıktı sımdı b dısgebelık doktormu dedı sana olabılır dıye yoksa okuduklarından mı nerden cıkarttın okuduklarındansa benımde batmalar oluyor kasıgımda nedenı rahmın bebek ıcın yer acması

canım testi yaptım cumartesi sabah 5 dakka sonra silik çizgiyi gördüm sonra akşam hastaneye gittim kan testi 23.84 çıktı dün akşam gene gittim 46.67 idi hamilemiyim dersiniz bugün veya yarın adet günümdü ????????????????????

canım teste gore hamılseın hormonda yukselmede var 2 gunde 2 katına cıkmıs ama daha yenı dollenme olmus degerın dusun. kırmızılar gelmıycek bence :) tebrıkler sımdıden istersen doktora gıt keseyı henuz gormezsın ama bılıne :) daha kucuk cunku. ama dr moralını de bozabılır deger dusu oldugundan sabredebılıyorsan bır kac gun bekle tekrar kan testı yap ve oyle gıt dr a buarada folık asit kullanmıyorsan mutlaka bugun al ve basla bebegın tutunmasını kolaylastırıyor vede bebegın saglıklı gelısmesıne yardımcı oluyor .

sağ kasığımda kasılmalar oluyor ara ara sancı gibi solda hareket yok hiç ne biliyim doktor bişey demedi ama aklıma çok takıldı . dış gebeliğin belirtilerindede varmış bu tek taraflı sancı

sağ kasığımda kasılmalar oluyor ara ara sancı gibi solda hareket yok hiç ne biliyim doktor bişey demedi ama aklıma çok takıldı . dış gebeliğin belirtilerindede varmış bu tek taraflı sancı

canım kendı kendını bosuna uzme bence dr oyle bır rısk olsa sana soylerdı uzme kendını bebekte etkılenır sonra

canım okuma şöyle şeyler dr boşuna interneti yasaklamıyor zaten hem kendinede yorma saat 2de güzel haberler alacaksın emin ol..

daha çok yeni annesi :))

canım nasılsın? nasıl gıdıyor hamıslık ??

iyi sayılırım canım bende bi iyi bi kötü idare ediyoruz topik hamile haberleriyle kaynıyor inş. en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızda bebişlerine kavuşur..
sen nasılsın senin bulantılar erken başlamış Allah yardımcın olsun..

benım bulantılar bır acayıp sabah yatktan kalktıktan sonra oldu gectı
sonra ıste kahvaltı yaparken bulantı sımdı yıne yok oyle ama artıcak hormon yukseldıkce kesın.

canımmmm daha çok yeni olsada hamilesinnnnnnnnnnnn ...
ama değerin yükseliyo maşallahhhh bi doktora git hmn tatlımm
ayyyyyy çok sewindimmmmm
ben daha test yapmadımmm korkuyorummm 2.çizgiyi göremicem dieee:18::18::18:

benım bulantılar bır acayıp sabah yatktan kalktıktan sonra oldu gectı
sonra ıste kahvaltı yaparken bulantı sımdı yıne yok oyle ama artıcak hormon yukseldıkce kesın.

canım inş. bu sefer olmaz bulanılar insan ne kadar bebek olsun razıyım desede insanın eli ayağı kesiliyor hiç bişey yiyemiyosun bütün gün miden ağzında yaşıyosun ve bebişin sevincini yaşayamıyosun bile :) aç kalıncada insan üzülüyor çünkü hiç bişi yiyemiyosun hiç bir besin alamıyosun ve bebek bebeği besleyemediğin için üzülüyosun bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…