Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ayyy vallla bende oluyorum meraktann :18: bende sende bole olmustum....ınsallah hevesım kırılmaz cok sagol heyecanımı paylaştıgın ıcın....

Günaydın kızlaarrrr.

Hüüü çok çalışmam lazım çoookkkk. Var mı kaçırdığım birşeyler? Hapsuu oğluş nasıl? Yokhcum kader arkidişim nasıl gidiyor geri sayım? Benim ateş 36,6 çakıldı:26:

Günaydın kuzummmmmm
Nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)

gunaydın canım valla hamilelik iyi birde su bulantılar olmasa sabah ıste cok zorlandım ya bırde yogunuz kı sorma. sne nasılsın atesın nasıl gıdıyo bakalım?

canım nasılsın ?? oğlus ıyı beklıyoruz 2 hafta gecsınde pıtpıt ları duyalım :) bırazda yaramz bugun sabah mıde bulantısından oluyodum sımdı ıyıyım cok sukur

Günaydın bitanem, nasıl olsun yaa günler geçmiyor çok meraktayım artık,
Senle günümüz aynı napıcaz bizz kuşum son 1 hafta nasıl geçicekkkkkkkk
Ateşine maşallah inş daha da yükselicek, benimkide şimdilik fena değil ama grip gibiyim ondan korkuyorum
Bilmiyorum ya bu aydan çok ümidim var sanki bu ay olmazsa bi daha olmaz gibime geliyo...

Ahh annesi arada varlığını hissettiiiiyo kuzumuz naaapsın o da ben burdayım diyo

merhaba hanimlar
keyifler iyidir umarim
ben bugun progestan igneye basladim kucuk bir kan geldi
ins atlatiriz. ins sizlerde iyisinidir
canım diger taraf kalabalık oluyo kacırıyorum hep:26:
gecmiş olsun inşallah en kısa zamnda normale döner hersey..
canım biliyorum orayı ama hayrettinden başkasına gitme sakın.. ben cok mağdur oldum o hastanede.. fiyatları uygun ama doktorları bespara etmez
ıyı akşamlar kızlarr... su saate kadar regl olmadım hamdolsun.....ınsallahhh allahın ıznıyle bende hamıleyımdır... pazartesıne kadar beklım dıyorum.... test yapmaya korkuyorum ne dersınız......:18:
hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberlerle gel inşallah

selam canımm.. iyisindir inşallah sende..

kızlar ben bebişimin kalp atışlalrını duydum allahıma şükür..
Mevlam en kısa zamanda sizede yaşatıcak inşallah.. dualarım hep sizinle

canım cok sevindim ya darısı benım başıma ınsallah :)

selam kızlar nasılsınız bende dün doktora gittim hormon tahlilil falan istedi enfeksiyonum varmış ilaç verdi bide hormon sonuçlarım hamile gibiymiş kan testi yapalım bide dedim yok adet geçmeden olmaz dedi yarın adet olmam lazım ama inşallah olmam yaa

canım ya tasındınız mı ? ay ınsallah adet olmazsın da guzel haberler alırız senden :) buarada agı rfalan kaldırma sakın fazla her ihtimal ıcın :)

canım ya tasındınız mı ? ay ınsallah adet olmazsın da guzel haberler alırız senden :) buarada agı rfalan kaldırma sakın fazla her ihtimal ıcın :)

yok canım malatyadayız eşimin bir arkadaşındayız ev baktık çok güzel bir ev bulduk bunu istiyorum dedim eşime hamile olabilirim düşüncesiyle her dediğimi yapıyor kuzucum:))daha eşya toplamadım canım yarın çıkıcaz yola benim eş durumuda daha çıkmadı 1 hafta ordayız heralde yaa..sen ne yaptın değerin yükselmiş keseyide görmüşsün çok şükür ya darısı pıt pıtlara artık

canım kasık ağrılarım çok fazla bide sanki rahim kasılıyor gibi oluyor eğilip kalkarken ölüyorum resmen

canım kasık ağrılarım çok fazla bide sanki rahim kasılıyor gibi oluyor eğilip kalkarken ölüyorum resmen

canım ya dıkkat et ozmaan benımde kaısklarımda agrı vardı agır falan kaldırma yerden bırsey alırkende dızlerınle comel ve yavas yavas kaldır . ay ınsallah hamılseındır yaa cok heycan yaptım bak

hamileymişsin tebrik ederim seni..hayırlısı ile kucağına alırsın inş.darısı bizim başımıza...

istedim ama yapmadı gıcık doktor yaa

canım ya bır yonden ıyı olmus hamıleysende degerın dusuk cıkacaktı busefer sen tedırgın olacaktın ne ıyısı aslında bır yonden beklemek ama ıste ınsan sabırsızlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…