Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

doğrudur canım anlayabiliyorum çok zor valla,
havalarda feci soğuk mecbur kalmadkça dışarı çıkılcak gibi değil,
ballı ılık süt falan yap artık böyle bitkisel geçiştireceksin
folic asit alıyormuydun onu da ihmal etme sakın..

Kızzz kaçakkk yımırta peşinde gezerken bizi unuttun heeee
valla sormaaa bu gidişle bizim aslanlar başka bahara kaldı kuzum :)

vala bir yere toplanalim veya burda konusalim
haziran annelerinde takilim dedim bitane kendini bilmezle az daha kapiisicaktik sinir oldum basimcatladi gecen gun bida girmedim oraya
biz birbirimizi taniyan burda konustugumuz arkadaslarda bir yerde toplanalim cok guzel olur

Evet kızlar yaa bu topic uğurlu topicc büssürü hamişimiz çıktı bakın
burdan bi yere ayrılmayalım bence :)

R
Canim yaa kim ne dedi sana temmuz topigne gel sendd ama burdan da devam edelim burdaki sohbet cook guzeldi ya

hayırdır canım ya kim ne dedi sana ya ben haziran topiğini takip edemiorum o kadar hızlı ilerliyorki hadi bi daha başa dönemiyorum..
R

Canim yaa kim ne dedi sana temmuz topigne gel sendd ama burdan da devam edelim burdaki sohbet cook guzeldi ya

canım haziranın 13'ü tahmini temmuza almazlar bizi :))

hayırdır canım ya kim ne dedi sana ya ben haziran topiğini takip edemiorum o kadar hızlı ilerliyorki hadi bi daha başa dönemiyorum..

canım haziranın 13'ü tahmini temmuza almazlar bizi :))

Kuzum sizi kabul etmeyeni doverim ben burdan devam edefiz ozaman

ay ben dedim ki kimse kimseye cevap vermiyo sonra bazi arkadaslar bozuluyo uzuluyo dedim isteyen isteyen cevap veriyo dedim kimse bakmiyo yazilarimiza dedim bitane sinir iste kimse kimseye cevap vermek zorunda dil 2 bebis yapan annelerden terube istemem bilmem ne bir yazilar yazdi benim sinriimi bi tiplatimi tum gece basim agridi

Canimya bir sımarik yuzunden sinir olma ya biz burdan da birbirimize yardimci oluruz bildigimiz kadariyla

canim konu bilgi dilki konu iki tatli konusma iki soz vala allah kotu insanlardan kotuluklerden hepimizi korusun
esim mesaideimis bende cimcimemle evdeyim gerci ben hep yalniz kizimlayim hic bir akrabam kimse yok gebzede kizlar ne arkadas ne bisi
cok sikiliyorum benimde arkadasim gelse kek borek yapsam ama yoooook

Yaaa ben yeşimi yeni okudum. Kızcağız nasıl korkuyordu. Bir terslik olmaz değil mi diyordu hep. Allah yardımcısı olsun

Sormayın kızlar bugün duyunca resmen yıkıldım
Korkuyordu kızcağız çünkü geçen yıl kürtaj olmuştu, bebeğini kaybetmişti yine.
düşünsenize 3. gebeliğiydi bu aslında...
Rabbim sen sabırlar ver...
allah yardımcısı olsun.

sen nasılsın canım ne kadar kaldı bata

Çok stresliyim canım ya, 24 kasım bugünü sayma işte 2 gün var
kasıklarım ağrıyo seninde olmuşmuydu sen günün geçincemi test yapmıştın?

ben gece kasık ağrım yüzünden uyanıp ağlamıştım canım çok fazla oldu benimki adet günümde idrar yaptım 1 gün sonrada kan canım benim adetimin saati bile belli olduğu için şüphelendim ve çok akıntım oldu

Hadi cnm yaa o kadar yani,
benimde bugünden beri özellikle son 1 saattr şiddetlendi sağlı sollu ağrıyor
böyle bıçak batırıyolar sanki kasılıyo gibi ara ara
ne bileyim yormakta istemiyorum belkide regl olacağım onun ağrısı ama bu o sancıdan brz farklı.
Akıntımda var beyaz kremsi kıvamda,
yarın sabahki ateşime göre belki test yaparım, ama o tek çizgiden nefret ediyorum yinede beklemek istiyorum.

bişeycik olmaz tatlım yatmaya dinlenmeye devam bol bol c vitamini al
bu arada nohutta portakaldan daha çok c vitamini varmış:26:

R

ben biliyorum o muhabbeti.. meleksen haklı.. isteyen istedigine cevap veriyo.. bide çok yogun bi topik arada gidiyo yazılanlar takibi zor..
biz burdan devam edelim.. sohbetimiz cok ii gidiyo burda

benimde akıntım çok fazlaydı canım halada devam ediyor inşallah bebiş ağrısıdır seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…