Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

slm kızlar naber nasılsınız uzun zamandır görmemiş gibiyim sizleri özledim hepinizi sohbetinizi samimiyetinizi benide unutmayın lütfen aralık topicindeyim ne olur yazın arada sırada hepinizi öpüyorum iyi geceler hapsuucum pnrali destekleriniz için teşekkür ediyorum sizleri seviyorum byyyyyyyyyyyyy

Günayyydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar boğazım nası acıyo öksürüğe çeviriyo gitgide kulaklarımda tıkandı çok mutsuzum
ilaç içmiyim diye bitki çaylarına saldırdım ama geçirmiyolar
Zor çıktım yataktan tam uyku havası yaaa (

günaydın arkdaşlar..hiç başıma gelmeyen bir durum yaşıyorum ve moralim çok bozuk.tam yumurtlama günümden bir sonraki gün yani dün wc ye gittiğimde kan gördüm.peçeteyle silince gelmedi,reglime daha 15 gün var.sonra daha bi akıntı olmadı bu sabah yine baktım peçeteye kan geldiama adet gibi değil..sizce nedir bu durum tamda yumurtlama dönemimde.fikri olan varmı

canım ay hıc yasamaıdm bılmıyorum kı hanı belkıde yerlesme kanamasıdır dıycem ama galıba yumurtlama donemınde bu sekılde kanama olabılıyor

Canım ben şey duymuştım
Yumurtlama dönemindeki kanlı akıntılar yumurtanın kaliteli olduğunu gösterirmiş
Ne kadar doğru bilmiyorum :26:

yokh canım geçmiş olsunn
yazçiçegi canım o tarz kanamalar genelde yerleşme diye adlandırılıyo ama bilmiyorum ki:26:

buarada hepinize günaydıınn şeyy tünaydıınn

yokh canım geçmiş olsunn
yazçiçegi canım o tarz kanamalar genelde yerleşme diye adlandırılıyo ama bilmiyorum ki:26:

Tünaydın canım hoşgeldin :)
Sağolasın ya üşüttüm sanırım..

iyim canim saol sen nasilsin evde is yapiyodum netede bakmadim kusura bakma canim yazamadim diye cevap
yaramaz kizimla yaramaz icimdeki minikle tum gun evde tekim sikildim biraz esim gelince isten iyi oluyo ama bu asam mesaisi varmiscanim dahada cok sikilcak durmadan canim bisi istiyo ara sira midem kalkicakmis gibi oluyo sonra geciyo allahtan insallah cok kotu olmam sende mide bunaltisi ne durumda

Meleksen hoşgeldin canım,

Ya kızlar topiicimize bişey oldu kimsecikler uğramıyor artık

merhaba hanimlar
keyifler iyidir umarim
ben bugun progestan igneye basladim kucuk bir kan geldi
ins atlatiriz. ins sizlerde iyisinidir

merhabalar herkese..bugün yaşadığım bu durumu (yumurtlama günlerimdeyim ve peçeteye gelen kanamam var dünden beri,adet gibi değil) netten bira araştırdım ve şu bilgilere ulaştım.gata.edu.tr sitesinde gördüğüm bilgi.
13-14. Gün: Ovulasyon (yumurtlama), olgunluğa erişen yumurtanın yumurtalıklardan salınmasıdır. Bu dönemde cinsel ilişkide bulunulursa gebelik gerçekleşebilir. Ovulasyonun (yumurtlamanın) gerçekleştiği günlerde karnın alt kısmında ve kasıklarda hafif ağrı olabilir.Çok az kanamanın da görülebildiği bugünlerde vücut ısısı artar.
Adet kanamaları arasındaki dönemde lekelenme şeklinde kanamalar olabilir. Ara kanamaların en sık nedeni yumurtlama döneminde (yumurta çatladığında) görülen kanamadır. Bu durum endişelenmeyi gerektirmez.

eğer yumurtlamadan dolayı olduysa bir önceki gün halvet oldu daha olmaz eşim şehirdışında çünkü..ay sonu doktora gideceğim..
böyle birşey yaşayan varmı?

yokh canım geçmiş olsunn

keşke dediğin gibi yerşelme olsa ama değil biliyorum çünkü yerleşme kanaması yumurtanın döllenmesinden 7-10.gün arası oluyormuş..benim daha yumurtladığım günün ertesi günü oldu bu durum..ama enderde olsa yumurtlama döneminde yumurtlama çatladığı zaman lekelenme şeklinde kanamalar olabiliyormuş,inş benimkinin sebebi budur birde yine forumda okumuştum birinin başına bu durum gelmiş ve her ay yaşıyormuş doktoru çok şanslısın demiş yumurtladığın günü anlayabilirsin böylelikle demiş.enteresan birşey..nerde ilginç şey var beni bulur zaten.safa hastanesi var belki duymuşsundur ay sonu oraya gitmeyi düşünüyorum hayrettin bey varmış çok iyi bir doktormuş.

Canim sperm rahimde 3 gune kadar yasayabilir o nedenle endise etme insallah hamile kalirsin bu ay

ıyı akşamlar kızlarr... su saate kadar regl olmadım hamdolsun.....ınsallahhh allahın ıznıyle bende hamıleyımdır... pazartesıne kadar beklım dıyorum.... test yapmaya korkuyorum ne dersınız......:18:

ıyı akşamlar kızlarr... su saate kadar regl olmadım hamdolsun.....ınsallahhh allahın ıznıyle bende hamıleyımdır... pazartesıne kadar beklım dıyorum.... test yapmaya korkuyorum ne dersınız......:18:

Canim bence de beklemen en iyisi ayy insallah hamissindir vallla ayni heycanla haberini bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…