Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım ya bır yonden ıyı olmus hamıleysende degerın dusuk cıkacaktı busefer sen tedırgın olacaktın ne ıyısı aslında bır yonden beklemek ama ıste ınsan sabırsızlanıyor.

evet canım ya geçen sefer erken yaptırdım boş yere sevindim böyle daha iyi oldu aslında

ıyı akşamlar kızlar.... dun olmam gerekıyordu regl hala olmadım nedersınız yapımmı artık test......:18:

kimsecikler yok eskisi gibi pek kimse yazmıyo zaten çoğu da kasım ayı topiğinde azaldı burası..sayılı kişileriz buraya gelip yazan.

ıyı akşamlar kızlar.... dun olmam gerekıyordu regl hala olmadım nedersınız yapımmı artık test......:18:

inş ahmilesindir bence kan testinden önce bi idrar testi yap zaten varsa büyük ihtimalle çıkar silikte olsa..inş güzel haber alırsın..

kızlar üstteki dün öğlen alttakide bu sabah yaptığım test adette olmadım çok şükür yarın kan testi yaptırıcam inşallah bana dua edin

Eki Görüntüle 291577
kızlar üstteki dün öğlen alttakide bu sabah yaptığım test adette olmadım çok şükür yarın kan testi yaptırıcam inşallah bana dua edin

canım süper yaaa çok sevindim. ben de dün öğlene doğru bir test aldırdım eşime hemen yaptım, aaaa, 2. çizgi hemde kopkoyu. ikimzde inanamadık. sonra alışverişe çıktık, tekrar ir test aldım, o da aynı , çift çizgi.
ama ben hiç hamile gibi hissedemiyorum. sürekli karnımda ağrı var. bir de arada bulantı gibi bişey yoluyor. yani bulantı mı tam bilemiyorum ama bulantı gibi. böyle midem bulanıyo gibi bi kalkıyor, sonra geri duruyor. bi değişik.
ama doktora gitmeden sevinmek istemiyorum. sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

hayırlı olsun canım eşimde keseyi görmeden inanmam ben diyor yarın kan tahlili yaptırıcam bakalım

Eki Görüntüle 291577

kızlar tebrikler.......çok sevindimmm..........

kızlar dayanamayıp testi yaptırdım 441.319 çıktı sonucum çok mutluyum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…