Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

sen nasılsın nurgül nasıl gidiyor hamişlik

iyi gidiyo şükür canım..
bol bol yatıştayım daha dogrusu hep yatıyorum
anneme yapraksarma siparişi verdim yarın için.. bulantım falan yok öle durup dururken canım bişeyde cekmiyo ama tv de görünce caım istiyoo
böyle giderse hep rahat olur hamişligim
sen nasılsın bakalım.. heycanını bastırabildinmi

iyi geceler kizlar utu yapcam zili kizim demin uyudu nedense bu gece gec uyudu bakim size oyle utuye baslim dedim
sabahlari midem kalkicak mis gibi oluyo geicyo sonra rahatim ne guzel simdi gece olmus mide bunaltisi gibi ogurme geliyo bu nasil istir almadim
benim bu bebek simdiden benle dalga geziyo hamilelik testinde gectigi gibi yaramaz bi oglanmi geliyo neeee acaba
cumartesiyi iple cekiyorum kizlar ya esimle gidicez ilk tanisicaklar bebisle insallah hersey cok iyi gidiyodur

kizlar saglik ocagina kayit olduysaniz sizin oralar nasil bilmiyorum ama 7 ayda sut kuponu veriyolar bir kasa yani 12 li sut aliyosun o kuponla 4 ay falan zanedersem aliniyo ben kizimda 2 kuponu aldim 2 kuponumu hemsire aldi bunlari almaya gelmedin icin aliyorum dedi tabi kendine aldi onlari uckatcilar

nerde sizin o sglık ocagı
süt müt degilde ben bebek bezini düşünüyorum.. ne kadar pahalılar
hahahaa bide bebiş babası gibi olursa yandık bez mez yetiştiremem valla

yok canim o hamilelerin haki sen almasan kendi cebine atiyolar toplamda 48 kutu sur az dil yani ben alirken pinar anne veriyolardi

bebek bezine gelince zaten aliyoruz devam edicez yine ben esime diyorum artik kipaya alis verise gitikce kucuk numaralardan alip atalim bir kenara
sonra cok iyi oluyo kenarda olunca

kizlar birde gogus ucunuza bakim gogus ucunuz yoksa arastirin neten benim gogus ucum yok diye kizim meme emedi sagdim pompayla tabi 40 gun sonra sutum biti emedi icin bu bebiste cikti var simdi ama yinede hastane cantama gogus ucuda koycam cunku cok onemli bisi

canim gogus ucunu eleyince boyle uc cikiyomu neten arastir ben takmamistim bilmedigim icin kizim emedikce benim icim aciyodu agliyodu momeyi tutamiyo diye pompayla cektikce uc cikti ama o almak istemedi sonrada simdi var bende ama yinede alicam kendime neten gordugume gore gogus ucu olmayan cok var basa bela olan

dokununca cıkan bi uç var.. bebegin çekebilmesi için yeterlimidir bilmem ama
yarın annem gelince gösteriim bi bakalım

hazır hastanedeyken baktırıyım tekrar iki katı olmuş mu dedim ve 817 olmuş teyzesi çok mutlu oldum şimdi inandım hamile olduğuma akıntı geldikçe hala hasta olduğumu sanıyorum

Günaydın kızlarrrrr

Msg çok sevindim cnm değerin ne güzel artmışş,

Ya dün akşam rüyamda hep sizlerle uğraştım :)

Hamileymişim öznur nurgül sen hapşuu fln hep sizlerle görüşüyorum knouşuyoruz
eşime söylicekmişim nasıl söylesem diye aranıyorum fln :)

Yine bi hareket vardı kaç kez sıçradım uyandım valla :)

canım ya gercekten senın hamile oldugunu hissediyorum ben nedense umarım oylesindir :)

günaaydınnnnnn kızllaaarrrrrr gün başladı bakalım hayırlı haberler olur inşaallllaaahhhh

oznur_u.................................... 6 ekim.................. Tebrikler

lailla…………………………………............10 ekim..................Tebrikler

zuzu38......................................10-12 ekim.............. Tebrikler

ferdat85....................................11 ekim..................Tebrikler

sihirliada........................................ ..........................Tebrikler

cardelenss.................................18 ekim.................. Tebrikler

kity..........................................19 ekim...................Tebrikler

nurgulce....................................23 ekim...................Tebrikler

vizon........................................25 ekim.....................Tebrikler

meleksen....................................27 ekim................Tebrikler

kelebeketkileri................................... ...............Tebrikler

centaur ....................................29 ekim.................Tebrikler

sibelkerem.................................30 ekim..................Tebrikler

elbebekgulbebek ............................................. Tebrikler

merciii.......................................30 ekim............ Tebrikler

leyl_e...................................... 3 kasım.................. Tebrikler

Buba..........................................5 KASIM.......................Tebrikler

pnrali........................................8 kasım.........................Tebrikler

hapuu ......................................11 kasım........................Tebrikler

orjinalmorjinal............................14 kasım............................. Tebrikler

cipskolam......................................15 kasım

parpalm........................................15 kasım.........................Tebrikler

gamzelal.................................... 15 kasım............................ Tebrikler

hkbinici......................................16 kasım

edirne………………………………..……............................ .....12 kasım

aysialem.....................................12 kasım

ucrubucrub................................17 kasım

rihana.......................................19 kasım

sarslansoy................................19 kasım

everythingwillbegreat ..................20 kasım

msg38......................................20 kasım................................Tebrikler

flamekiss......................................... ......................................Tebrikler

jeannecdarc..............................22 kasım

yokh........................................24 kasım

carmellia...................................24 kasım

cewo........................................25 kasım

gulay_7980............................... 25 kasım......................................Tebrikler

Ciciminik....................................25 KASIM

nazlım.......................................27 kasım

aysunayy.....................................28 kasım

fundurtan……………………………….........28 kasım

fromrose76................................... 28 kasım

yazciceği....................................29 kasım

dhc83 ......................................30 kasım

tekpapatya...............................30 kasım

tweety7883................................28 kasım

stggg5.....................................1 ARALIK

mevusbebek..............................1 ARALIK

ggmin.......................................4 Aralık

kuzumnehir................................4 Aralık

Son düzenleme:
Ya şu tablonun güzelliğine bakın hele hamiş dolu çok şanslı bi topic burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…