Günayyydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar boğazım nası acıyo öksürüğe çeviriyo gitgide kulaklarımda tıkandı çok mutsuzum
ilaç içmiyim diye bitki çaylarına saldırdım ama geçirmiyolar
Zor çıktım yataktan tam uyku havası yaaa([/QUOTE
canım gecmıs olsun yaa ızın alma sansın yomu ısten ?? hasta raporu falan alsan doktordan?? bence bır doktora gozuk artık.
Günayyydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar boğazım nası acıyo öksürüğe çeviriyo gitgide kulaklarımda tıkandı çok mutsuzum
ilaç içmiyim diye bitki çaylarına saldırdım ama geçirmiyolar
Zor çıktım yataktan tam uyku havası yaaa(
[/QUOTE
canım gecmıs olsun yaa ızın alma sansın yomu ısten ?? hasta raporu falan alsan doktordan?? bence bır doktora gozuk artık.
Canım benim sağol,
izin almam zor da öğlen arasında dktora gidebilirim eşimde ısrar ediyo sbhtan beri git git diye,
belki geçer diyodum ama ilerleyecek heralde
yakında hastane var allahtan, olmadı gidicem canım artık..
Canım benim sağol,
izin almam zor da öğlen arasında dktora gidebilirim eşimde ısrar ediyo sbhtan beri git git diye,
belki geçer diyodum ama ilerleyecek heralde
yakında hastane var allahtan, olmadı gidicem canım artık..
canım gıt doktora bence ve soyle hamılelık suphem var dıye d e mutlaka soyle. ona gore ılac verır doktor.
günaydın arkdaşlar..hiç başıma gelmeyen bir durum yaşıyorum ve moralim çok bozuk.tam yumurtlama günümden bir sonraki gün yani dün wc ye gittiğimde kan gördüm.peçeteyle silince gelmedi,reglime daha 15 gün var.sonra daha bi akıntı olmadı bu sabah yine baktım peçeteye kan geldiama adet gibi değil..sizce nedir bu durum tamda yumurtlama dönemimde.fikri olan varmı
günaydın arkdaşlar..hiç başıma gelmeyen bir durum yaşıyorum ve moralim çok bozuk.tam yumurtlama günümden bir sonraki gün yani dün wc ye gittiğimde kan gördüm.peçeteyle silince gelmedi,reglime daha 15 gün var.sonra daha bi akıntı olmadı bu sabah yine baktım peçeteye kan geldiama adet gibi değil..sizce nedir bu durum tamda yumurtlama dönemimde.fikri olan varmı
yokh canım geçmiş olsunn
yazçiçegi canım o tarz kanamalar genelde yerleşme diye adlandırılıyo ama bilmiyorum ki:26:
buarada hepinize günaydıınn şeyy tünaydıınn
yokh canım geçmiş olsunn
yazçiçegi canım o tarz kanamalar genelde yerleşme diye adlandırılıyo ama bilmiyorum ki:26:
buarada hepinize günaydıınn şeyy tünaydıınn
keşke dediğin gibi yerşelme olsa ama değil biliyorum çünkü yerleşme kanaması yumurtanın döllenmesinden 7-10.gün arası oluyormuş..benim daha yumurtladığım günün ertesi günü oldu bu durum..ama enderde olsa yumurtlama döneminde yumurtlama çatladığı zaman lekelenme şeklinde kanamalar olabiliyormuş,inş benimkinin sebebi budur birde yine forumda okumuştum birinin başına bu durum gelmiş ve her ay yaşıyormuş doktoru çok şanslısın demiş yumurtladığın günü anlayabilirsin böylelikle demiş.enteresan birşey..nerde ilginç şey var beni bulur zaten.safa hastanesi var belki duymuşsundur ay sonu oraya gitmeyi düşünüyorum hayrettin bey varmış çok iyi bir doktormuş.
Canim sperm rahimde 3 gune kadar yasayabilir o nedenle endise etme insallah hamile kalirsin bu ay
ıyı akşamlar kızlarr... su saate kadar regl olmadım hamdolsun.....ınsallahhh allahın ıznıyle bende hamıleyımdır... pazartesıne kadar beklım dıyorum.... test yapmaya korkuyorum ne dersınız......:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?