ya kızlar dün ilişkiye girdik yarım saat falan yattım belkide daha fazla bilmiyorum bugün nedense sol kasığımda ara ara böyle hafif ağrı oluyor rahatsız etmiyor ama hissediyorum neden olabilir acaba böyle olan var mı:26::26::26:
kızlar ya bır uyku coktu ustume gozumu zor acıyorum. bırde mıdem bulandı aniden
Canım valla çok yoğunum giremiyorum. Ben de özledimmmmm. Valla hepsi bir karıştı anlatamam. Bayram zamanı süper akıntı vardı. ama ateşle örtüşmüyordu, mikroskopta göstermiyordu. Şimdi geçiş dönemini gösterdi yeniden akıntı başlıyor ama yine ateş tam düşmedi. Hepsi karıştı yaaaaaaaaaaa
yumurtlama zamanın olabilirmi acaba sen bugünüde değerlendir :)
Karışır canım karışırrr anlıyorum şaşırtıyor insanı böyle 4 koldan takip edersek olacağı o..
bende bugünlerde yumurtluyr olabiilirsin sen gün kaçırma gün aşırı devam et nolur nolmaz
bende geri sayım başladı artık son 10 gün nasıl geçecek allahım ya...
baya dominant olucak galiba en gorsem canım da cekıyo :) ınanılmaz ıstahlı olacak benım oğlan galıba babası gibi :)Heyooo kuzu iyice varlığını hissettiriyor. Dominant bir oğluş geliyor bence
yemeği yedim bendede o ağrılık başladı :)) tabi 1 haftadır alıştım evde yatma işe gelmek zor geldi..koy kafanı biraz masaya :))
inşallah öyledir ya zaten yarın akşam yatılı misafirim gelio çalışmamız zorlaşıyo
baya dominant olucak galiba en gorsem canım da cekıyo :) ınanılmaz ıstahlı olacak benım oğlan galıba babası gibi :)
canım ya aynen dedıgını yaptım uyuya kaldım kapı caldı uyandım heheh uyurken yakalanıyordum az kalsın :)
Ah canımmmm,
Dur daha serüven yeni başlıyorrrrr ama inş fazla olmaz bu bulantılar fln çok yoruyomuş cnm kıyamam valla
Onlar için herşeye katlanıyoruz..
ben dayanamadığım zaman lavaboya gidiyorum bi 5 dk kapasamda gözümü yetiyoama napayım dayanamıyorum :))
misafiri uyut odanın kapısınıda kapat :)) kimsecikler duymaz
selam kızlar nasılsınız sizi çoook özledim ya beni merak ettiniz mi söyleyin bakalım..bende izindeyim giremiyorum ama aklım sizde.yeni hamişler var mı bakalım
canım valla ozlettın kendını nerelerdesın bakayım sen ???
apar topar izne geldik dönüncede evi toplucam taşınıcaz canım kurtuluyorum artık hakkariden
selam kızlar nasılsınız sizi çoook özledim ya beni merak ettiniz mi söyleyin bakalım..bende izindeyim giremiyorum ama aklım sizde.yeni hamişler var mı bakalım
yok canım uyuya kalıcak gibi değil benimki :) küt die kafam düşüyorguzel yontem canım ama uyuyup kalmaktan korkuyorum ben :)
malesef bi banyo yapsan butün ev de duyuluyor evimiz biraz küçük 115 metre kare duşakabin oluncea sanki aynı odada gibi ya sinir bozucu bakalım olmazsa bi çaresine bakıcazbebek istiyorum artık kocişin peşinde dolanıyorum bebek istiyorum diye karı kafayı yedi diyo ya
apar topar izne geldik dönüncede evi toplucam taşınıcaz canım kurtuluyorum artık hakkariden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?