Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar ya bır uyku coktu ustume gozumu zor acıyorum. bırde mıdem bulandı aniden

yumurtlama zamanın olabilirmi acaba sen bugünüde değerlendir :)

Karışır canım karışırrr anlıyorum şaşırtıyor insanı böyle 4 koldan takip edersek olacağı o..
bende bugünlerde yumurtluyr olabiilirsin sen gün kaçırma gün aşırı devam et nolur nolmaz
bende geri sayım başladı artık son 10 gün nasıl geçecek allahım ya...

Zaten grupta sağlam iki psiko var bir sen bir ben

Heyooo kuzu iyice varlığını hissettiriyor. Dominant bir oğluş geliyor bence
baya dominant olucak galiba en gorsem canım da cekıyo :) ınanılmaz ıstahlı olacak benım oğlan galıba babası gibi :)

yemeği yedim bendede o ağrılık başladı :)) tabi 1 haftadır alıştım evde yatma işe gelmek zor geldi..koy kafanı biraz masaya :))

canım ya aynen dedıgını yaptım uyuya kaldım kapı caldı uyandım heheh uyurken yakalanıyordum az kalsın :)

kızlar ya bır uyku coktu ustume gozumu zor acıyorum. bırde mıdem bulandı aniden

Ah canımmmm,
Dur daha serüven yeni başlıyorrrrr ama inş fazla olmaz bu bulantılar fln çok yoruyomuş cnm kıyamam valla
Onlar için herşeye katlanıyoruz..

ben dayanamadığım zaman lavaboya gidiyorum bi 5 dk kapasamda gözümü yetiyo ama napayım dayanamıyorum :))

Ah canımmmm,
Dur daha serüven yeni başlıyorrrrr ama inş fazla olmaz bu bulantılar fln çok yoruyomuş cnm kıyamam valla
Onlar için herşeye katlanıyoruz..

canım katlanıcaz başka caremız yok :) sağlıklı olsunlarda :)

selam kızlar nasılsınız sizi çoook özledim ya beni merak ettiniz mi söyleyin bakalım..bende izindeyim giremiyorum ama aklım sizde.yeni hamişler var mı bakalım

misafiri uyut odanın kapısınıda kapat :)) kimsecikler duymaz

malesef bi banyo yapsan butün ev de duyuluyor evimiz biraz küçük 115 metre kare duşakabin oluncea sanki aynı odada gibi ya sinir bozucu bakalım olmazsa bi çaresine bakıcaz bebek istiyorum artık kocişin peşinde dolanıyorum bebek istiyorum diye karı kafayı yedi diyo ya

selam kızlar nasılsınız sizi çoook özledim ya beni merak ettiniz mi söyleyin bakalım..bende izindeyim giremiyorum ama aklım sizde.yeni hamişler var mı bakalım

canım valla ozlettın kendını nerelerdesın bakayım sen ???

slm iyiyiz canım sen nasılsın yüzünü gören cennetlik vallahi :)) olmazmı bol bol hamiş haberleri geliyor hergün

guzel yontem canım ama uyuyup kalmaktan korkuyorum ben :)
yok canım uyuya kalıcak gibi değil benimki :) küt die kafam düşüyor

canım çokta küçük değilmiş misafiri banyoya en uzak odaya yatır neyse sen bu akşamı değerlendir yarın olmasada olur ondan sonraki gün olur :)))

apar topar izne geldik dönüncede evi toplucam taşınıcaz canım kurtuluyorum artık hakkariden

Hoşgeldin canım keyifler nasıl,
Hadi hayırlı olsun sevindim senin adına Malatyaya gidiyorsunz sanırım
Yeni kent yeni ev veeee bir bebekkk sana bu ay inş rabbim göndersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…