Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canımmmm daha çok yeni olsada hamilesinnnnnnnnnnnn ...
ama değerin yükseliyo maşallahhhh bi doktora git hmn tatlımm
ayyyyyy çok sewindimmmmm
ben daha test yapmadımmm korkuyorummm 2.çizgiyi göremicem dieee:18::18::18:

canım hayırlısı olsun 2. çizgiyi bebeğinin dünyadaki rızkı hazır olduğu zaman göreceksin zaten kırmızılar gelsede üzülmek yok..

haklısın canım ya ınsallah gecıcı su bulantılar bellı bbır sure sonra bıter diyorlar

yumurtlama dönemini hesaplayamıyorum artık geçen ay 14 ekim bu ay13 kasım biliyormusun ekimde 30 günde bir adet gördüm kasımda 31 günde bir oldu normali 28 degilmi

Valla ben hiç hesaplayamadığım için normalini bilmiyorum açıkcası.Normalde ilaçsız adet olamayan biriyim ben.O yüzden çok rutini bilmem açıkcası. Ama sıkma canını,git sen yine doktoruna,her şeyin bir çözümü var artık,gelecek inş en kısa zamanda bebeğin...

canım hayırlısı olsun 2. çizgiyi bebeğinin dünyadaki rızkı hazır olduğu zaman göreceksin zaten kırmızılar gelsede üzülmek yok..

cnmm üzülmemeye çalışıcam ama inşallahhh kırmızılları görmemde mutluluktan uçarızzz şuan çok korkuyorumm:18::18::18::18::18:

sağ kasığımda kasılmalar oluyor ara ara sancı gibi solda hareket yok hiç ne biliyim doktor bişey demedi ama aklıma çok takıldı . dış gebeliğin belirtilerindede varmış bu tek taraflı sancı

canım ben 9 ay önce dış gebelkten kürtaj oldum 2 günde kan vereceksin iki günde 2 katı artarsa bişey olmaz demişti doktorum benimki çok az artıyordu dış gebelik falan diye düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah allahım bebeğini sana bağışlar bide bende adet günümde kahverengi leke gelmişti 2 3 gün sürmüştü bide omuzlarımda çok ağrı vardı kürtajdan sonra geçti ve ben kasıklarımda falan hiç bişey hissetmedim

ya kızlar dün ilişkiye girdik yarım saat falan yattım belkide daha fazla bilmiyorum bugün nedense sol kasığımda ara ara böyle hafif ağrı oluyor rahatsız etmiyor ama hissediyorum neden olabilir acaba böyle olan var mı:26::26::26:

Hanımlar merhaba...öncelikle hamile olanları allah sağlıkla kurtarsın,anne olmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin...kızlar ben geçen ay 13 ekim gibi regl oldum...bu ay 10 kasımda çok hafif kahve rengi geldi..her ay başladığı gibi yani..ama sökülecek diye beklerken, bugün ayın 14 ü hala sildikçe kahve ve dünde azıcık pembemsi kanamam geldi..pedi sadece lekeliyo yani. sizce bu bi belirti olabilir mi...

canım test yapsana belkıde üstüne görme olayını yasıyorsun .

bir iki gün daha bekleyeyim canım...sökülmezse hemen bi test alıcam..inşallah bebiştir...allah isteyen herkese versin

kızlar ben geldim.. kesemizi gördük maşallah..... çok küçük yaaa . vajnl.ulstr.yaptı hemen sordum dedim sakıncası olmasın.hiçbir sakıncası yok dedi bayanlar pek hoşlanmadıkları için öyle söyleniyor dedi. için müsteri olsun dedi.çok şükür allaha....bir sorun yok şimdilik Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

canım ya cooook sevindim ay darısı başıma inşallah :)) bu defaya gıdısınde pıt pıtları duyarsın ınsallah :)

böyle bişey yaşayan yok mu kızlar

Canım çok sevindim kalp atışlarını duymakta sıra
İnş rabbim sağlıkla bebeğini görmeyi nasip etsin,,

Naber kızlar?

Benim kafam çok karıştı. bu ateş tablom.

3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ovulasyon mikroskopu bugün ilk kez geçiş dönemi işaretlerini verdi. Hangisine inanayım?

Canım naber ya özlettin kendini..
Ateşin yeniden yükselişe geçmiş, baharın tabloda da dikkatimi çekmişti dpo 4 te bi düşmüş sonra yine yükselmiş ve öyle kalmış
Bugün benimde dpo4 ve biraz düştü
Ama inş yeniden yükselecekler canım gelecek bebişler, daha iyi anlayan birilerine yorumlat tablonu
bide niye kesik çizgi çekmiş sana akıntı mı girmedin emin olamayınca mı kesik çekiyo çizgiyi

canım ff de kesık kesık cızmıs zaten cızgıyı sen akıntılarını ve atesını yazmaya devam et ff cızgının yerını degısebılır.

Valla canım ateşin daha da düşüp sıçramasını bekliyorum. O kesik çizgi doğru değil galiba. Çünkü ağrım sızım yeni başladı benim

canım yumurtlama donemındeysen yumurtan catlayacagı ıcın olabışır o agrı endıse etme.

yumurtlam adöneminde miyim bilmiyorum ya iki ay önce adetim 7 gün geçti herşey karıtı inşallah ondandır ve bebeğim bekletmeden gelir bu ayda olmazsa eşim aşılama yaptıralım diyor ama ben korkuyorum acıkcası doktora gitmekten ya inşallah bekletmeden gelir kızlar dua edin lütfen artık baskılardan bunaldık ya

Canım valla çok yoğunum giremiyorum. Ben de özledimmmmm. Valla hepsi bir karıştı anlatamam. Bayram zamanı süper akıntı vardı. ama ateşle örtüşmüyordu, mikroskopta göstermiyordu. Şimdi geçiş dönemini gösterdi yeniden akıntı başlıyor ama yine ateş tam düşmedi. Hepsi karıştı yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…