Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benım umut ekımden kasıma kasımdan aralıga kaldı kızlar ( adetım 28 deydı ama 19 oldum ılk defa bu kadar erken oldum

Eki Görüntüle 291577
kızlar üstteki dün öğlen alttakide bu sabah yaptığım test adette olmadım çok şükür yarın kan testi yaptırıcam inşallah bana dua edin

kızlar ikinizide tebrik ederim allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı başımıza inşallah dualarınızı bekliyoruz inşallah sağsağlım kucağınıza alırsınız meleklerinizi

iyiyim canım çok şükür..
hiç bi şikayetimde yok.. dün cok yakın bi arkadasın düğünü vardı ona bile gitmedim.. kalabalıga girmek istemedim.. sorucaklar edicekler hiç dedim ugrasamam..
calısıyoken ben en cok ayaklarımdan soguk alıyodum üşütüyodum dikkat et sende kuzum..
bu arada 19 aralık evlilik yıldönümümüz 2osindede doktor kontrolümüz var 2li test yaptırcaz belki cinsiyet ögreniriz bize hediye olur

msg canım içini ferah tut degerin yükselir keseni görürsün sonra pıtpıtlarını dinlersinn

ay canım ya o kadar buyudumu bebeişin zaman ne kadar hızlı gecıyor yaa inanamıyorum ınsallah ogrenırsınızde evlilik yıldonumu hedıyenız olur

bizimde 14 aralik evlilik yil donumumuz canim ama biz ocagin ortasinda anca cinsyeti sorariz
renkli ultrasonda 12 haftada daha hemen cikiyo pipi falan varsa erkek cabuk ogreniliyo kiz cabuk gostermiyo cinsiyetini
benim icimden hep oglum diye sevesim geliyo karnimi oksarken ama kizda cika bilir dikat

13 aralıkta benim doğum günüm bebeğim doğum günü hediyem olarak gelse hiç fena olmaz yani ya kızlar geçen hafta bende öyl çok akıntı vardıki çamaşırım sırılsıklam oluyodu herseferinde ya önceden bu kadar olmuyordu ya neden olabilir acaba bileniniz var mı acep

banada erkekmiş gibi geliyo.. eşime kızıyorum bazen oğlumun pipisini ye sen diyorum
hanimişş oğluşumm hanimiş tosunum diye diye eger bebiş kızs erkek gibi bi kız yapıcam

kızlar bende haziran annelerinde öğrendim yeşim için çok üzüldüm Rabbim geride kalanlara sağlık versin...
bu arada bu topikte hamile kalanlar hep biyerlere kayboldu tekrar bi yerde toplasak ya birbirimizi buraya ben sıksık uğruyorum ama diğer hamişler hiç uğramıyor..

AYY yeşim için ben de çok üzüldüm yaa (
inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek daha alır kucağınaa.

ben de hala yatıyorum, boğazım sızlıyor, burnum akıyor. başım ağrıyor. her yerim de acıyor. nerden geldi bu grip hala anlamış değilim. biran önce gribim geçsin istiyorum ama ilaç da içemiyorum, bolca yatıyorum . inşallah bebeğime birşey olmaz :2:

Geçmiş olsun canım bu tür durumlarda ilaç alamayınca çok zor geçiyo gerçekten,
bende 1 haftadır öyleyim içim dışım ıhlamur oldu limon nane limon vs.
bi emin olayım bebek olmadığını dayıcam antibiyotiği geçmiyo bi türlü :)
ama inş vardır

kimsecikler bilmiyo kızlar ya da bu kadar akıntısı olup hamiş kalan oldumöu aranızda

selammm kızlaarrrrrr nezzamandır girmediydim.. yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun tüm hamişlerede nazar değmesin benim bu ay tümden yalan oldu ne yumurta ne bişey yani aslan burcu bebeğim olmucak demektir halbuki bizim aileye bi aslan ne de güzel yakışırdı neyse yapıcak bişey yok ... bu arada yeşime çok üzüldüm.. Allah sabır versin inşallahh.. diğer hamişlerinde bebeklerini korusunnn

inşallah vardır bebeğin canım. ben hastalıktan daha hiçbirşey anlayamadım. zaten bugün eşim de izin alamadı ve bebek için doktora gidemedik. yarına izin alabilir inşallah. askeriyede olduğundan izinler biraz sıkıntı oluyor. ben bol bol ıhlamur içeyim diyorum ama kokusu da çok kötü. yani normalde de sevmezdim ama artık hiç midem kaldırmıyor.
sabah ağzımı tuzlu suyla gargara yapayım dedim, az kalsın kusuyordum. çok kötüyüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…