kimseler yok muuu ???
Günaydın kuzummmmmm
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)
Günaydın kızlaarrrr.
Hüüü çok çalışmam lazım çoookkkk. Var mı kaçırdığım birşeyler? Hapsuu oğluş nasıl? Yokhcum kader arkidişim nasıl gidiyor geri sayım? Benim ateş 36,6 çakıldı:26:
Günaydın kızlaarrrr.
Hüüü çok çalışmam lazım çoookkkk. Var mı kaçırdığım birşeyler? Hapsuu oğluş nasıl? Yokhcum kader arkidişim nasıl gidiyor geri sayım? Benim ateş 36,6 çakıldı:26:
gunaydın canım valla hamilelik iyi birde su bulantılar olmasa sabah ıste cok zorlandım ya bırde yogunuz kı sorma. sne nasılsın atesın nasıl gıdıyo bakalım?
canım nasılsın ?? oğlus ıyı beklıyoruz 2 hafta gecsınde pıtpıt ları duyalım :) bırazda yaramz bugun sabah mıde bulantısından oluyodum sımdı ıyıyım cok sukur
canım diger taraf kalabalık oluyo kacırıyorum hep:26:merhaba hanimlar
keyifler iyidir umarim
ben bugun progestan igneye basladim kucuk bir kan geldi
ins atlatiriz. ins sizlerde iyisinidir
canım biliyorum orayı ama hayrettinden başkasına gitme sakın.. ben cok mağdur oldum o hastanede.. fiyatları uygun ama doktorları bespara etmezkeşke dediğin gibi yerşelme olsa ama değil biliyorum çünkü yerleşme kanaması yumurtanın döllenmesinden 7-10.gün arası oluyormuş..benim daha yumurtladığım günün ertesi günü oldu bu durum..ama enderde olsa yumurtlama döneminde yumurtlama çatladığı zaman lekelenme şeklinde kanamalar olabiliyormuş,inş benimkinin sebebi budur birde yine forumda okumuştum birinin başına bu durum gelmiş ve her ay yaşıyormuş doktoru çok şanslısın demiş yumurtladığın günü anlayabilirsin böylelikle demiş.enteresan birşey..nerde ilginç şey var beni bulur zaten.safa hastanesi var belki duymuşsundur ay sonu oraya gitmeyi düşünüyorum hayrettin bey varmış çok iyi bir doktormuş.
hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberlerle gel inşallahıyı akşamlar kızlarr... su saate kadar regl olmadım hamdolsun.....ınsallahhh allahın ıznıyle bende hamıleyımdır... pazartesıne kadar beklım dıyorum.... test yapmaya korkuyorum ne dersınız......:18:
Günaydın kızlaarrrr.
canım diger taraf kalabalık oluyo kacırıyorum hep:26:
gecmiş olsun inşallah en kısa zamnda normale döner hersey..
canım biliyorum orayı ama hayrettinden başkasına gitme sakın.. ben cok mağdur oldum o hastanede.. fiyatları uygun ama doktorları bespara etmez
hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberlerle gel inşallah
selam canımm.. iyisindir inşallah sende..
kızlar ben bebişimin kalp atışlalrını duydum allahıma şükür..
Mevlam en kısa zamanda sizede yaşatıcak inşallah.. dualarım hep sizinle
selam kızlar nasılsınız bende dün doktora gittim hormon tahlilil falan istedi enfeksiyonum varmış ilaç verdi bide hormon sonuçlarım hamile gibiymiş kan testi yapalım bide dedim yok adet geçmeden olmaz dediyarın adet olmam lazım ama inşallah olmam yaa
canım ya tasındınız mı ? ay ınsallah adet olmazsın da guzel haberler alırız senden :) buarada agı rfalan kaldırma sakın fazla her ihtimal ıcın :)
canım kasık ağrılarım çok fazla bide sanki rahim kasılıyor gibi oluyor eğilip kalkarken ölüyorum resmen
canım ya dıkkat et ozmaan benımde kaısklarımda agrı vardı agır falan kaldırma yerden bırsey alırkende dızlerınle comel ve yavas yavas kaldır . ay ınsallah hamılseındır yaa cok heycan yaptım bak
bende canım ya ölüyorum meraktan valla
keske kan tetsını yapsalardı sana neyse bekle bır kac gun ınsallah gelmıycek de mujde alıcaz.
istedim ama yapmadı gıcık doktor yaa
hamileymişsin tebrik ederim seni..hayırlısı ile kucağına alırsın inş.darısı bizim başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?