Kızlar bu doğrumu?
Olamaz ya çok üzüldüm(((((
Yavrum şmdi ne haldedir ya offffffff((
dün yaptırdım canım 441.319 çıktı yarın tekrarlıcam bu kez sağlıklı bir gebelik geçiririm inşallah
Eki Görüntüle 291577
kızlar üstteki dün öğlen alttakide bu sabah yaptığım test adette olmadım çok şükür yarın kan testi yaptırıcam inşallah bana dua edin
canım süper yaaa çok sevindim. ben de dün öğlene doğru bir test aldırdım eşime hemen yaptım, aaaa, 2. çizgi hemde kopkoyu. ikimzde inanamadık. sonra alışverişe çıktık, tekrar ir test aldım, o da aynı , çift çizgi.
ama ben hiç hamile gibi hissedemiyorum. sürekli karnımda ağrı var. bir de arada bulantı gibi bişey yoluyor. yani bulantı mı tam bilemiyorum ama bulantı gibi. böyle midem bulanıyo gibi bi kalkıyor, sonra geri duruyor. bi değişik.
ama doktora gitmeden sevinmek istemiyorum. sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
malesef doğru canım kalbi durmuş kürtaj olmuş Allah sabır versin
iyiyim canım çok şükür..
hiç bi şikayetimde yok.. dün cok yakın bi arkadasın düğünü vardı ona bile gitmedim.. kalabalıga girmek istemedim.. sorucaklar edicekler hiç dedim ugrasamam..
calısıyoken ben en cok ayaklarımdan soguk alıyodum üşütüyodum dikkat et sende kuzum..
bu arada 19 aralık evlilik yıldönümümüz 2osindede doktor kontrolümüz var 2li test yaptırcaz belki cinsiyet ögreniriz bize hediye olur
msg canım içini ferah tut degerin yükselir keseni görürsün sonra pıtpıtlarını dinlersinn
malesef doğru canım ya((
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten..........
bizimde 14 aralik evlilik yil donumumuz canim ama biz ocagin ortasinda anca cinsyeti sorariz
renkli ultrasonda 12 haftada daha hemen cikiyo pipi falan varsa erkek cabuk ogreniliyo kiz cabuk gostermiyo cinsiyetini
benim icimden hep oglum diye sevesim geliyo karnimi oksarken ama kizda cika bilir dikat
AYY yeşim için ben de çok üzüldüm yaa(
inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek daha alır kucağınaa.
ben de hala yatıyorum, boğazım sızlıyor, burnum akıyor. başım ağrıyor. her yerim de acıyor. nerden geldi bu grip hala anlamış değilim. biran önce gribim geçsin istiyorum ama ilaç da içemiyorum, bolca yatıyorum . inşallah bebeğime birşey olmaz :2:
13 aralıkta benim doğum günüm bebeğim doğum günü hediyem olarak gelse hiç fena olmaz yani ya kızlar geçen hafta bende öyl çok akıntı vardıki çamaşırım sırılsıklam oluyodu herseferinde ya önceden bu kadar olmuyordu ya neden olabilir acaba bileniniz var mı acep
Geçmiş olsun canım bu tür durumlarda ilaç alamayınca çok zor geçiyo gerçekten,
bende 1 haftadır öyleyim içim dışım ıhlamur oldu limon nane limon vs.
bi emin olayım bebek olmadığını dayıcam antibiyotiği geçmiyo bi türlü :)
ama inş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?